Életmód

Két fiatal lány kihívta a rendőrséget, mert szerintük kamera leste őket vetkőzés közben az Airbnb-jükben

rtl.hurtl.hu

2023. július 8. 19:19

Óriásit mentek ezzel a TikTokon, ám a kommentelők szerint a kamerának hitt lyuk csak egy üres foglalat.

Állítása szerint kamerát talált egy nő az Airbnb-jében, Miamiban. A 22 éves tiktoker megosztotta a pillanatot, amikor felfedezte „a rejtett kamerát” az egyik lámpatestben. 

A videót már több mint 12 millióan látták. Miközben a fiatal nő filmezett, a barátnője meglepő módon rögtön a segélyhívó számot, a 911-et hívta. A két utah-i barátnő szerint a lámpa a hálószoba tükör felé mutatott, ami előtt mindketten átöltöztek. 

A rendőrök szétszedték a lámpatestet, de a rendőrség egyáltalán nem volt biztos abban, hogy a gyanús eszköz kamera volt-e. Más kamerát nem is sikerült találniuk az ingatlanban – írja a DailyMail

A TikTok kommentelői gyorsan lecsaptak a lányokra, amiért egyből a segélyhívót értesítették.


„Ezek itt konkrétan vezetékek” – írta az egyikük, a másik pedig arról beszélt, hogy a videón látható, „kamerának” hitt eszköz egy olyan foglalat, ahol az izzó eltört, de a dugója a foglalatban maradt. 

A hozzászólók arra is rámutattak, hogy még ha volt is kamera a lámpatestben, a lányoknak a 911 helyett inkább egy nem sürgősségi számot kellett volna hívniuk.  

Az Airbnb egyébként teljes visszatérítést adott a két barátnőnek, és egy teljesen új ingatlanban való egyhetes tartózkodásért fizetett nekik. Az ügyet vizsgálják, de továbbra sem jelentették, hogy kamerát találtak volna, ráadásul tiltják is azokat a bérleményekben. 

Nyitókép: TikTok 

#Életmód#szállás#kamera#rejtett kamera#rendőrség#AIRBNB

Címlapról ajánljuk