Házasodna a gazda

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2024-es évadában

rtl.hurtl.hu

2024. április 14. 22:20

Lajos gazda


Lajos gazda akkor boldog, ha kedvességet és figyelmességet adhat másoknak. 61 éve érlelt lelke hosszútávú kapcsolatra vágyik. Gazdaságában citeraszó mellett kedvesség, meghittség és vidámság tölti be a kiskunmajsai erdőket.

Ha rabul ejt a sámándob ritmusa és hosszútávú kapcsolatot keresel, írj a Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, ahol csak annyit kell írnia: Lajos, vagy jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/lajos oldalon.              

Kattints ide Lajos gazda adatlapjáért! 

Vivien gazda


Vivien gazda 11 év együttlét után nemrég vált külön gyermeke apjától. Bár a szakítás emléke még ott él szívében, késznek érzi magát egy új kapcsolatra, egy új kezdetre. Semmi másra nem vágyik, mint önálló életre és új párkapcsolatra. 

Ha azt érzed, Vivien melletted boldogságra lelne, írj a Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, ahol csak annyit kell írnod: Vivien, vagy jelentkezz a www.rtl.hu/gazda/vivien oldalon.          

Kattints ide Vivien gazda adatlapjáért! 

Lóránt gazda



Lóránt gazda korábbi kapcsolataiban hűtlen volt, de mára már bánja tetteit és tanult hibáiból. Szeretné bebizonyítani, hogy már készen áll egy komoly párkapcsolatra. 

Ha ön hisz abban, hogy igenis meg tud változni valaki és fejlődni tud, írjon a Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, ahol csak annyit kell írnia: Lóránt, vagy jelentkezzen a  www.rtl.hu/gazda/lorant oldalon.           

Kattints ide Lóránt gazda adatlapjáért! 

Zoltán gazda


Zoltán gazda túlvan már a csapongó és nyüzsgő életszakaszán. Keresi azt a megbízható és nyugalmat sugárzó társát, aki vállán megpihenhet egy fárasztó nap után.

Ha neked fontos a stabil érzelmi háttér és a biztonságot keresed, írj a Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, ahol csak annyit kell írnod: Zoltán, vagy jelentkezz a www.rtl.hu/gazda/zoltan oldalon.        

Kattints ide Zoltán gazda adatlapjáért! 

Erzsébet gazda


Erzsébet gyönyörű, fiatalos és dinamikus háziasszony, aki nehezen találja új párját régi életéhez. Kedvességével és magabiztosságával elvarázsolná élete párját. 

Ha te vagy az, akire Erzsébet vágyik, írj a Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, ahol csak annyit kell írnia: Erzsébet, vagy jelentkezzen  a www.rtl.hu/gazda/erzsebet oldalon.         

Kattints ide Erzsébet gazda adatlapjáért! 

Zsófia gazda


Zsófia gazda komoly, felelősségteljes életet él: lovardát vezet és mindent megtesz céljai eléréséért. Már csak azt szeretné, hogy a lovarda kapuin túl a szívét is kinyithassa valakinek.

Ha azt érzed, Zsófia melletted tudna igazán kibontakozni, írj a Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, ahol csak annyit kell írnod: Zsófia, vagy jelentkezz a www.rtl.hu/gazda/zsofia oldalon.      

Kattints ide Zsófia gazda adatlapjáért! 

Máté gazda


Máté gazda csapongó múltját hátrahagyva már készen áll egy komoly párkapcsolatra. Kitartóan keresi azt a lányt, aki társa lehet dolgos hétköznapjainak, de egyben kirándulásainak, felfedezőútjainak is.

Ha ön szeret utazni és hajtja a vágy, hogy Mátéval közösen fedezzék fel a világot, írjon a Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, ahol csak annyit kell írnia: Lajos, vagy jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/mate oldalon.     

Kattints ide Máté gazda adatlapjáért! 

Roland


Bár Roland gazda szívét megtépázták, ő mégis töretlenül hisz az igaz szerelemben és abban, hogy létezik az a lány, aki őt kellőképpen megbecsüli és értékeli.

Ha te vagy az, aki meg tudja adni Rolandnak a hűséget és a biztonságot, akkor írj a Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, ahol csak annyit kell írnia: Roland, vagy jelentkezzen  a www.rtl.hu/gazda/roland oldalon.     

Kattints ide Roland gazda adatlapjáért! 

Krisztián gazda


Krisztiánnak mindene a fia és a gyümölcsöse. Ahogy a facsemeték is sokasodnak a tanyán, úgy a gyermekek számát is szívesen növelné a gazda, ehhez keresi méltó társát. 

Ha szerinted Krisztián megérdemelné a neki járó boldogságot, írj a Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, ahol csak annyit kell írnia: Krisztián, vagy jelentkezzen a  www.rtl.hu/gazda/krisztian oldalon.     

Kattints ide Krisztián gazda adatlapjáért! 

József gazda


„Magányos vagyok” – mondta elkeseredetten Józsi gazda, amikor Nádai Anikó meglepte a műhelyében. Az előző évadban feltűnt gazda egy újabb esélyt kért, mert még mindig szeretné megtalálni a párját. Annak ellenére, hogy erre korábban még sosem volt példa a Házasodna a gazda történetében, a műsorvezető igent mondott Józsinak, de csak egy feltétellel.

Ha boldogságot hoznál végre Jószef szívébe, akkor írj a Viberen a 06 30 995 95 95-ös telefonszámon, ahol csak annyit kell írnia: József, vagy jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/jozsef oldalon.   

Kattints ide József gazda adatlapjáért! 

#Házasodna a gazda#rtl#gazda#lajos gazda#sebők lajos#vivien gazda#kovács vivien#lóránt gazda#csesznik lóránt#zoltán gazda#szépvölgyi zoltán#erzsébet gazda#szépvölgyi erzsébet#zsófia gazda#jakus zsófia#máté gazda#báló máté#roland gazda#lipán roland#krisztián gazda#csípő krisztián#józsi gazda#pető józsef

Címlapról ajánljuk