Belföld

Magyar Péter-torta, Magyar Péter-tetkó, Magyar Péter-nóta

rtl.hurtl.hu

2024. július 4. 16:37

Nem, nem viccelünk: a címben felsorolt három, Magyar Pétert vagy a tevékenységét megjelenítő alkotás valódi. Megmutatjuk. 

Nem kerülhetik ki a közösségi médiát a politikusok, és nem is akarják, nyomukban pedig ott vannak követőik. A Tisza Párt néhány hónapja még lényegében nem is létezett, az IDEA Intézet június 19. és június 27. között készített reprezentatív közvélemény-kutatása szerint viszont a biztos szavazók körében már 32 százalékon áll. Amilyen gyorsan emelkedtek a közvélemény-kutatásokban a Tisza számai, olyan gyorsan lepték el a TikTokot a Magyar Pétert érintő videók. 

Így vethettünk egy pillantást arra a tortára, amit egy fiatal hölgy készített barátnőjének, aki „halálosan szerelmes” Magyar Péterbe:


Ha már szerelem, egy másik felhasználó arról ír, hogy „néha az egyedüllét az ára annak, hogy pontosan tudod, mit akarsz, és nem éred be kevesebbel, amíg meg nem kapod azt, amire vágysz”. A hölgy posztjához azt írta: „Számomra pl Magyar Péter lenne az .. nem tudom ki hogy van ezzel de 100% megéri.”

@renataapapp Számomra pl Magyar Péter lenne az .. nemtudom ki hogy van ezzel de 100% megéri #fyp #szerelem #élet #magyarpeter #gondolkodásmód #selflove #selfjourney #love ♬ original sound - elyanna


Ilyen típusú rajongói videóból szép számmal fordul elő, itt plusz nyomatékot a csillagocskák adtak:


Az arcáról készült tetoválással viszont nem sok politikus dicsekedhet: Karácsony Gergelyen és Vitézy Dávidon kívül Magyar Pétert is felvarrták egy – reméljük – rajongójára:

@v_kris_chrs MI AZ HOGY LEHET? 😅 #magyarorszag #magyarpéter #tiszapart #fy #fyp #tisza #streetarttattoo @Street Art Tattoo @magyarpeterofficial @Tiszapárt🇭🇺 @tiszapart_ ♬ Tavaszi Szél - Zeneker Team


Vannak, akik a művészet eszköztárát felvonultatva igyekeznek kifejezni érzéseiket a Tisza Párt alelnöke iránt. Két hete került fel a YouTube-ra a Magyar Péter felnyitotta a szemünket című alkotás, amelyet vélhetően a mesterséges intelligencia segítségével készítettek:


Ugyanez a fiók jelentette meg egy héttel korábban a Köszönjük Magyar Péter! című dalt, amely szintén nem tűnik organikus alkotásnak. Egy kis részlet: „A NER-gépezet dübörög, a céljukat elérték, az agymosottak, a narancskékok győzelemre vitték. De a mi győztesünk eztán is Magyar Péter maradt, a Tisza Párt továbbra is a fejlődésben halad.” Szintén ezen a csatornán jelent meg a Magyar Péter a Mi Büszkeségünk című szerzemény.


Egy másik felhasználó – legalábbis egy másik fiók – posztolt egy ugyancsak nagyon AI-gyanús nótát, amely egyszerűen a Talpra Magyar! címet kapta. Első sora így hangzik: „Szól a harang, ébredj haza, kavargó szél suttogja, talpra magyar!” 


Nyitókép: Tiktok, Youtube, Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#magyar péter#tisza párt#tetoválás#dal#mesterséges intelligencia

Címlapról ajánljuk