CinemaKlub

Margot Robbie megállíthatatlan!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 15. 11:41

A színésznő ezúttal olyan dologra szánta el magát, ami nagy előrelépést jelent számára és, amit a rajongók is biztosan imádni fognak! Mi lehet ez? Eláruljuk!

Nemrég hivatalosan is bejelentették elkészül aHarley Quinn-mozi, melynek főszereplője Robbie lesz és, aminek most a produceri feladatait is elvállalta a gyönyörű sztár!

Arról nem is beszélve, hogy Margot Robbie is támogatja azt az új elképzelést miszerint nagyobb jelentőséget kell szentelni a női hősöknek a filmiparban.

Ennek a szellemiségnek a jóvoltából láthatjuk jövő nyáron a Wonder Woman-filmet a mozikban, illetve készül el az Ocean’s Eleven remake-je, olyan kitűnő színésznők főszereplésével, mint például az Oscar-díjas Sandra Bullock.

Egyelőre a képregény adaptációról nem tudni pontos részleteket, de a tervek szerint Harley Quinn mellett szerepelni fog az alkotásban Batgirl és Birds of Prey is. Viszont hiába lesz a színésznő a mozi producere, ha nem találják meg a megfelelő rendezőt, Paul Dini és Bruce Timm forgatókönyvéhez.

Egyébként a színésznő annyira megkedvelte az általa játszott karaktert, hogy a Suicide Squad forgatásai után, több képregényt is elolvasott, hogy még jobban megismerhesse Quinn-t és a történetét! Ez pedig még hasznos lehet a jövőben, ha igaznak bizonyulnak a pletykák és elkészül a Suicide Squad 2 is, ami előkészíti majd a terepet az önálló Harley Quinn-filmnek!

Erre pedig az első rész sikere után elég nagy esélyt látunk!

Hiába a kritikusok nem tetszése, az alkotás nagyjából 700 millió dolláros bevételt szerzett.

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag sztárja a közeljövőben nem csak az antihősnő önálló filmjében lesz látható, hanem aQueen of the Air, valamint egy A.A. Milnéről szóló önéletrajzi filmben is feltűnik majd.

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#margot robbie#harley quinn#suicide squad#ocean's eleven#sandra bullock#wonder woman#képregény#film#producer

Címlapról ajánljuk