Kultúra

Sydney Sweeney nem szép és nem tud színészkedni – mondta a top producer

rtl.hurtl.hu

2024. április 18. 13:22

Sydney Sweeney színésznő, producer nem maradt adós a válasszal, szerinte szégyenteljes, amit Carol Baum mondott.

Carol Baum hollywoodi producer a New York Times filmkritikusával, Janet Maslinnal beszélgetett egy filmvetítés után. A top producer meglepően nyersen fogalmazott Sydney Sweeney-vel kapcsolatban, aki a Fehér lótuszban és az Eufóriában is játszott, Imádlak utálni című romantikus komédiájával pedig gyakorlatilag kasszát robbantott a mozikban, írta meg az Indy100.

„Nem értem Sydney Sweeney-t. A repülőn néztem Sydney Sweeney filmjét, mert látni akartam” – utalt Sweeney szerepére az Imádlak utálni című filmben. Baum többet akart tudni a színésznőről, mert szerinte mindenki róla beszél, a filmet viszont nézhetetlennek minősítette. Felidézte, hogy egyetemi producerkurzusán megkérdezte a diákokat, mit gondolnak Sweeney-ről.

Azt mondtam az osztályomnak: Magyarázzátok el nekem ezt a lányt. Nem szép, nem tud színészkedni. Miért olyan dögös?

Szerinte senki nem tudott válaszolni. Sweeney szóvivőjén keresztül szégyenletesnek nevezte a producer szavait.

Milyen szomorú, hogy egy nő, aki abban a helyzetben van, hogy megoszthatja szakértelmét és tapasztalatát, inkább úgy dönt, hogy egy másik nőt támad

– írta. „Ha ez az, amit az iparágban eltöltött évtizedei alatt tanult, és úgy érzi, hogy ezt illik tanítani a diákjainak, akkor ez szégyenletes. Egy női producer kolléga igazságtalan becsmérlése sokat elárul Baum asszony jelleméről.”

Nyitókép: REUTERS/Danny Moloshok/File Photo

#Kultúra#sydney sweeney#carol baum#producer#imádlak utálni

Címlapról ajánljuk