KERESÉS search-close

android

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "android"

Hoppá! Hunor beszólt Rolandnak

A srác megjegyzése alapján úgy tűnik, a külső alapján van, amit meg tud állapítani az emberről...

Magyarul Balóval 2015-12-08

Észre sem vettük, és néhány év alatt okostelefon-függők lettünk. Ha igaz, naponta majd hat órát töltünk azzal, hogy a telefonunkat nyomkodjuk, mindenhol, mindig. Sokszor kettesben is. Ennek persze örülnek a fejlesztők és a kereskedők, de aggódnak a pszichológusok, tanárok, szülők, vagyis azok, akiket zavar, hogy egymás helyett csak a kijelzőre figyelünk.

Androidos Örömóda


szerző:
2015.02.15. 18:54
Androidos Örömóda

300 mobiltelefont és táblagépet sikerült Tokióban úgy programozni, hogy összhangban zengjék Beethoven Örömódáját, miután mindegyikbe betápláltak a megfelelő szólamot. Ráadásul egy szenzor segítségével még vezényelni is lehetett a különleges kórust.

Főszerepet kapott egy robot a Trafóban

Ez egy új fejlesztésű, valódi android, van mimikája és beszél is. A japán rendező robotszínházi előadásában szerepel majd. A darab a tokiói bemutató után először Budapesten látható.

Okostelefon segíti az eligazodást a Szigeten

Az okostelefonokra telepített új alkalmazással a Sziget teljes területe, és a főváros III. kerülete is feltérképezhető lesz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való