Műsorújság
RTL Most

Margot Robbie Leonardo DiCaprióval bújt először ágyba!

Kamerák előtt felvenni egy szex jelenetet nem lehet valami könnyű mutatvány, főleg úgy, hogy egyáltalán nincs egyedül az ember ilyenkor. Robbie egy friss interjúban mesélt a Wall Street farkasában átélt kínos élményéről.

2013 volt a színésznő nagy éve. Ekkor dobbantott ugyanis Hollywood-ban, hiszen megkapta a főszerepet Martin Scorsese filmjében, ráadásul DiCaprio mellett. És ez a szerep nem éppen arról szólt, hogy visszafogottan asszisztáljon az azóta Oscar-díjas színész mellett, hiszen a forgatókönyv nem kevés bevállalást kényszerített ki a színésznőből.

Egyrészt semmit sem bízott a képzeletre: nem egy olyan jelenetet vettek fel, amelyben teljesen meztelen, és ezáltal kiszolgáltatott. Az ausztrál lánynak ráadásul ez volt az első igazi, nagy szerepe. Korábban is megfordult már a kamera előtt, de azok a filmek nem feltétlenül voltak ennyire nagyköltségvetésűek. De legalább volt némi tapasztalata ezen a téren.


Azonban a szex jelenetek teljesen új terepet jelentettek Margotnak:

„Korábban még sosem vettem fel ágyjelenetet. Voltak snittek, melyek a szexhez vezettek és akadtak szex utáni felvételek is, de elejétől a végéig csak a Wall Street farkasában kellett ilyen jelenetekben részt vennem.” – nyilatkozta.

És azt is bevallotta, hogy végtelenül kínos volt, főleg amiatt, mert a forgatáson rengetegen vették körbe őket. Persze, az eszébe sem jutott, hogy nemet mondjon, túl nagy lehetőség volt ez ahhoz.

Még azt is bevállalta, hogy egy halom pénzen szeretkezzen DiCaprióval – ami csak egy külső szemlélőnek tűnhet jó ötletnek:

„Legalább egy millió vágás lett a hátamon a papíroktól. Egyáltalán nem olyan mámorító, mint amilyennek látszik.”

A lényegen mindez persze mit sem változtat: beindult Margot Robbie szekere! Nemsokára a szuperhős világot is meghódítja Harley Quinnként, most pedig ő alakítja Jane-t, Tarzan (Alexander Skarsgard) szerelmét a legújabb blockbusterben:

Forrás: Huffington Post

#együttsikerül #maradjotthon