Érzelemmentes tekintet, merev és telt arc – plasztikai műtéten esett át Putyin?Dr. Krasznai Zsolt általában fényképről meg tudja állapítani, ha valaki plasztikai műtéten esett át, de a jól sikerült beavatkozások azok, amelyek nem észrevehetőek.
Reggeli

Érzelemmentes tekintet, merev és telt arc – plasztikai műtéten esett át Putyin?

rtl.hurtl.hu

2022. április 25. 9:33

Dr. Krasznai Zsolt általában fényképről meg tudja állapítani, ha valaki plasztikai műtéten esett át, de a jól sikerült beavatkozások azok, amelyek nem észrevehetőek.

Sok elmélet, pletyka terjed Vlagyimir Putyin egészségi állapotáról, legutóbb amiatt röppentek fel találgatások, hogy az orosz elnök az asztalba kapaszkodva tárgyalt.

Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész a hétfői Reggeliben arról beszélt, hogy Putyinnak egyértelműen megváltozott a külseje, de hogy ezt egyszerű hízás, szteroidos kezelés – ha valóban súlyos betegségben szenved – vagy szépészeti beavatkozás okozta, nehéz megmondani.

A 69 éves politikus szerinte korához képest nem néz ki rosszul, de nem látja annak a típusnak, aki felkeres egy plasztikai sebészt. Megjegyezte, Putyinnak érzelemmentes, kemény tekintete van, ami illik a szerepéhez. 

Egy vezetőnél, aki ekkora országot vezet, erre szükség van

– fogalmazott.

A plasztikai sebész elmondta azt is, a férfiak egyre nyitottabbak a szépészeti beavatkozásokra, főként a 25-45 év közötti korosztály. Az orrplasztika, hajbeültetés, szemhéjplasztika tartozik a népszerű eljárások közé. 

Hozzátette, a legtöbbször fényképről meg tudja állapítani valakiről, hogy átesett-e valamilyen plasztikai műtéten, de a legjobban sikerült beavatkozások azok, amelyek nem észrevehetőek.

Az rtl.hu korábban bővebben is írt arról, hogy mi mindent lát a plasztikai sebész az orosz elnök arcán.

#Reggeli#RTL Klub#szabó zsófi#rtl#Életmód#peller anna#vlagyimir putyin#plasztikai műtét#plasztikai sebész#kinézet#arc#betegség

Címlapról ajánljuk