Műsorújság
RTL Most

Harley Quinn máris önálló filmet kaphat?

Még ki se jött a Suicide Squad a mozikban, máris felmerült a lehetősége egy spin-offnak, ráadásul az egyik legjobban várt karakterrel, akit Margot Robbie formál majd meg. Durván felpörgött a geek világ!

Már többször is foglalkoztunk a képregény imádók – és valószínűleg a mozizók – egyik nagy kedvencével, Harley Quinnel. Amikor kidobták a DC új várományosának első hosszú előzetesét, már akkor arról suttogott mindenki, hogy ez az őrült csaj valószínűleg kenterbe veri majd az összes szereplőtársát. Nyugtával dicsérjük a napot – de minket is meglepne, ha nem így lenne a dolog.

Na, de: azt tudjuk, hogy Ms. Robbie egy több részre szóló szerződést írt alá a DC-vel, és ez nem is meglepő. Több mint valószínű, hogy lesz még itt Öngyilkos osztag 2, sőt az önálló Batman filmben is feltűnhet majd a karakter. Azonban nemrég robbant a hír, miszerint már most dolgoznak Quinn önálló filmjén is, amelybe több ismert szereplő is beugorhat.


És akkor most jött el a tisztázás ideje: a The Hollywood Reporter szerint nem egy teljesen önálló Harley Quinn akcióról lenne szó, sokkal inkább egy női csapatépítésről. Hogy kik bukkanhatnak még fel a DC univerzumából, arról még semmit sem tudni, annyi viszont már biztos, hogy a forgatókönyv íródik.

Persze, még izgalmasabbá teszi az egész sztorit, hogy az értelmi szerző maga a színésznő volt, aki a Suicide Squad forgatásakor annyira rákattant a képregényekre, hogy ő maga állított be a fejesekhez a csaj movie ötletével.

Bármi is legyen a projektből, az már most tuti, hogy ez lesz a második olyan DC film a Csodanő után, amelyben női főszereplők vannak.

Mi már nagyon várjuk az augusztusban érkező DC bulit, és  persze ezt is. Ti mit gondoltok?

Forrás: CinemaBlend
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók