Külföld

Putyin nagyon furcsán viselkedett új videójában, megkérdőjelezték egészségi állapotát

rtl.hurtl.hu

2022. április 22. 14:07

Az orosz elnök egyik kezével az asztal szélébe kapaszkodik, a másik nem látszik. Lábával pedig dobol. 

Egyebek mellett a Newsweeknek, a Kronen Zeitungnak és a Telegraphnak is feltűnt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök másképpen videlkedik legújabb videóján, mint ahogyan korábban megszokott volt tőle. 

A Newsweek feleleveníti, hogy az orosz elnök csütörtökön találkozott védelmi miniszterével, Szergej Sojguval, az erről készült videók és képek pedig gyorsan terjedni kezdtek a közösségi médiában. Sokan megkérdőjelezték Putyin egészségi állapotát, mivel a videón az asztal szélébe kapaszkodik és testtartása is furcsa.


Korábban már röppentek fel hírek az orosz elnök megrendült egészségi állapotával kapcsolatban. A Kreml azonban cáfolta, hogy Putyin pajzsmirigyrák-műtéten esett volna át.

A tárgyaláson egyébként Putyin elrendelte a mariupoli Azovsztal acélmű tervezett ostromának leállítását és parancsot adott az üzemben bekerített ukrán erők blokád alá vételére.

Katonáink és tisztjeink életének és egészségének megőrzésére kell gondolnunk. Nem kell bemászni ezekbe a katakombákba, és a föld alatt kúszni ezeken az ipari létesítményeken keresztül. Zárják le ezt az ipari övezetet, hogy egy légy sem juthasson át

– utasította az elnök Szergej Sojgut a tévékamrák előtt.

#Külföld#vlagyimir putyin#orosz-ukrán háború#oroszország

Címlapról ajánljuk