Műsorújság
RTL Most

Margot Robbie számára a határ a csillagos ég!

Idén már eljátszotta Tarzan csaját, majd megpróbálta megmenteni az Öngyilkos osztag mozit, amihez sajnos a rövid nacija sem volt elég, most pedig újabb szerepben próbálhatja ki magát! Hogy mi lehet ez? Eláruljuk!

Volt már szó arról, hogy az ausztrál színésznő lesz a főszereplője egy műkorcsolyázóról szóló mozinak, de most ennél is messzebbre ment! Egészen a trapézig, ugyanis legújabb filmjében, a Queen of The Air-ben egy trapézművészt alakít majd!

Az alkotás a 20. század egyik leghíresebb nőjének, Lillian Leitzel híres trapézművész életét és tragikus halálát meséli el, középpontjában a híressé válásának történetét, valamint viharos kapcsolatát a szintén cirkuszi előadóművész Alfredo Codonával.

A mozi producere, Andrew Lazar az Amerikai mesterlövész című film producere lesz, a forgatókönyvet pedig Cat Vasko jegyzi, a többi szereplőről pedig egyelőre sajnos nincs hír.

Margot Robbie-t viszont nemcsak a cirkuszi porond királynőjeként láthatjuk, hanem önálló Harley Quinn-filmmel is jelentkezik, valamint szerepet kapott Simon Pegg mellett a Terminal című thrillerben, és láthatjuk A. A. Milne életrajzi filmjében is a Goodbye Christopher Robin-ban is!

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók