Belföld

Magyar Péter: A propagandistáik két nap alatt elégettek 20 millió forintot a lejáratásomra

rtl.hurtl.hu

2024. február 15. 19:44

Havasi Bertalan szerint ugyan „reménytelen helyzetben lévő kétségbeesett ember próbálkozásaival nem foglalkoznak”, a Megafon influenszerei támadásba lendültek.

„2 napja Havasi Berci még azzal szédítette az országot, hogy reménytelen helyzetben lévő kétségbeesett ember próbálkozásaival nem foglalkoznak. Azóta a propagandistáik két nap alatt elégettek 20 millió forintot a lejáratásomra és hecckampányba néhány levitézlett »zenészt« is bevontak. És ma elindult az újabb kör” – írta a Facebookon Magyar Péter.

Arra utalt, hogy a kormányközeli Megafon influenszerei támadásba lendültek a közösségi oldalakon, hogy megpróbálják hitelteleníteni. A Political Capital kiszámolta: négy nap alatt több mint tízmillió forintot költöttek posztjaik hirdetésére. Az IDEA Intézet stratégiai igazgatója, Böcskei Balázs az RTL Híradónak arról beszélt, tanácstalanság alakult ki a kormányzati kommunikációban, mert egyszerre több ügyet kellene kezelniük, amit ritkán fordult elő az utóbbi években. 


Havasi Bertalan kijelentésére korábban is reagált már Magyar, akkor azt írta, cseppet sem érzi magát reménytelen helyzetben lévőnek, régen nem érezte magát „ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell”.

Most azt tette hozzá: „Ma elrendelték a nyomozást néhány általam felhozott ügyben. De mindenki legyen nyugodt, az eljárás az én ellehetetlenítésemet célozza majd.”

A pénteki kormányinfón, is számít „pár kedves szóra”.


Nyitókép: Magyar Péter, a Diákhitel Központ újonnan kinevezett vezérigazgatója a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) épületében tartott sajtótájékoztatón 2019. június 19-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

#Belföld#magyar péter#propaganda#megafon#kegyelmi botrány

Címlapról ajánljuk