reggeli

Ákos séf a versenyző személyiségét is látni akarja a tányéron A Konyhafőnök új évadában

rtl.hurtl.hu

2022. április 25. 11:28

Tudásra és személyiségre is szükség van az érvényesüléshez A Konyhafőnök 9. évadában.

Május 2-án indul a népszerű gasztroműsor új évada az RTL Klubon. A versenyzőknek idén is Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos előtt kell megmutatniuk tudásukat.

Ákos séf a Reggeliben azt mondta, évről évre nagyobb terhet raknak a versenyzőkre, lesznek izgalmas feladatok, „nem adják könnyen” sem A konyhafőnök címet, sem a tízmillió forintot.

Színes karakterek várják a tévénézőket a képernyők elé, Zének például egy jósnő olvasott be arról, hogy megcsalja a barátnője, de szenvedélyes versenyzőket is lehet bőven találni.

Ákos séf azt mondta, a kilencedik évadban már nemcsak az kell, hogy valaki jól tudjon főzni, a személyiség is fontos, azt akarja, hogy a tányéron visszaköszönjön, hogy ki milyen.

Ráadásul a versenynek köszönhetően fényes jövő várhat azokra, akik el szeretnének helyezkedni a szakmában. Sárközi Ákos elárulta, ő maga is, de kollégái is figyelik a műsorban felbukkanó tehetségeket, és előfordul, hogy munkalehetőséget ajánlanak a legjobbaknak, akiknek kedvük és affinitásuk van a szakmában dolgozni.

#reggeli#rtl klub#sárközi ákos#belföld#peller anna#a konyhafőnök#szabó zsófi#gasztronómia#verseny#főzés#ételek#séf#új évad

Címlapról ajánljuk