Házasodna a gazda

Házasodna a gazda újratöltve

rtl.hurtl.hu

2024. január 26. 11:22

A gazdák toboroznak gazdákat. Egy jó hangulatú casting vette kezdetét a Hungexpo területén, az Agromashexpón, ahol a Házasodna a gazda előző szériáinak szereplői és Nádai Anikó is arra bíztatta a szingli gazdákat, hogy jelentkezzenek a műsorba. 

A társkereső reality sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy két pár is van, akik a műsornak köszönhetően találták meg a boldogságot. Niki és Roland a műsor óta három és fél éve alkotnak egy párt.

Mit is mondhatnánk, együtt vagyunk, boldogok vagyunk. Együtt dolgozunk, Niki mindenben segít nekem

– mondta lelkesen Roland gazda.

„A műsor után azonnal összeköltöztünk. Segítek Rolandnak, már kitanultam a burgonyatermesztés csínját-bínját, sőt remek krumplis pogácsát és krumplis ételeket tudok készíteni” – mosolygott Niki.

Kattints az alábbi képre, és lapozd végig képgalériánkat!


A 2023-as, hatodik évadban három gazda döntött úgy, hogy megpróbálja a választottjával, és Gergő gazda azóta is együtt él Kírával, ez pedig bizonyítja, hogy nincs lehetetlen.

Összeköltöztünk, és ez még erősebbé tette a kapcsolatunkat, sokkal jobb így, jobban megismertük egymás szokásait, olyan mintha több éve ismernénk egymást. Sokat utazunk, nemrég voltunk Genfben, és rengeteg tervünk van még az évre

– kezdte Kíra.

„Én költöztem Kírához, sikerült munkát is találnom. A szüleim megértették, hogy Magyarországra költözöm, ők annak örülnek, hogy boldog vagyok, és amikor csak tudunk, hazalátogatunk. Sokat dolgozunk, de hétvégére mindig programokat szervezünk” – magyarázta Gergő gazda.  

A jelentkezőknek azt tanácsolom, hogy önmagukat adják, mert csak akkor lehet sikeres a társkeresés. Vágjanak bele, mert megéri, hiszen én is ott találtam meg az igazit

– tette hozzá.


Nádai Anikó immáron 6. alkalommal segíti majd a gazdákat, hogy párra találjanak. A gazdák örömmel fogadták Anikót az Agromashexpón, ahol a Házasodna a gazda standja igazi feltűnést keltett.

Nagyon jó látni a gazdákat így együtt, és a párokat, akik még mindig együtt vannak és szeretik egymást. Azt gondolom, ehhez nekem is közöm van, ezért érdemes ezt a műsort csinálni

– mosolygott Anikó.

#Házasodna a gazda#rtl#nádai anikó#hungexpo#gazda#casting#párkapcsolat#szerelem

Címlapról ajánljuk