KERESÉS search-close

producer

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "producer"

KOVI: elárulta, minek köszönheti extrém fogyását!

Kovit pornórendezőként ismerte meg évtizedekkel ezelőtt az ország. A producer az elmúlt 3 év alatt 85 kilótól szabadult meg. A Fókusz stábjának elárulta, hogyan csinálta végig éhezés nélkül a különleges fogyókúrát, aminek alapja a zsír! A Fókusz riportját ITT nézheted vissza!

SEBESTYÉN BALÁZS: „Andy nagyon fog hiányozni nekünk”

Balázs is hírekből értesült Andy Vajna halálhíréről. Elsősorban munkakapcsolatban voltak, hiszen Vajna volt a tulajdonosa Balázsék rádióadójának. A műsorvezető azt mesélte, nagyon szeretett beszélgetni Andy-vel, szakmailag nagyon nagyra tartotta. Az a komment – és mémáradat azonban, ami a halála után elárasztotta az internetet, teljesen érthetetlen számára. Nézze meg a teljes riportot is: ITT!

Elhunyt Andy Vajna


szerző:
2019.01.20. 14:14
Elhunyt Andy Vajna

Meghalt Andy Vajna filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Világsztárok is búcsúznak tőle. Orbán Viktor pedig azt írta: köszönök mindent, barátom.

Jessica Biel élete egyik legnagyobb eseményére gyúr

A színésznő nagy eseményre készül: elnyerheti élete első Emmy-díját. Eközben természetesen Jessica híres férje is azon van, hogy  minden erejével támogassa gyönyörű feleségét. 

Az Emmy-gálára gyúr Jessica Biel

Jessica Biel egy ideje már nem csak színésznőként keresi kenyerét, hanem producerként is helytáll a szakmában. A legrangosabb televíziós díjátadón minden esetre egyelőre játékáért jelölték díjra: az Emmy-gálán élete első szobrát gyűjtheti be.

Így forgatták az Oltári csajokat!

Az RTLII új, saját gyártású sorozatának forgatásaiba tavaly, ezen a napon pillanthattak be a nézők. A stúdiókban és a külső helyszíneken a 100 részes telenovella atyja, Kalamár Tamás kalauzolta el a Fókusz nézőit!

Weinstein: nincs tovább!

Csődöt jelentett Harvey Weinstein egykori cége. Pár hónappal ezelőtt robbant be Hollywoodban a zaklatási botrány, középpontjában Harvey Weinstein-nel. Akkor úgy próbálták menteni a menthetőt, hogy eltávolították helyéről a tucatnyi nő által megvádolt producert.

Kalamár Tamás: ˝Itt mindenki elnyeri méltó jutalmát vagy büntetését...¨

Az Oltári csajok kulisszatitkairól Kalamár Tamás, a telenovella showrunnerje és Ondruss Ilona, producer meséltek kameránknak.

Mák Roland


szerző:
2017.10.19. 12:11
Már nemi erőszakkal is vádolják Weinsteint

Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow. Ők a legnagyobb nevek azok közül, akiket Hollywood nagyhatalmú producere szexuálisan zaklatott. A cégétől vasárnap kirúgott Harvey Weinstenről a New York Times című lap múlt heti leleplező írása után most a New Yorker magazin írt, és az ebben megszólaló áldozatok már nemcsak zaklatásról, hanem nemi erőszakról is beszélnek. Weinstein felesége férje megbocsáthatatlan bűneire hivatokzva bejelentette: elhagyja a producert.

Zaklatással vádolják a producert

Dagad a botrány Hollywood legendás producere Harvey Weinsten körül. Olyan Oscar-díjas alkotásokat jegyez, mint például az Angol Beteg, vagy A király beszéde. A New York Times szerint a producer több évtizeden keresztül hatalmával visszaélve szexuálisan zaklatott több nőt, köztük ismert színésznőket.

Sebestyén Balázs 40 éves lett

Élete legnagyobb fóbiáját győzhette le Sebestyén Balázs a 40. születésnapján. A műsorvezető-producer retteg a bohócoktól, most viszont szó szerint megbirkózhatott eggyel. Nézze meg a negyedik x utáni vallomást. Vagy ide kattintva a születésnapi reggelét is nyomon követheti.

A teljes adást itt nézheti meg!

Így még biztos nem láttátok Máté Krisztát!

A Reflektor nézői olyan oldalát ismerhették meg Máté Krisztának három évvel ezelőtt, amivel eddig nem nagyon találkozhattak. A híres fotós, Nánási Pál kamerája előtt annyira megnyílt a Keresem a családom! producere, amiről eddig nem tudhattunk. Kriszta boldogan mutatta meg nőies oldalát!

Hajdú Pétert elkísértük egy napjára

Megosztó személyiség, ezt elismeri, mégis, vagy éppen pont ezért érdekli az embereket. Műsorvezető, producer, üzletember, de az utóbbi hónapokban a magánéletével volt tele a sajtó. Hajdú Pétert elkísértük egy napjára, hogy közben azért mi is feltegyük a mindenkit foglalkoztató kérdéseket.

Bécy kis híján újra Alexa producere lett

Bécy remek üzleti ajánlatot kapott, és lehetősége nyílt betársulni egy lemezstúdióba. Némi hezitálás után igent mondott, azonban arra nem számított, hogy a potenciális sztárjelölt nem más, mint Alexa..

A név kötelez? Hogyan élnek a mai arisztokraták?

Hogy lehet, hogy egy Széchenyi leszármazott lány bokszolni jár? Miért lett egy másik Széchenyi gyerekből fotós? Semmi nem maradt már a régi arisztokrácia emelkedettségéből? A legnagyobb magyarnak is tartott Széchenyi István ük- és dédunokáival találkoztunk. Míg szépszüleik még kastélyokban és kúriákban adtak fényűző partikat, addig nekik már csak a vezetéknevükhöz való méltó életmód maradt. Kik ők és hogyan élnek a rejtőzködő arisztokraták, megmutatjuk a Fókusz Pluszban.

Már több mint 600 filmes tiltakozik

Már több mint hatszáz filmes írt alá nyílt levelet arról, hogy többet nem akar együtt dolgozni Kálomista Gábor producerrel. A tiltakozók szerint a producer több olyan szakembert is kirúgott, akik dolgoztak Gigor Attila rendező legutóbbi filmjén. Ebben pár másodpercre Kálomista is feltűnt - bár nem járult hozzá. A producer az ATV-ben azt mondta, hogy szó sincs bosszúról. Gigor Attila rendező szerint az elbocsátott kollégáknak azért kellett menniük, mert az ő filmjén is dolgoztak.

Gabo és Ági kiderítették a sztárok szexuális szokásait

Pumped Gabo kamerát ragadott a kezébe, hogy Ágival karöltve riportot készítsenek a villa lakóiról. A beszélgetések során kiderült néhány pikáns részlet is a sztárok szexuális életéről, Gabo pedig producerként igyekezett minden adandó alkalmat megragadni párja irányítására.

Margot Robbie megállíthatatlan!

A színésznő ezúttal olyan dologra szánta el magát, ami nagy előrelépést jelent számára és, amit a rajongók is biztosan imádni fognak! Mi lehet ez? Eláruljuk!

Kesha csak hazugság árán szabadulhatna meg zaklatójától

Az énekesnő hónapok óta pereskedik az őt testileg és lelkileg is zaklató producerével, Dr. Luke-kal, de egyelőre messze még a lezárás. Állítólag akkor nyerhetné el „szabadságát” – azaz kilépését az élő szerződéséből zaklatójával –, ha nyilvánosan bocsánatot kérne a vádakért és kijelentené, nem történt erőszak.

Molesztálás miatt pereli zaklatóját az énekesnő

Rehabilitációs kezelésre szorult Kesha, ugyanis producere tíz éven át molesztálta testileg és lelkileg egyaránt. Miután összeszedte bátorságát, feljelentette zaklatóját, ám sajnos a kiadója is a vádlott mellé állt, ami jócskán megnehezítette az énekesnő helyzetét.

Szombaton indul a Hungary’s Got Talent

A Got Talent, amely az X-Faktorhoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája, az elmúlt években a világ több mint 50 országában meghódította a nézőközönséget, szombaton pedig a magyar verzió, a Hungary’s Got Talent is hódító útjára indul.

Menekültből világsztár


szerző:
2015.08.14. 18:55
Menekültből világsztár

Európa egyik legbefolyásosabb zenei producere, azt mondja mindent Magyarországon tanult. Huszonkét évesen aztán olyan tevei és álmai voltak, amiket itthon nem válthatott valóra. Ezért a zöld határon menekült, ahogy akkor mondták disszidált. Mándoki László negyven év után visszament abba a menekülttáborba, ahol Németországban új élete elkezdődött, jövő héten pedig újra Budapesten ad koncertet, régi barátaival, világsztár zenésztársaival.

Leslie Mándoki: itthon tanult mindent, de álmai miatt disszidálnia kellett

Európa egyik legbefolyásosabb zenei producere, azt mondja mindent Magyarországon tanult. Huszonkét évesen aztán olyan tevei és álmai voltak, amiket itthon nem válthatott valóra. Ezért a zöld határon menekült, ahogy akkor mondták disszidált. Mándoki László negyven év után visszament abba a menekülttáborba, ahol Németországban új élete elkezdődött, jövő héten pedig újra Budapesten ad koncertet, régi barátaival, világsztár zenésztársaival.

Beindult Takács Nikolas amerikai karrierje

Öt éve már, hogy Takács Nikolas ott állt Vastag Csaba oldalán az első X-Faktor döntőjében. Ők ketten történelmet írtak, és bár végül Csaba lett a győztes, nem kérdés, hogy mindkettejük karrierje azonnal beindult. Nikolast talán kevesebbet láthattuk itt a Fókuszban, amire most a magyarázatot is megkaptuk. Az énekes egy többéves amerikai álomszerződéssel a kezében olyan lehetőséget harcolt ki magának, amelyre talán minden előadó vágyik.

TAKÁCS NIKOLAS: „Ez nem csak egy kaland”

Az egykori X-Faktoros versenyző most Amerikában próbálja építgetni a karrierjét, amelyben segítsége is akad. Jópár fellépésen és találkozón van már túl, és bizony hosszútávúra tervezi a külföldi céljait.

Mit szóltak a producerek a villalakókhoz?

Gáspár Laci és Béci produceri szemmel vonultak be a Villába, hogy kihozzák a villalakók tehetségét. Aureliónak elmesélték, hogy mit is gondolnak a csapataikról.

Exkluzív interjú a Barátok közt távozó producerével

Miért távozik a sorozat producere és mi lesz a szereplőkkel? Kalamár Tamás interjút adott a Fókusznak és minden kérdésre válaszolt!

Mi lesz a Barátok közttel?


szerző:
2015.01.08. 19:00
Mi lesz a Barátok közttel?

A csúcson kell abbahagyni, és én most ezt teszem - ezt mondja a Barátok közt egyik szülőatyja. Kalamár Tamás 17 év után adja át a stafétabotot kollégáinak. Megijedni ne tessék, Berényiéknél minden megy tovább, ha lesz is változás, az csakis az ország kedvenc műsorának javát szolgálja majd.


 

Milliárdos producer, aki több milliárdnyi közpénzről dönt

Sharon Stonnal, Stallonéval, Schwarzeneggerrel dolgozott. A tehetséges producer meggazdagodott Amerikában. Hazajött. Ma már nem készülhet állami pénzből film Magyarországon az ő beleegyezése nélkül. Tisztázatlan hátterű offshore-cégek vannak körülötte. A kormány mégis neki adott öt új kaszinót, amelyekkel milliárdokat kereshet. Miért? Andy Vajna kereste meg a politikusokat, vagy őt találta meg a politika? És 70 évesen miért nem a tengert nézi Kaliforniában, a nála majd 40 évvel fiatalabb feleségével? Komolyan szerettük volna megtudni Moskovics Judittal, hogy ki is Andy Vajna. Nem gondoltuk, hogy ilyen nehéz dolgunk lesz.

Portré 14-06-15


szerző:
2014.06.16. 00:50
Portré 14-06-15

Portré: Belekóstolunk a Fekete levesbe! Barabás Éva vendége Novák Erik, a Fekete leves rendezője. Szabadságszerető fiatalember, igazi művészlélek, aki már gyermekkorában is inkább képzőművészeti iskolát választott.

Belekóstolunk a Fekete levesbe!


szerző:
2014.06.12. 14:07
Belekóstolunk a Fekete levesbe!

Barabás Évi vendége Novák Erik, a Fekete leves rendezője. Erik korábbi filmjét, a Zuhanórepülést, de a Nyolcker-ben való közreműködését is elismerően figyeltük, most azonban egy teljesen új dolgot hozott a vászonra.

Reflektor 14-01-20


szerző:
2014.01.21. 02:05
Reflektor 14-01-20

Reflektor: Kovács Katalin kislányt vár. Csonka Bandi és Hajdu Steve együtt ünnepelt. Kiosztották az amerikai producerek díját.

Portré 13-07-21


szerző:
2013.07.22. 01:00
Portré 13-07-21

Portré: Boldog apa és nagyapa, aki csodálattal követi, hogyan bontakozik ki unokái tehetsége. A világhírű operatőr, rendező, Koltai Lajos a Portré vendége.

Fókusz 13-04-02


szerző:
2013.04.02. 20:00
Fókusz 13-04-02

Fókusz: Besározták! - Felháborító gyanúba keverték az X-Faktor győztesét. Oláh Gergőt megdöbbentette a vád, jogi lépéseket tervez. Érzelmek viharában - Südi Iringó vigasztalhatatlan volt, miután megtudta, hogy nem táncolhat tovább. Tóth Gabi anyukája másért pityergett. Egzotikus szépségek - Bikiniben kellették magukat a legszebb távol-keleti származású magyar lányok. De ki volt a legszexibb közülük?

Budapesten ünnepel a Soulmates


szerző:
2013.01.16. 19:00
Budapesten ünnepel a Soulmates

Leslie Mándoki, a ma élő leghíresebb magyar zenész-producer. Februári koncertje előtt, München melletti stúdiójába látogathatott a Fókusz.

Exkluzív: Pogány Judit végre átölelhette fiát

Pogány Judit először szólalt meg azóta, hogy fiát két évvel ezelőtt előzetes letartóztatásba helyezték. A Kossuth-díjas színésznő azután adott exkluzív interjút, hogy feloldották a tilalmat, és Gábor végre meglátogathatta őt.

Felly K: Aki megélte az amerikai álmot

Egy szál bőrönddel indult New Yorkba szerencsét próbálni, Kovács Felícia tíz év után sikeres rendezőként, producerként, énekesként jött haza. Az extravagáns szexi nőnek már csak a Grammy díj hiányzik.

A szerelem rabjai 12-03-07

A szerelem rabjai, 86. rész - Alejandro beleegyezik, hogy Elma segítsen Carolinának a gyerekkel. Tango azt gyanítja, hogy ő Mia apja, ezért DNS-tesztet akar végeztetni. Alicia és Santiago számon kéri Inestől, miért mondta el Victoriának, hogy Gabriela az ő lányuk. Az olasz producer el van ájulva Paztól, amiért Juan féltékeny.

Az euro-disco félistenének semmi se tabu

A Modern Talking énekese saját birodalmában fogadta a Fókusz stábját Németországban. Dieter Bohlennel való viszonyáról megdöbbentő részleteket árult el, és mesélt még pénzről és haragról is.

Brad Pittnek két éve van hátra


szerző:
2011.11.16. 07:35
Brad Pittnek két éve van hátra

A színész nem küzd semmilyen súlyos betegséggel, csupán elhatározta, hogy 50 éves kora után már nem akar többé sem akcióhős, sem szívtipró lenni.

Sting és Shakira egy filmben szerepelt

Többek közt Sting és Shakira közreműködésével készült dokumentumfilmet mutattak be Mercedes Sosa néhai folkénekesről.

Fél Kettő 10-12-15


szerző:
2010.12.15. 14:20
Fél Kettő 10-12-15

Fél Kettő: Zseniképzés - Polgár Judit is sakkbajnokot nevel a gyerekeiből? Válságban - Németh Kristóf és felesége őszintén beszélnek házasságuk megromlásáról. Sikerrecept - Vendégünk volt Pataki Ági producer, üzletasszony.

Filmproducer előzetesben


szerző:
2010.12.09. 11:08
Filmproducer előzetesben

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság P. Koltai Gábor filmproducert. Őt és négy társát adócsalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Meghalt Dino de Laurentiis


szerző:
2010.11.11. 18:12
Meghalt Dino de Laurentiis

A világhírű olasz filmrendező 91 éves korában Beverly Hills-i házában hunyt el.

Fókusz Plusz 10-10-09


szerző:
2010.10.09. 19:30
Fókusz Plusz 10-10-09

Fókusz Plusz: A világ film- és zeneiparának fővárosába, Los Angelesbe utazunk, hogy amerikai otthonában meglátogassuk az X-Faktor mentorát, Malek Miklóst. A híres zeneszerző és producer először engedte meg, hogy kameránkkal rögzítsük a magánéletét. Láthatják többek között a lengyel barátnőjét, a titkos stúdióját, és azt a helyet is, ahová pihenni és sportolni jár.

Zseniális művészt gyászol Franciaország

Franciaországban meghalt az ország egyik legismertebb filmrendezője, Alain Corneau.

Reggeli 10-07-01


szerző:
2010.07.01. 08:57
Reggeli 10-07-01

Ma reggel bemutatkoztak a főiskolák szépei, Itt volt egy ifjú autóversenyző, aki már szinte a Forma 1 előszobájában van, és Müller Attila is megmutatta különös képességű kutyáját, aki malacokat utánoz.

Kolovratnik Krisztián valami mást akart

Krisztián kreativitását nem meríti ki teljesen a színészet és a fotózás, megint új kihívást talált.

Szingli a világ legszexibb pasija

Bármennyire is tökéletes parti Gerard Butler, még nem találta meg az igazit.

19 év a híres producernek


szerző:
2009.05.30. 11:54
19 év a híres producernek

A férfit bűnösnek találta az esküdtszék egy hollywoodi színésznő meggyilkolásában.

Celeb akar lenni a korrupt kormányzó

Blagojevich a „Celeb vagyok, ments ki innen!” című műsorban szeretne szerepelni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való