Házasodna a gazda

Április 14-én ismét Házasodna a gazda!

rtl.hurtl.hu

2024. március 26. 7:50

Az RTL nagysikerű társkereső realityje immáron a hetedik évaddal jelentkezik 2024-ben. Hamarosan pedig bemutatkoznak a párra váró gazdák. 

Április 14-én, vasárnap este az RTL-en 3 nő és 6 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A Házasodna a gazda (Gyártó: UFA Magyarország) első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel, gyümölcstermesztéssel foglalkozik és van, aki lovardát üzemeltet. A műsor ismét határokon átívelő lesz, mert egy Szlovákiában élő gazda is lehetőséget kap arra, hogy párt találjon.

Az idei bemutatkozó adás két érdekességet is tartogat: lesz egy hölgy és férfi gazda, akik testvérek, egy gazdaságban dolgoznak, ám külön-külön szeretnének maguknak párt találni, és felbukkan majd egy tavalyi gazda is, aki folyamatosan próbálja telefonon elérni Nádai Anikót, hogy mi ennek az oka, az is kiderül az első adásból.

Április 14-től a https://rtl.hu/gazda oldalon várják azoknak a nőknek és férfiaknak a jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdáknak.

Ahogy már a Házasodna a gazda előző hat évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki már nagyon várja, hogy megismertethesse a gazdákat a nézőkkel.

Házasodna a gazda, április 14-én, vasárnap 20:10-től az RTL-en!  A teljes adás pedig a televíziós sugárzást követően visszanézhető lesz az RTL+ felületén.


A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/gazda

#Házasodna a gazda#rtl#új évad#gazdák#bemutatkozás#társkeresés#reality

Címlapról ajánljuk