Házasodna a gazda

Nádai Anikó az egyik gazdánál különleges állattal találkozott

rtl.hurtl.hu

2024. április 13. 15:24

Nádai Anikó, a Házasodna a gazda műsorvezetője arról mesélt az rtl.hu-nak, hogy milyen élmény volt megismerkednie az idei évad gazdáival, milyen állattal találkozott most először testközelből az egyik gazdaságban, de kitért arra is, miért fontos neki, hogy a gyermekei elkísérjék őt a forgatásokra.

Milyen volt az új gazdákkal forgatni, hogyan alakítod ki velük a bizalmat ahhoz, hogy megnyíljanak neked? 

Ezúttal is nagyon kedvesek, figyelmesek és vendégszeretők voltak a gazdák. Mindegyikükben van valami szerethető, éppen ezért olyan nehéz elengedni közülük bárkit is, de sajnos nem mindenki juthat el a levélbontásig. Rengeteget beszélgettem velük a korábbi párkapcsolataikról, a csalódásaikról és a magánéletükről. Az, hogy egy-egy gazda megnyíljon nekem, nem csak rajtam múlik, számukra is kihívást jelent megnyílni egy szinte idegen embernek a kamerák előtt.

Mennyire érintenek meg a gazdák történetei? 

Szerencsére már elég rutinosnak mondhatom magam. Lassan 14 éve tévézek, több olyan műsor készítésében is részt vettem, ahol emberi sorsokkal, komoly élettörténetekkel kellett foglalkoznom, és a Házasodna a gazdát is már hatodik éve vezetem. 

A rengeteg tapasztalat és a rutin ellenére azonban még mindig vannak olyan esetek, például az idei évadban is, amelyek megérintettek.
 

Mit tapasztaltál az elmúlt években, a jelentkezők milyen praktikákkal találhatnak utat a gazdák szívéhez?

Mivel minden évad és minden gazda más, ezért nem tudnék egy bevált praktikát mondani. Idén is van olyan gazda, aki kifejezetten olyan társat keres, aki nemcsak a szerelemben, de a gazdaság vezetésében is partner tud majd lenni. De van olyan gazda is, aki egy hosszú és fárasztó nap után a párjával már nem az állatairól és a takarmányról szeretne beszélni, ezért kifejezetten olyan embert szeretne maga mellé, aki nem a mezőgazdaságban tevékenykedik. 

Volt valamilyen új dolog, meglepetés az idei gazdáknál, amivel ez előző évadokban még nem találkoztál?

A cél mindig az, hogy a gazdák megértő és szerető társat találjanak maguk mellé. Azonban a forgatások minden évad esetében tartogatnak számomra újdonságokat. 

Idén például van egy olyan gazda, aki emukat tart, én pedig még életemben nem láttam emut testközelből. Azt sem tudtam, hogy a tojásaik gyönyörű smaragdzöldek, és nagyon nehéz feltörni őket.
 

A gyermekeid, Patrik és Alex is el szoktak kísérni a forgatásokra?

Vannak olyan gazdák, akik külföldön élnek, amikor hozzájuk megyünk forgatni, akkor a gyerekek általában otthon maradnak, nem szeretném kitenni őket hosszú, több órás utaknak, ami számukra még csak nem is lenne érdekes. Viszont amikor belföldön és hozzánk közel forgatunk, akkor elkísérnek. Ennek pedig kifejezetten örülök, mert fontos számomra is, hogy testközelből megismerkedjenek az állatokkal. Én is vidéki lány vagyok, nagyon szeretem azt a hangulatot és azokat a nyugodt körülményeket, amiket a vidék tud nyújtani a gyerekeknek. Semmiképp sem szeretném, ha később a gyerekeimnek meglepetést vagy szokatlan élményt jelentene, ha találkoznának például egy birkával.

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 7. évadában

 

A Házasodna a gazda 7. évada vasárnap este 20:10-től indul az RTL-en

 

#Házasodna a gazda#rtl#nádai anikó#műsorvezető#új évad#gazdák#párkeresés#szerelem#emu#család#vidék

Címlapról ajánljuk