Kultúra

„Az olyan álszent előadókat, mint például Tóth Gabit, senki sem hallgatja” – a díjnyertes producer szerint Tóth Gabi kétségbeesésében nyúlt a kereszténységhez

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 19. 11:07

Somogyvári Dániel Fonogram-díjas, és több mint 20 platinalemezes producerrel az Index készített interjút, és Tóth Gabi is szóba került.

Somogyvári Dániel Fonogram-díjas producer, aki már több mint húsz platinalemezest nyert. Az Index készített vele interjút. Olyan művészekkel dolgozik, mint Azahriah, Manuel vagy éppen ByeAlex. Azt mondta, nem tudja végül miből lesz nagy sláger, azt viszont igen, milyen egy jó előadó, amit Tóth Gabi példáján mutatott be.

„Ahhoz, hogy egy dal megérintse a fiatalokat, az előadónak az ő problémáikat, érzelmeiket kell megfogalmaznia. Ettől lesz a szemükben hiteles” – kezdte, majd hozzátette:

Az olyan álszent előadókat, mint például Tóth Gabit, senki sem hallgatja, mert semennyire sem önazonos. A tapolcai nő haláltusáját vívta a zeneiparban, és végső elkeseredésében keresztény álruhát öltött, amiben sikerült összemoslékoskodnia magának egy mondvacsinált díjat, néhány koncertet, de leginkább a népharagot kivívnia. A Spotifyon annyian hallgatják, mint egy középszerű punkbandát.

Somogyvári szerint az a most felkapott előadókról is csak tíz év múlva derülhet ki, hogy kiállták-e az idő próbáját.

Nyitókép: Kovács Attila / MTI

#Kultúra#tóth gabi#fricska#válás#producer

Címlapról ajánljuk