Belföld

Magyar Péter és egy ifjú DK-s a Facebookon akadtak össze: További jó vergődést!

rtl.hurtl.hu

2024. július 14. 14:56

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke arról írt, hogy sok fiatallal találkozott egy fesztiválon, a DK ifjúsági szervezetének alelnöke, Gyekiczki Márton viszont arra célzott, hogy Magyar ünnepeltette magát.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke is ott volt az EFOTT-on, élményeiről vasárnap kora délután posztolt a Facebookon. Eszerint nemcsak a tériszonyát győzte le, hanem szavai szerint olyan sok fiatallal találkozott, hogy ilyen sok közös kép talán csak a Hősök terén készült. A kormánypárt ifjúsági szervezetének, a Fidesitasnak is odaszúrt: 

Azt persze megértem, hogy fideszes politikusok nem merték betenni a lábukat a fiatalok közé és még a Fidelitas sátornál is mindenki letagadta, hogy köze lenne a szervezethez, egy bátor hölgyet leszámítva

– írta Magyar Péter.

Posztja alá kommentelt Gyekiczki Márton, akit Érden a 4. választókerületben választottak önkormányzati képviselőnek, egyben a Demokratikus Koalíció (DK) ifjúsági szervezetének, a Demokratikus Lendületnek (DEL) az alelnöke. 

Tisztelt Magyar Péter!

Sajnálom, hogy tegnap az EFOTT-on nem sikerült megtalálnia a politikai pártok ifjúsági szervezeteinek vitáját. Bár a sátor előtt is elhaladt és többen is invitálták Önt. 

Remélem, azért nem fáradt el önmaga ünnepeltetésében, és látta a koncerteket a nyolc testőre árnyékából. Vicces volt látni, hogy ha valamit, azt megtanulta Orbántól, hogy a néptől elzárkózva, biztonságiak kíséretében mozogjon

– írta a DEL alelnöke, aki egy fényképet is mellékelt, erre utalva úgy fogalmazott: „A képen a Demokratikus Lendület - DEL tagjai és Rónai Sándor láthatóak. Így néz ki, amikor egy politikus a fiatalokkal van, érdeklődik irántuk, és beszélget velük.”


Magyar Péter erre úgy reagált:

😂 Bementem a vita első perceire, ahol a fiatalok többsége, kihasználva a hűtött helyiséget, békésen szunyókált. Vicces volt látni, hogy az első két sort feltöltötték szervezőkkel, hogy ne az alvó fiatalokat keljen mutatni a propagandában. Két biztonsági ember volt velem és egészen késő estig a fiatalok között voltam. További jó vergődést! Rónai Sándort mondjuk nem tudom hányan ismerik fel önön kívül.


Nyitókép: Hegedüs Róbert / MTI, Gyekiczki Márton / Facebook

#Belföld#magyar péter#tisza párt#dk#demokratikus lendület#gyekiczki márton

Címlapról ajánljuk