KERESÉS search-close

kamera

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kamera"

ÉNB BÉCY: „Az lenne a furcsa, ha nem fotóznának”

Fotózás az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaival! Bécy már teljesen hozzászokott a kamerához, azt mondta, neki már az lenne szokatlan, ha valaki nem akarná fotózni. Lalival is nagyot fordult a világ, régebben nem foglalkozott annyit a külsejével, most azonban hetente jár fodrászhoz és borbélyhoz is!

Gombnyomásra eltűnt a kamion rendszáma

Filmbe illő trükk az autópályán - egy rejtett kapcsolóval tüntette el a rendszámát egy kamionsofőr, így cselezte ki a kamerákat. Feltehetően nem fizetett autópályadíjat, rendszám nélkül pedig nem tudták azonosítani.

Kamerával az illegális szemetelők ellen

Jóval több a feljelentés, amióta kamerák figyelik a hulladékgyűjtő szigeteket Szegeden. Az illegális szemetelők ellen szerelték fel a készülékeket, ott, ahol a tapasztalatok szerint a legtöbben szabálytalankodnak. A városban egy hónapja működik a zöldkommandó, amelynek emberei ha kell, civil autókból is fotóznak.

Áthajtott a zebrán átkelő, babakocsit toló pár előtt

Nem törődött a gyalogosokkal a sofőr. Néhány méterre egy babakocsit toló pár előtt hajtott át a zebrán Nyíregyházán. Az esetet felvette egy másik sofőr fedélzeti kamerája, amin látszik, hogy bár ő szabályosan megáll, a szemből érkező fékezés nélkül hajt a zebrára a család elé. A helyiek szerint ebben a kereszteződésben gyakran előforul ilyesmi.

 

A forgalommal szemben hajtott egy autós Abdán

A forgalommal szemben, a leállósávon közlekedett egy autós a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán. Mindezt egy másik autós fedélzeti kamerája rögzítette. Valószínűleg időt akart spórolni a szabálytalansággal.

VV Hunor a kamerákkal bújócskázott unalmában!

Minden kamera Hunort figyelte, azonban a srác megpróbálkozott a lehetetlennel, hogy elbújjon előlük.

Szexi szelfiket készítettek a Villalakók!

VV Greg, VV Adri, VV Reni és VV Zsuzsu a tükör előtt pózoltak, hogy szexi képek készülhessenek róluk.

Kit választ Radics az ellenfelének?

Mivel Radics lett az első kiválasztott, most eljött az idő, hogy megnevezze vetélytársát. Előtte azonban mindenkiről elmondta a véleményét. 

A villalakók őrületes felfedezést tettek!

VV Reni újra feltalálta a spanyolviaszt!

Így teltek VV Greg utolsó napjai

A fiú nem csupán egymaga éldegélt a hotelszobában, hiszen olykor Ken baba is ott volt vele...

Less be a lányok fürdőszobájába

VV Zsuzsu és VV Cintike is kamerát ragadtak, és a legintimebb pillanataikat is megmutatták...

Intim pillanatok a hotelszobából!

Valaki meditálással, valaki edzéssel készült fel a beköltözésre, de volt, aki csokit tömött magába, és volt, aki teljesen "megkattant".

Bekameráztuk: egy nap otthonápolás

Jutka Magyarország egyik legkeményebb munkáját végzi, mindezt elképesztő derűvel és kitartással. Soha nem lazíthat, soha nem mehet szabadságra, mégsem panaszkodik. Mindezért havonta mindössze 52 ezer forintot kap az államtól.

„Jó estét kívánunk! Ez itt a ValóVilág Híradó!”

A villalakók kamerát ragadtak, és beszámoltak a Villán belüli eseményekről. Vajon végre kiderül, mi van Nóri és Leslie között?

Hajdu Steve operatőrnek állt a Reggeliben!

Miközben Magyar Attilánál próbáltak „vért fejni” a sminkben, hogy megmérjék a vércukorszintjét, Steve úgy döntött, új szerepben próbálja ki magát, és „lenyúlta” az egyik operatőr kameráját. Nézzétek csak!

Videón a genovai autópályahíd leomlásának pillanata

Az olasz rendőrség nyilvánosságra hozta a köztéri kamerák felvételeit a genovai autópályahíd leomlásának pillanatáról.

Felvették a verekedő fiatalokat

Verekedő fiatalokat keresnek a rendőrök Miskolcon. A két 18-20 év körüli támadó még júniusban vert meg egy utast az egyik villamos megállóbban. A támadást rögzítették a térfigyelő kamerák. Ez alapján keresik a két fiatalt.

Kamera vette fel a besurranó tolvajt

A férfi nem vette észre az asztalon hagyott eszközt, miközben éppen előle emelt el egy tabletet. A videón az is látszik, ahogy egy táskával a kezében kioson a szobából. Mindeközben az ott lakó otthon volt, de nem vett észre semmit. A rendőrség keresi a tolvajt.

Büntetnék az utcai zaklatást

Óriási felháborodást váltott ki Franciaországban egy biztonsági kamerás felvétel, amelyen egy férfi fényes nappal arcul csap egy nőt. A 22 éves nő azért kapta a pofont, mert megelégelte a szexuális tartalmú megjegyzéseket, és azt mondta zaklatójának, hogy fogja be a száját.

Óriásit ütközött az ámokfutó

Elképesztő autós üldözést rögzített egy rendőrségi helikopter kamerája az Egyesült Államokban. Az ámokfutó akkor sem állt le, amikor kilőtték a gumiabroncsait, sőt, visszatüzelt a rendőrökre. Végül elvesztve uralmát a kocsi fölött, teljes sebességgel belement az út mellett várakozó rendőrautóba. A hatalmas ütközést óriási szerencsével mindkét sofőr túlélte.

A kamera sem tartja vissza őket

Hiába a kamera, éjjel nappal utánfutókkal hordják a szemetet a szentesi szelektív kukákhoz. Az önkormányzat tavaly pénzdíjat ajánlott az illegális szemetelők lebuktatóinak, de ez sem vált be. Csak tegnap 1,8 tonna szemetet szedtek össze a válogatott hulladék gyűjtésére szolgáló szigetek mellől.

 

Feladta magát a budapesti mutogató!

A férfi egy villamoson végzett önkielégítést egy nő mellett. A fedélzeti kamera vette fel, a videó egyik részletét közzétették a rendőrök. Amikor ezt megtudta, inkább önként jelentkezett. A Híradónak nyilatkozó pszichiáter szerint az ilyen embereknek önértékelési zavaruk lehet. A leghatásosabb, ha az áldozat rájuk kiált, mert akkor megszégyenülnek és elszaladnak.

Az életük minden pillanatát rögzítették a sztárok!

Ki ne emlékezne a Szelfi című valóságshow-ra, amit három évvel ezelőtt mutattunk be nézőiknek. A műsor hat ismert ember élettörténetet mutatta be úgy, hogy a szereplők egy-egy kamerát vittek be az életükbe, és leplezetlen őszinteséggel mutatták meg napjaik legérzékenyebb részeit is: mert ki más beszélhetne hitelesebben a saját életükről, mint ők maguk?

Szépségszalonból lopott a nő

A vendég pénztárcáját feltehetően egy besurranó tolvaj vehette el, nagyjából 100 ezer forintnyi készpénz volt benne. Az üzletben két biztonsági kamera is működik, ezek rögzítették a lopást.

KIGYULLADT KLUBHÁZ: Felvételen a menekülők

Kamera rögzítette, hogy fiatalok másznak ki egy lángoló épület udvaráról Egerben. Az operatőr kocsijába szerelt kamera örökítette meg, hogy ketten átmásznak a kerítésen, majd elszaladnak. Úgy tudjuk, hogy a felvételeket a rendőrség és a tűzoltók is elkérték. Részletekért kattintson ide.

AKCIÓ: Videó az autós üldözésről

Ámokfutó autóst üldözött egy rendőrautó árkon-bokron keresztül. A száguldozást a rendőrök kamerája rögzítette. Mutatjuk!

Gyuri végre eljegyezte Erikát!

Miután Erika egy idegen nőt talált a nappalijukban, Gyurinak nem maradt más választása, kénytelen volt megkérni Erika kezét. Nézd vissza a romantikus eljegyzést!

Maciba rejtett kamerával figyeli meg Lehel Kornélékat

A virágkötő srác valószínűleg pályát tévesztett, amikor a pénzügyi szféra után ezt a kreatív szakmát választotta. Lehel ugyanis mindig megtalálja a módját, hogy hogyan derítsen fényt a sötét titkokra. 

A teljes adásért kattints IDE!

Fotocellás ajtó állított meg egy tolvajt

A 19 éves férfi menekülés közben rohant neki az ajtónak, ami nem nyílt ki időben, így kapták el a hipermarket dolgozói. Öt rúd szalámit próbált elrejteni a ruhájában, de gyanús lett a biztonsági őröknek. Az áruház biztonsági kamerája mindent felvett.

Ha Japánban lehet szörny, Pajkaszegen miért nem?

Pajkaszeg polgárainak egy része mindent megtett azért, hogy eltántorítsa a fejlesztési minisztert az autópálya építésétől. Így történhetett meg az is, hogy egy tavi szörny bújt elő a nádasból!

Részegen megvert egy rendőrt

Egy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és kitiltottak Magyarországról egy brit férfit. Két hete a Liszt Ferenc reptéren várt átszállásra, amikor egy üzlet előtt kötekedni kezdett. Az eladók egy civil ruhás rendőrtől kértek segítséget, de neki ideje sem volt intézkedni, a fiatalember egy ütéssel leterítette. A verekedést az üzlet térfigyelő kamerája felvette.

Élőben nézte a betörést

Egy év négy hónap börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki tavaly áprilisban két pécsi lakásba is betört. Az egyikben kamera vette fel, ahogy kutat, a lakás tulajdonosa pedig élőben látta a munkahelyén, ahogy elviszik az értékeit. Azonnal rendőrt hívott, így hamar elkapták a betörőt.

Pamkutya a riporterkedést is kipróbálta

A műsorvezetés mellett a riporterkedésbe is belekóstolhatott a testvérpár. Kaptak kamerát, mikrofont, és meglátogatták pár vlogger ismerősüket, hogy megkérdezzék őket az idei évükről, és hogy mit várnak 2018-tól. Mivel fogalmuk sem volt ennek a kamerának a kezeléséről, az esetleges képi- és hanghibákért előre elnézést kérünk.

Ilyen a sztárok karácsonya!

Három évvel ezelőtt igen bensőséges pillanatoknak lehettünk tanúi, ugyanis a Fókusz kedvéért sztárjaink kamerát ragadtak és megörökítették, hogyan ünnepelték a szeretet ünnepét.

Élőben nézte végig, ahogy kifosztják otthonát

Munkahelyéről nézte végig egy pécsi férfi, hogy épp kifosztják otthonát. Drága fényképezőt és más műszaki cikkeket vittek magukkal a tolvajok, de a lakásban működő kamerát nem vették észre.

Megdöbbentő változás: rá sem ismertek így Eva Longoriára!

A színésznő úgy döntött, mostantól teljesen megújul, ami a karrierjét illeti.

Beszorult kutyus


2017.10.20. 18:45
Beszorult kutyus

Komoly erőket mozgattak meg az olasz hatóságok, hogy megmentsenek egy kutyát.  A kamerákkal, mikrofonokkal felszerelt tűzoltók és barlangi mentők 48 órán keresztül küzdöttek, hogy kiszabadítsák az állatot. A kutya olyan szűk helyre szorult be, hogy légkalapáccsal kellett kiszélesíteni a járatot. Az akció végül sikerrel járt, és kihozták az ebet. A kiskutya rögtön inni és enni kapott, aztán menhelyre vitték.

Felvette a busz kamerája a tolvajt

A buszon tépte le a nyakláncot a tolvaj áldozata nyakából. A fővárosi 99-es járaton lépett akcióba még vasárnap este. Amint megszerezte a láncot, leszállt a buszról és pillanatok alatt eltűnt a sötétben. A támadást felvette a busz biztonsági kamerája, a tolvajt keresik a rendőrök.

Bekamerázták a világsztár lakását, így minden percben nyomon követheted őt!

Megjelent az énekesnő vadiúj lemeze, a Witness, és ezzel egy időben elindult a neten az élő közvetítés a híresség házából, aminek minden egyes szegletét kamerák figyelik!

A térfigyelő kamerák segítségével beszedett pénzt vissza kell fizetni

Rendeletben kötelezné az MSZP az önkormányzatok alá tartozó közterület-felügyeleteket, hogy fizessék vissza az autósoknak azt a pénzt, amit térfigyelő kamerák segítségével szedtek be. Korábban Tarlós István főpolgármester azt mondta, hogy a sofőröknek van esélyük az összeg visszaszerzésére. Az általuk megkérdezett közlekedési jogász szerint csak akkor, ha azt külön jogszabály biztosítja.

 

Bennfentes titkokat árult el Völgyesi Gabi!

Két éve, hogy a nagysikerű sorozat kezdetét vette, másképp a Szelfi. A kétgyermekes anyuka a Reflektor nézőinek pedig elmesélte, milyen az élet két gyerekkel egy férjjel és plusz egy kamerával. Gabi beavatott minket a legapróbb részletekbe!

Pimaszúr átcuccol - Aleska Diamond

A Pimaszúr átcuccol című műsorban újabb közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. A ministáb a forgatási nap reggelétől másnap reggelig tölti együtt a napot a házigazdával.

Fájdalmas győzelem! Testépítők testközelből!

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja úgy döntött, a lehető legközelebb kerül ahhoz a versenyzőkhöz, akik nap mint nap „gyötrik” a testüket azért, hogy a dobogó legfelsőbb fokán állhassanak. A nézők valóban bepillanthattak a kulisszák mögé és megnézhették, hogy egy testépítőnek hogyan is telik egy „átlagos” hétköznap.

Tarlós kamerákat szereltetett le

Újabb fordulat kamera-ügyben. Leszereltette a főváros azt a kerületi térfigyelő kamerát, amellyel az utóbbi hónapokban több ezer autóst megbüntettek, köztük a főpolgármester feleségét. Tarlós István azt mondta, a rokoni szálnak a leszereléshez semmi köze, a kamerát egyszerűen szabálytalanul szerelte fel az Óbudai Közterület-felügyelet. A kerületi önkormányzat annyit közölt, hogy vizsgálják, történt-e bűncselekmény.

Ismét büntetnek a videók alapján

Röhejes katyvasz, ezt mondta az RTL Híradónak a Magyar Autóklub jogásza, miután kiderült, hogy a közterület-felügyelők az egyik kerületben büntetik, a másikban nem azokat az autósokat, akiket kamerával vettek fel. A főpolgármester szerint az alkalmanként 50 ezres bírság jó bevételi forrás a kerületeknek, ők viszont azt mondják: amit tesznek, az törvényi kötelezettség.

MEGDÖBBENTŐ: Videón a biciklisgázolás

Videón a biciklisgázolás. Egy arra járó kocsi fedélzeti kamerája rögzítette a megdöbbentő képsorokat, amelyeken az látszik, amint egy autós elgázol egy, a zebrán áthajtó kerékpárost Soroksáron. A biciklis akkora erővel vágódott a szélvédőnek, hogy teste a levegőbe repült, a kocsi szélvédője pedig szilánkosra tört. Többen azonnal a kerékpáros segítségére siettek, a férfit fejsérüléssel vitték kórházba.

Felvette a tolvajokat a kamera

Kamera rögzítette, ahogy zsebtolvajok kifosztottak egy vendéget Győr egyik kávézójában. Az egyik kilopta a székre tett kabátból a pénztárcát, majd miután kivették belőle a pénzt visszacsempészték. A meglopott férfi akkor vette észre, hogy mi történt, amikor fizetni akart. A tolvajok több mint 60 ezer forintot és több száz eurót vittek magukkal. Még keresik őket.

KIFOSZTOTTÁK: Több tízezer forint volt a zsákmány

A pofátlan lopás a biztonsági kamera rögzítette egy győri kávézóban néhány hete. A felszolgálók szerint az egyik törzsvendég barátja volt az áldozat. A kifosztott férfi csak akkor vette észre, hogy mi történt, amikor fizetni akart.

Őrjöngött a buszon


szerző:
2016.12.27. 18:10
Őrjöngött a buszon

Gázspray-vel fújt le, majd megütött egy utast Budapesten egy másik utas. Karácsony második napján ebéd után a főváros egyik legforgalmasabb járatán, a 7-es buszon történt. A jármű belső kamerái mindent felvettek. A rendőrök garázdaság miatt keresték a férfit. Ő kedd reggel feladta magát. Kihallgatták, őrizete vették.

Az interneten keresi a tolvajt

Négy kamera is volt a harkányi ruhaboltban, egy középkorú férfi mégis bement lopni. Az üzlet eladójának több tízezer forintos telefonját emelte el az asztalról, majd sietve távozott. Az egészet felvette a falon lévő kamera, a tulaj pedig a videót a Fecebook-ra töltötte fel. Azt reméli, így hamar megtalálják a tolvajt. A rendőrség lopás miatt nyomoz.

Mit látott Vivi a fotókon?

Vivien felfedezte a technika csodáját: a webkamerába pózolt - hol ruhában, hol ruha nélkül, hol egyedül, hol a fiúkkal. Szépen ki is nyomtatta az utókornak a képeket, és ami feltűnt neki, hogy túl nagy a foga! Amit viszont még szerkesztőként szúrt ki a kamerákon keresztül, hogy Somának bizony bejön Gina.

ELKÉPESZTŐ!: Így rabolta ki a mögötte ülőt

Budapest egyik legdrágább éttermében két elegáns zsebtolvaj fosztott meg értékeitől egy vendéget még szeptember 13-án. A két tolvajról több felvétel is készült. Amíg egyikük a mögötte ülő kabátját kutatta át, a vele szembe ülő társa figyelt, nem zavarja-e meg valaki őket. Pénzt, iratokat és bankkártyát loptak el.

Ne ijedj meg! A Villában bármi megtörténhet...

Vivientől már egyáltalán nem szokatlan, amikor különös dolgokat művel a Villában, sőt még az sem, ha saját magát szórakoztatja. Na, de Dávid?

GÁTLÁSTALAN: Lopott sarokcsiszolóval lopták el a pénzt a széfből

Gátlástalan tolvajokat keresnek a XVII. kerületi rendőrök Budapesten. Két nőt és egy férfit, akik a Horváth Ernő utcában először sarokcsiszolót loptak a tárolóból, majd besétáltak a házba, és a géppel feltörtek két széfet. Legalább tízmillió forintot, ékszereket és egyéb használati tárgyakat zsákmányoltak.

Így készült a villaújság!

Micinek, Tivynek, Somának és Vivinek először meggyűlt a baja az írógéppel és a kamerával, azonban később belelendültek az újságírásba.

Zsolti keresi kamerákat az ablak mögött

Úgy érzi, jobb, hogy ha már most hozzászokik a kamerák látványához, mert szerinte élete végéig úgyis reflektorfényben fog tündökölni.

Viki legemlékezetesebb pillanatai

Két momentumra biztosan emlékezni fog mindenki: Viki beköltözésére, amikor (nem kevés) alkohollal próbálta magát ellazítani, illetve amikor nem találta saját magát a kamerában.

Vikinek és Dinának meggyűlt a baja a modern technikával

Kés, villa, olló gyerek kezébe nem való. Ugyanez a helyzet Vikivel, Dinával és a kamerákkal...

Ez történik, amikor Vivien megkaparintja a kamerát

A párbajozók kaptak egy-egy kamerát, hogy leforgassák kampányvideójukat. Azonban mielőtt hozzáláthattak volna a forgatáshoz, Vivien megszerezte az eszközt, és mindenkivel lőtt egy közös szelfit.

Vivien most tudta meg, hogy kamerákkal figyelik őket!

Vivien és Zsófi a Sufniba vonultak. Miután kibeszélték a többi villalakót, Zsófi közölte Vivivel, hogy hallják őket, és az üvegfal mögött kamerák vannak, de a szőkeség nem akart hinni a fülének.

Farkas valóságshow


szerző:
2016.08.29. 18:47
Farkas valóságshow

Szenzációs nappali felvételek készültek az Aggteleki Nemzeti Parkban élő farkasokról. Egy családot kölykökkel és két fiatal szürkefarkas életét követi kamerákkal egy kutató, aki szerint ezek a felvételek bizonyítják a legjobban, hogy nem vérszomjas, hanem nagyon is játékos állat a farkas.

SZELFI: Nem bántak meg semmit a sztárok

A televíziózás történetének egyik legőszintébb valóságshow-ja, pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon mondott búcsút a Szelfi, mely három hónapon keresztül, éjjel-nappal követte nyomon a híres szereplők életét. A Fókusz megkérdezte őket, ki, hogy élte meg a legszebb pillanatokat.

Fékezés nélkül hajtott az autókba egy iskolabusz

Négy ember meghalt, 37 megsérült, amikor egy alagút bejárata előtt fékezés nélkül hajtott az autókba egy iskolabusz Dél-Koreában. Az esetet egy, a busz előtt haladó kocsiból rögzítették. Az ütközést elszenvedő első két autó gyakorlatilag megsemmisült, apró darabokra törtek. A balesetet az okozta, hogy a sofőr elaludt a volánnál.

Csúnyán megsérült Puzsér

Pont egy éve történt a kritikussal, hogy az egyik legféltettebb szervébe, a szemébe pattant egy fémdarab. Óriási fájdalmakat élt át Róbert, akit a Selfi kamerája nyomon követett. 

Egy új műfaj született az RTL Klubon – Indul a Szelfi

Emlékeztek még a Szelfi című műsorra? Egy évvel ezelőtt indult útjára a magyar televíziózás történetének egyik legizgalmasabb sorozata. Hat sztár, hat kamera. Sose látott izgalmak vártak a nézőre.

Egy hónap alatt 29 ezer büntetés

Az elmúlt egy hónapban több mint 29 ezer autós még a telepített kamerák alatt is szabálytalankodott - egyebek között ez derül ki a rendőrség statisztikájából. Híradónk kérésére összesítették az országos rendszer adatait. Ezek szerint a szabálytalankodó sofőrök nagy többsége a kamerák alatt sem tartja be a sebességkorlátozást, sokan nem kötik be a biztonsági övet és egy sofőr a vasúti átjárón is áthajtott, pedig pirosat jelzett a fénysorompó.

Csatákat nyertek az eladók

Egy tolvaj és egy rabló is pórul járt az Egyesült Államokban. Az egyik a saját gatyájában próbált egy kígyót kilopni egy boltból. A másik férfi egy terhes eladónak ment neki, de az ő akciója is meghiúsult. Mindkét esetet rögzítették a biztonsági kamerák.

Józan Laciék megmutatták – Ilyen Barátok közt lenni!

A sorozat kamerái előtt valóban kemény munka folyik, viszont ha a színészeknek adódik némi szabadidő, akkor ott bizony elindul a poénkodás.

Fedélzeti kamera - Szabad, nem szabad?

Szabad-e használni a fedélzeti kamerát? Mi van akkor, ha a felvételen egy ismeretlen személy egyértelműen látszódik? Használható-e jogi érdek bizonyításához? Fontos kérdésekre kapunk választ.

DOMINIK SKY: Emberi zászló, biztosítókötelek nélkül

Íme Dominik Sztaresinics, művésznevén Dominik Sky - Emberi zászló című produkciója. Biztosítókötelek és segítők nélkül, ég és föld között lebegve, egy rögzített kiskamerával. Az ilyen vakmerő kunszthoz komoly fizikai és szellemi előkészületek kellenek.

A telefonálást nem nézi a szupertraffipax

Mégsem figyeli a mobilozó sofőröket az új szupertraffipax! Ezt az ORFK közlekedésrendészeti főosztályvezetője ismerte el. A rendőrség hónapokon át nem cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint a kamerarendszer a vezetés közben telefonáló sofőröket is kiszűri. Az ezredes most azt mondta: nem akarnak vitatkozni a sofőrökkel. A rendszer kedd óta működik élesben. Stábunk ma Budapesten az egyik autópálya kivezető szakaszán megnézte, hogyan viselkednek az autósok, amikor észreveszik a kamerákat.

Mindenkit megelőzött a vasúti átjáróban

Még nyíltak a sorompók, és pirosan villogott a szemafor, amikor egy autós gázt adott és áthajtott a vasúti átjárón - mindezt a szembenálló busz fedélzeti kamerája rögzítette, a felvételt a busz vezetője küldte el Híradónknak. Próbálkozott a rendőrségen is, de ott nem kapták meg. A rendőrség akár egy ilyen videó alapján is indíthat eljárást.

Előzetesben a zaklató tinédzserek

Előzetesbe került az a három tinédzser fiú, akik a gyanú szerint a hétvégén meg akartak erőszakolni egy 17 éves, magatehetetlen lányt Debrecenben. Ipari kamera is felvette, ahogy az utcán odaléptek az ittas lányhoz és felsegítették. Egy lépcsőházba vitték, ahol elvették a mobilját és a karkötőjét, majd erőszakoskodni kezdtek vele. Egy szomszéd azonban kihívta a rendőröket, ők találtak rá a félmeztelen lányra.
 

Nyilvánosságra hozták a fix traffipaxok helyét

Megvan a lista: több mint hétszáz kamera, az ország 132 pontján ellenőrzi majd a sofőröket. A sávok fölött két kamera működik majd, az egyik elölről, a másik hátulról készít felvételeket. Büntetés még nincs és egyelőre nem is lehet tudni, hogy mikortól működik élesben a rendszer.

ÉNB Regina új szerepben próbálja ki magát

Élete egyik legizgalmasabb feladatában próbálhatta ki magát az Éjjel-Nappal Budapest Reginája, amikor átállt a kamera másik oldalára és immár rendezőként dolgozott együtt korábbi kollégáival. Felidézzük egykori fellépését a Csillag Születik nyolc évvel ezelőtti adásában is, ahol igencsak emlékezetes pillanatokat okozott.

Mindent felvett a kamera


szerző:
2015.11.08. 18:20
Mindent felvett a kamera

Balek biciklitolvajt keres a rendőrség. A férfi nem vette észre a kerékpártárolót figyelő kamerát, így minden mozdulatát rögzítették. Nemrég hasonló módon bukott le egy másik tolvaj is. Neki sem tűnt fel a szerkezet a háta mögött. A híradónknak nyilatkozó szakember azt tanácsolja: minden kerékpáros írja fel az alvázszámot, mert ez alapján azonosítható a lopott bicikli.

A nagy testvér mindent, és mindenkit lát

Interneten, térfigyelő kamerákkal, mobillal vagy drónok segítségével bárki akár több ezer kilométer távolságból is könnyedén megfigyelhető.

Vajon mindenkit figyelnek?


szerző:
2015.11.04. 17:00
Vajon mindenkit figyelnek?

Interneten, térfigyelő kamerákkal, mobillal vagy drónok segítségével bárki akár több ezer kilométer távolságból is könnyedén megfigyelhető.

Csecsemővel mentek boltot rabolni


szerző:
2015.10.14. 18:25
Csecsemővel mentek boltot rabolni

Három fegyveres egy karonülő csecsemővel rabolt ki egy ruhaboltot Buenos Aires külvárosában. A biztonsági kamera felvette, hogy amíg a rablók a pult mögött ütik és rugdossák a bolt tulajdonosát, addig a pár hónapos kisgyerek a padlón játszik.

Vezető nélkül viszi az utasokat a 4-es metró

Az utasok semmit nem vesznek észre a változásból, csak a peronon állva tűnhet fel, hogy senki nincs a vezetőfülkében. Híradónkat beengedték a fülkébe menet közben, különleges a látvány fogadta stábunkat.

Pimaszúr átcuccol 2015-09-22

A Pimaszúr átcuccol című műsorban újabb közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. A ministáb a forgatási nap reggelétől másnap reggelig tölti együtt a napot a házigazdával. Papp Gergő és felesége ezúttal színészek, énekesek, sportolók és közismert személyiségek mindennapjaiba enged majd betekintést a Pimaszúr átcuccol-ban - minden kedden és vasárnap az RTLII-n.

Előzetes: Kibontották a bolt falát a tolvajok

Kibontották a falat, úgy másztak be egy élelmiszerboltba a tolvajok Baján. A széfben lévő másfél millió forintot vitték el. Az üzlet biztonsági kamerái szerint két férfi fosztotta ki a boltot. Egyikükről akkor készült felvétel, amikor a megbontott falon bemászott az üzletbe, majd az irodában megszerezte a pénzes kazettát. Társa a külső kamera képein látszik. Hogy pontosan hogyan zajlódhatott az akció, a bolt vezetője mondta el az RTL-Híradónknak. Részletek este hat órakor.

Fókusz 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 19:25
Fókusz 15-07-31

Fókusz: Segélykiáltás - Zsófiának 54 hónapja nem szűnik a fájdalma. Egy pogácsába került fadarabot nyelt le. Ki segít neki? Hiányozni fog? - A Szelfi szereplői nem bánták meg, hogy leforgatták az életüket, van, akinek hiányzik a kamera. A legnagyobb alakítások - Kiszel Tünde ismét önmagát alakítja egy klipben. Hogyan sikerült a többi celebet rávenni?

Kórházban fekvő gyerektől lopott

Egy kórházban ápolt, tíz éves kisfiútól lopott el egy laptopot egy férfi Miskolcon. A tolvaj a látogatói folyosón jutott el a kórtermekhez, majd egy nyitva hagyott ablakon bemászott, és felkapta a gyerek laptopját és annak töltőjét is. Egyik biztonsági kamera mindent rögzített. A rendőrök a felvételek alapján keresik a tolvajt.

Előzetes: Kórházban fekvő gyerektől lopott, felvette a kamera

A tolvaj a látogatói folyosón jutott el a kórtermekhez, majd egy nyitva hagyott ablakon bemászott az egyik terembe, felkapta az ott lévő laptopot és a hozzá való töltőt is, majd ahogy jött, úgy távozott. Az egészet felvette a kórház biztonsági kamerája, a rendőrök ez alapján keresik a tolvajt. Hogy az eset idején hol volt a beteg kisfiú, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Előző rész (2015. június 30.)

Kiderül-e, mi történt a pincében? Gizella biztonsági kamerákat szereltet fel a házban. Zsófinak választania kell a barátság és a család között.

Következő rész (2015. június 30.)

Kiderül-e, mi történt a pincében? Gizella biztonsági kamerákat szereltet fel a házban. Zsófinak választania kell a barátság és a család között.

Puzsér Róbert a kamera előtt küzd a démonaival

A Csillag Születik egykori szókimondó zsűritagját a következő hónapokban új oldaláról ismerhetjük meg, az elmúlt időszakot ugyanis ő is egy kézi kamera társaságában töltötte, hogy a Szelfi című műsor számára rögzítse a mindennapjait.

Kamerával rögzítették életük minden pillanatát

A Szelfi hat élettörténetet mutat be, a szereplők ismertek és egy-egy kamerát visznek az életükbe és leplezetlen őszinteséggel mutatják meg napjaik legérzékenyebb részeit is. Mert ki más beszélhetne hitelesebben a saját életükről, mint ők maguk? 

Völgyesi Gabinak néha meggyűlt a baja a kamerával

Az énekesnő egy kamera társaságában töltötte az elmúlt hónapokat, a hamarosan induló Szelfi című műsor számára. Nem titkolja, nem volt mindig egyszerű két gyerekkel, egy férjjel, no és egy kamerával együtt élni.

Hetek óta rettegésben tartotta az utasokat

Najmányi Katalint a 4-es 6-os villamoson, minden előzmény nélkül támadta meg egy 37 éves hajléktalan férfi, akit pénteken fogtak el a 32-esek terén, miután bántalmazott egy körúti boltból kilépő idős asszonyt. Az ügyészség már a hétvégén kezdeményezte az előzetes letartóztatását. Újvári Mihály riportja.

Kamera a Combinon: meddig kell még várni rá?

A félelem érthető, hisz a villamosban nincsenek kamerák, pedig ezeket a Combinok beszerzési kiírásánál belekalkulálták a végösszegbe. Az utasokat semmi nem védi meg ilyen helyzetben és felvételek híján a rendőrök sem tudták, hogy ki után nyomozzanak. Természetesen megkerestük a BKK-t, akik nem kívántak nyilatkozni. Újvári Mihály riportja.

Kamera a kéményen, így figyelik a gólyákat

Az iskola kéményére szerelt kamerával figyelik a kocséri gólyákat. A madarak több mint 10 éve rendszeresen járnak vissza a Pest megyei településre. A kamerára az iskola egyik nevelőnőjének kezdeményezésére gyűlt össze több mint 300 ezer forint.
 

Felvette a rablót a benzinkút kamerája

Szerda este egy kapucnis férfi az egyik gyáli úti benzinkút pénztárosára fegyvert fogott, úgy követelte a bevételt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült. A rablást azonban a töltőállomás ipari kamerája felvette, a rendőrök azt kérik, hogy aki felismeri a férfit, jelentkezzen a rendőrségen.

Felvette a kamera a verekedést


szerző:
2015.04.01. 18:05
Felvette a kamera a verekedést

Vérző orral vitték el a mentők azt a férfit Baja belvárosából, akire három ismerőse támadt rá és többször megütötték. Nyilatkozott az RTL Híradónak az egyik támadó, azt mondta, kés volt a férfinál, ők csak védték magunkat.

Térfigyelők és hangszórók


szerző:
2015.03.31. 18:10
Térfigyelők és hangszórók

Szerdától több tucat vadonatúj kamerával figyeli a rendőrség az újpesti utcákat. A kamerák éjszaka is jól látnak, a központból akár egy rendszámot is le lehet olvasni velük. A kamerák mellé hangszórókat is telepítettek, így a rendőrök oda is tudnak szólni, ha látnak valamit.

Hová tűnt Vlagyimir Putyin?


szerző:
2015.03.16. 19:30
Hová tűnt Vlagyimir Putyin?

Oroszország első embere utoljára március 5-én állt nyilvánosság elé. Azóta az elnöki sajtóiroda csak fényképeket adott ki róla, amelyeken különböző közméltóságokkal tárgyal, de azok sokak szerint korábban készülhettek. Ma végre napvilágot látott egy videó is, melyek a mai kirgiz államközi tárgyalás látható. Vajon ezek megbízhatóak? Polgár Géza riportja.

Bajor Marci örökölte a szülei tehetségét

A tavaly augusztusban elhunyt Bajor Imre fia, Marci ugyanolyan otthonosan mozog a kamera előtt, mint a szülei, igaz, ő egyelőre csak egy fényképezőgép előtt állt modellt.

Mégsem működnek élesben az új kamerák

Ígérték, de mégsem működnek március elsejétől élesben az új kamerák a rendőrségnél. Egy hónapja tesztelik a 160 készüléket, amelyek már nem csak a gyorshajtást, hanem például azt is figyelik, hogy be van-e kötve a sofőr. Vasárnap váratlanul meghosszabbították a tesztüzemet.

Kamera rögzítette, ahogy kirabolnak egy idős nőt

A 20 éves férfi olyan erővel rántotta ki az asszony kezéből táskáját, hogy a nő a földre zuhant, és alig bírt felállni. A megtámadott asszony azt mesélte Híradónknak, nagyon megijedt és segítségért kiabált, de a rabló elmenekült. A felvételek alapján azonban a rendőrség elfogta és őrizetbe vette a fiatalembert.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való