Műsorújság
RTL Most

Lássuk, milyen képregény filmekre számíthatunk a jövőben!

Ti is kíváncsiak vagytok, újra neki futnak-e a Zöld Lámpásnak vagy, hogy mikor várható a Flash-film? Lesz-e újabb Superman mozi és a Suicide Squad-ból már most számíthatunk a folytatásra is? Most megtudhatjátok!

Úgy tűnik 2020-ig nem lesz hiányunk DC filmekben, hiába a  Batman Superman ellen vegyes fogadtatása, a képregény gyártó cég nem adja fel, így többek között láthatjuk Wonder Woman-t, The Flash-t és Aquaman-t is a szélesvásznon, és persze még sok más kedvencünket is!

Itt megtekinthetitek, mikorra is várhatóak a kalandok a mostani állás szerint:

1. Suicide Squad – Öngyilkos osztag

2016. augusztus 5-én kerül a mozikba a csapat története, melyet bűnözőkből verbuváltak, hogy megmentsék a világot, és amiben olyan sztárokkal találkozhatunk, mint Margot Robbie, Jared Leto, Will Smith vagy Scott Eastwood. A rajongókat viszont leginkább az érdekli, hogy láthatjuk-e a sötét lovagot, Batman-t is a moziban! Ben Affleck egy interjú során azt nyilatkozta a kérdés kapcsán, hogy jobb lesz nyitva tartanunk a szemünket, hogy megbizonyosodhassunk a felől, hogy látjuk-e a hőst vagy sem!

2. Wonder Woman

 


A Csodanő (Gal Gadot) kalandjai először 2017. június 2-án landolhatnak a mozivásznon, mi pedig már alig várjuk, hogy ilyen formában is találkozhassunk a hősnővel, akinek végre múltjáról is többet megtudhatunk.

3. Justice League – Part One

A Justice League összeállására várnunk kell jövő őszig sajnos, a 2017. november 17-én bemutatandó filmről azt már tudni lehet, hogy a Zöld Lámpást nem láthatjuk, mint a csoport alapító tagját! Őt ugyanis majd csak az alkotás második részében ismerhetjük meg, teljesen új formájában!

4. The Flash

A Batman Superman ellen című filmben, már volt egy kicsit zavaros cameója hősünknek, aki 2018 márciusára önálló filmet is kap. A rendező, Zack Snyder ezzel a jelenettel is szerette volna érzékeltetni, hogy Flash időn és téren át képes utazni, ha arra van szükség, hogy megváltoztassa a múltat, ezzel meg akarta törni kicsit az egyenes vonalú történetvezetést a Batman Superman ellen-ben, azt akarták, hogy bizarr legyen a dolog. Nos, szerintünk elérték céljukat!

5. Aquaman

A tengerek királyának története is megelevenedik, Jason Momoa főszereplésével és Amber Hearddel, bár az ő közreműködése még egyáltalán nem biztos, a legutóbbi információk szerint. Momoa azt nyilatkozta, hogy a karakter története és a csodás világ, amit köré teremtettek, lenyűgöző lesz, és igazi felüdülést nyújt majd 2018 júliusának végén!

6. Justice League – Part Two

 


Nagy valószínűséggel a készítők a Justice League második részében azzal fognak operálni, hogy az előző részben, mely szuperhősök működtek, kiket kedveltek meg a nézők és kikben lehet a későbbiekben is gondolkodni. Így láthatjuk, hogy ez még a jövő zenéje, hiszen a mozit magát is 2019 nyarára tervezik!

7. Cyborg

Vele is találkozhattunk egy jelenet erejéig a Batman Superman ellen-ben, ahol láthattuk, hogyan is születik meg a félig ember, félig robot hős. Ray Fisher, a Cyborg-ot játszó színész a következőképpen írta le karakterét:

„Zökkenőmentesen képes bármilyen technológiával kapcsolatot teremteni és kommunikálni, ugyanakkor a legnagyobb gyengesége talán pont az, hogy nem hajlandó megadni magát a technikának, próbál ember maradni!”

Ez mégis hogyan lehetséges? Kiderül 2020 tavaszán!

8. Green Lantern Corps

Tyrese Gibson nagyon szeretné megkapni a Ryan Reynoldszal egyszer már megbukott képregényhős szerepét. Azóta Reynolds már bebizonyította, hogy ő a legviccesebb és legszexibb hátsójú szuperhős kerek e világon, de hogy Gibson megkapja-e a lehetőséget, hogy a zöldgyűrűt az ujjára húzza, még kérdéses. A készítőknek az ideje viszont, mint a tenger, hiszen a film elkészültéig 2020 júniusáig kell várnunk!

Forrás: EW.com

Hasonló videók

  • A pesti bérházak rengetegében áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós (Lengyel Ferenc) egy saját kis birodalmat hozott létre a tűzfalak tövében, és nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön ide. Egy nap azonban olyan vendég érkezik, aki felforgat mindent. Imre (Szervét Tibor), a gazdag üzletember 1968-as Ford Mustangjának keres biztonságos parkolóhelyet. Hamarosan egy fordulatos, meglepetésekkel teli párbaj veszi kezdetét a belváros két magányos harcosa között a hullámpalával fedett parkolóhelyért.

  • Turk Henry (Antonio Banderas), a híres rocksztár Chilében nyaral. A gondtalan napoknak azonban egy csapásra vége szakad, amikor szupermodell felesége, Sheila (Olga Kurilenko) emberrablók fogságába kerül. A helyi hatóságok tehetetlenségét látva a rocksztár akcióba lendül, hogy megmentse feleségét.

  • Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightley) összefognak régi ellenségükkel, Barbossával (Geoffrey Rush), hogy megmentsék Jack Sparrow kapitányt (Johnny Depp) és Bill Turnert. Ehhez azonban szükségük van a világ végére vezető térképre, amire a titokzatos sárkányasszony is igényt tart. Will és Barbarossa végül a tengerfenéken találja meg Jack Sparrow kapitányt és hajóját, a Fekete Gyöngyöt. Árulás és hűtlenség között navigálva szövetségeseket keresnek, hogy megvívják utolsó döntő csatájukat.

  • A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik, ám egy nap hadsereg szállja meg a királyságot. A népét védelmező Demóna hamarosan árulás áldozatává válik, amelynek hatására szíve kővé változik. A lány és az ellenséges király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét. Demóna bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, hogy Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és saját boldogságának a kulcsa is.

  • Istenek, szörnyek, varázslat és téboly uralja a Nílus völgyének palotáit Egyiptomban. Széth (Gerard Butler), a sivatag könyörtelen istene az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba és pusztulásba taszítja. Lázadó halandók egy csapata a vakmerő tolvajjal, Bekkel (Brenton Thwaites) az élen, szövetkezik Hórusszal (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a kegyetlen nagyurat. A Széth és csatlósai ellen vívott háborúban megjárják a mennyet és a poklot is, ahol isteneknek és halandóknak egyaránt bizonyítaniuk kell bátorságukat és állhatatosságukat, hogy felül tudjanak kerekedni a végső ütközetben.

  • A hidegháború csak átverés volt, az igazi veszély kívülről fenyeget. Az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet ügynöke, Napoleon Solo (Henry Cavill) ezért kénytelen közös bevetésre indulni az orosz Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer). Egy nemzetközi bűnszövetkezet a III. világháború kirobbantására készül. A páros nem hibázhat, és csupán egyetlen nyom áll rendelkezésükre. Mielőbb meg kell találniuk az eltűnt német tudós lányát, aki segíthet behatolni a bűnszervezetbe.

  • A feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal (Sylvester Stallone) az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel, Stonebanksszel (Mel Gibson) leszámoljanak. Barney váratlanul félreteszi a veterán csapatot, és újoncokat fogad fel. Christmas (Jason Statham) azonban nem hagyja magát félreállítani, és társai: Doc (Wesley Snipes), Trench (Arnold Schwarzenegger) és Jensen (Dolph Lundgreen) segítségével kimentik Barneyt és zöldfülű csapatát.

  • Jackson Healy (Russell Crowe) és Holland March (Ryan Gosling) két tökös és nagypofájú Los Angeles-i nyomozó. Igaz, Jackson inkább csak verőlegény, míg Holland a világ leggázabb detektívje, de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány. Elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd Judith Kuttner (Kim Basinger), a titokzatos és csinos bírónő kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát (Margaret Qualley) próbálják előkeríteni. Hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügyébe tenyereltek bele, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java.

  • Rath-t még a hidegháború éveiben szervezték be egy munkára, amelynek elvégzésére csak néhány kivételes ember volt képes. Rath bérgyilkos volt, aki mindig tudta, melyik oldalon áll. A világ azonban megváltozott: a hidegháború a múlté, egyszerre minden bizonytalanná, átláthatatlanná vált. Bain már ennek a régi szabályokat elvető világnak a gyermeke. A szakma íratlan törvényei számára semmit sem jelentenek, egyetlen célja, hogy mindenáron ő legyen az elsőszámú profi, a bérgyilkosok királya. Ehhez azonban el kell távolítania Rath-t, azaz meg kell ölnie a veterán mestert. A macska-egér harc megkezdődik, az üldöző és üldözött személye azonban hamarosan felcserélődik…

  • Jason (Zac Efron) modern, nagyvárosi fiatal, akinek jól fizető, kreatív munkája és két infantilis haverja van. Emellett csajozással tölti az időt, ám semmi kötelezettséget nem hajlandó vállalni. Sőt, fogadalmat köt a barátaival, a válóper szélén álló Mikey-val (Michael B. Jordan) és a nagyra nőtt óvodás Daniellel (Miles Teller), hogy még véletlenül sem kezdenek komoly kapcsolatba. Ám az élet, és egy kínos második találkozás a gyönyörű Ellie-vel keresztülhúzza Jason számítását, miközben a többiek is rájönnek, hogy a sors és a nők útjai kifürkészhetetlenek.

Legnézettebb videók