József gazda

József gazda

Itt jelentkezhetsz József gazdához!

 

Teljes név: Pető József
Életkor: 55
Lakhely: Felsőlajos
Végzettség: szakmunkás iskola
Foglalkozás: kertészet, fóliás gazdálkodás
Családi állapot: egyedülálló
Jellemzése magáról: Ezermesternek tartja magát. Nagyon keményen dolgozik, és az öröme is ebben rejlik. Nagyon érzékeny: örömében sokat sír, könnyen elérzékenyül. Nagyon hiszékeny, ezért már sok lány kihasználta. Vallásosnak tartja magát, sokszor fohászkodik Istenhez.

Ilyen társra vágyik: Olyan párt szeretne találni, aki hasonlóan hisz még a mesékben. Nincs azzal baja, ha idősebb a társa, de ne hagyja el magát, legyen igényes. Nem szimpatikus neki, ha egy nő hajlamos a „sárkánykodásra”. Egy szelíd és tiszta nőre vágyik, akivel boldogságban élhet.

Utolsó párkapcsolata: 2010-2018-ig voltak együtt, ő volt a második felesége, két gyermekük született. A válás megviselte, azóta randizott párszor, de a nők csak le akarták húzni.

Hobbi: barkácsolás, varrás, kézműveskedés, kirándulás

 

Mit csinálna, ha megszűnne az elektromosság? Feltalálná magát, de mivel minden árammal működik a tanyáján, fenekestül felfordulna az élete. Generátorral próbálna meg pótolni mindent.

 

Mit csinálna, ha csak ő és a párja élne a földön? Megteremtenék a táplálékot, és kertészkednének. Istennek köszönhetően egyébként sosem érezné magát egyedül.
 

További videók József gazdáról: