Belföld

Tiborcz Istvánnak szokták nézni az utcán Magyar Pétert

rtl.hurtl.hu

2024. február 21. 13:40

Varga Judit volt férje szerint hamisított rendőri jelentésekkel folytatódhat a figyelemelterelés, miután a lejáratása nem ért el eredményt.

Azóta, hogy egy Partizán-interjúban Orbán Viktor belső köreire nézve terhelő kijelentéseket tett, Magyar Péter a Facebookon jelentkezik rendszeresen rövidebb-hosszabb bejegyzésekkel, reagál a személyével kapcsolatos megszólalásokra, beszámol arról, hogyan alakulnak mindennapjai a kiállása óta, és céljairól is ír.

Az viszont továbbra sem világos, hogy a kegyelmi botrány nyomán a közélettől visszavonult Varga Judit volt férjének nyilatkozatai eredményeznek-e bármiféle változást, bár már arra is utalt, hogy egy kormánytag súlyos korrupciós bűncselekményben érintett, és erről szerinte Orbán Viktor is tud.

Szerdán délután egy könnyedebb poszttal jelentkezett, amiben azt írja: sokan odamennek hozzá az utcán és azt mondják neki, hogy „Tiborcz úr, önnel vagyunk, ne hagyja magát”, amin ő jót mulat.

Ugyanebben a bejegyzésben azt is írta: olyan információk jutottak el hozzá, hogy nem érte el a kívánt hatást 

a megafonos propagandisták 50 millió forint közpénzből folytatott lejárató cunamija, ezért már készülnek a hamisított rendőri jelentések, amelyekkel új lendületet vehet a figyelemelterelés.

Itt feltehetően arra gondolt, hogy őt próbálták lejáratni kormánypárti influenszerek.


„2 napja Havasi Berci még azzal szédítette az országot, hogy reménytelen helyzetben lévő kétségbeesett ember próbálkozásaival nem foglalkoznak. Azóta a propagandistáik két nap alatt elégettek 20 millió forintot a lejáratásomra” – írta hat napja Magyar Péter.

Nyitókép (archív): MTI/Kovács Tamás

#Belföld#magyar péter#tiborcz istván#megafon#propaganda#varga judit

Címlapról ajánljuk