Fókusz

Ezek a gazdák is keresik a szerelmet a Házasodna a gazda műsorában

Czakó JózsefCzakó József

2024. április 13. 20:05

Vasárnap este újra Házasodna a gazda az RTL-en. A műsort 2019 óta Nádai Anikó vezeti, aki elárulta több korábbi gazdával a mai napig tartja a kapcsolatot. A Fókusz Pluszban megismerhetik Krisztián és Lóránt gazdát, mindkettőjük már több mint egy éve szingli. Na de vajon milyen férfi rúghat labdába Zsófi gazdasszonynál? És kikre bukik Máté gazda?

Krisztián várja a gyerekcentrikus hölgyek jelentkezését

Krisztián szülei pedagógusok, ám ő saját utat választott, 19 évesen vette első földjét, és azóta is egyedül működteti a gazdaságot.

Ezek a szerelemre éhes gazdák várják, hogy a képernyőn találják meg a szerelmet
Krisztián gazda

Krisztián utolsó párkapcsolatának 2 éve lett vége és 11 évig tartott. A gazda nagyon optimista, bízik benne, hogy a műsor segítségével megtalálja a hozzá illő lányt.

„Igaz, hogy már van egy 6 éves kisfiam, de készen állok és nagyon szeretnék is még gyereket vállalni. És mivel szeretnék is még gyereket, olyan lányok jelentkezését várom a műsorban, akik még tudnak ebben támogatni.

Lóránt szeretné, ha végre valaki meghódítani a szívét

A Cserehát dombvidéke és a Zempléni-hegység között fekszik Ináncs, ahol 25 esztendős Lóránt gazda várja izgatottan a következő hónapokat. Legutóbbi párkapcsolata másfél évig tartott.

Azért tartanak a párkapcsolataim rövid ideig, mert nem tudok megállapodni, nem tudok érzelmet bele vinni, mert rabolják el a szívemet, azért.

Zsófi párjának a lovakat is szeretnie kell

Zsófi gazdasszony Bábolnáról elsősorban profi lovasokkal foglalkozik, és ő maga is versenyez. Pedagógiai végzettsége is van, amit azért szerzett meg, hogy még jobb lovasoktató legyen. Tudatosan törekszik az egyensúlyra a munka és magánélet között.

Ezek a szerelemre éhes gazdák várják, hogy a képernyőn találják meg a szerelmet
Zsófi gazdasszony

„Tudok rugalmas lenni a lovarda mellett, mindig is figyeltem arra, hogy a párkapcsolataim rovására ne menjen a munkám, úgyhogy ha van egy párom, akkor úgy osztom be az időmet, hogy mindent egyensúlyban tudjak tartani és mindenre és mindenkire elég időm jusson” – mondta a gazdasszony. 

Máté gazda a pecás lányokra bukik

Máté gazda Dusnokról mezőgazdász és bútorgyártó. A 23 éves fiatalember a bátyjával közösen vezeti a gazdaságot. Tavasztól őszig a mezőgazdaság, télen a bútorgyártás tölti ki a napjait. Máténak eddig hosszabb kapcsolatai voltak, de most egy éve nincs barátnője.

Olyan lányt keresek, aki tényleg hasonló, mint én, legyen magas, szeressen velem eljönni pecázni vagy ha kell, dolgozni, nekem ez nagyon fontos. Külsőleg azért nekem fontos, hogy szép legyen, de nem mindig azt nézem meg legelsőnek.

Két komoly kapcsolata volt eddig, akiket nehezen engedett el, szakítás után újra kibékült mindkét lánnyal majd ismét szakítottak. Önmagát hibáztatja, hogy véget értek ezek a szerelmek, de most már készen áll valami egészen újra.

Lajos gazda saját földi paradicsomot teremtett 

Egy kis földi paradicsomot álmodott és teremtett meg Kiskunmajsa határában a 61 éves Lajos gazda. 

Remélem, hogy egy őszinte, hűséges, szorgalmas hölgyet találok, aki azért meg is fog, meg szintúgy remélem, hogy én is megfogom őt esetleg

– mondta a gazda, aki volt már úszómester, masszőr, szalonokat is nyitott majd a gazdálkodásnál és a falusi turizmusnál kötött ki. A házban szálláshelyek is vannak, Lajos mindent egyedül csinál, elkelne egy szorgos kreatív női kéz a portán. De feltétlenül olyan legyen, aki jól érzi magát a tanyán.

Hogy végül megtalálják-e a szerelmet, nemsokára kiderül. A Házasodna a gazda, vasárnap este 20 óra 10 perckor kezdődik, rögtön a Renitens után, amikor bemutatkoznak 2024 leginkább szerelemre éhes gazdái. 

#Fókusz#Videó#nádai anikó#Házasodna a gazda#Bulvár#jelöltek#párkeresés#szerelem#gazda

Címlapról ajánljuk