Bulvár

Szerelmes vagyok egy 62 éves férfiba, vicces, amikor azt hiszik, az apukámmal járok

rtl.hurtl.hu

2024. március 30. 10:03

A 27 éves erotikus tartalomgyártó elmondása szerint olykor szándékosan cukkolják a bámészkodókat.

A 27 éves Nova Hawthorne megosztotta a tapasztalait azzal kapcsolatban, hogy milyen egy nála jóval idősebb, hatvanas éveiben járó férfival párkapcsolatban lenni, írja a Daily Star.

Amikor az erotikus tartalmat gyártó webkamerás modell először találkozott a 62 éves Jamesszel, megállapodtak, hogy sugardaddyként segíti a nő életét. A kapcsolat aztán komolyra fordult, Nova Jameshez költözött, amikor el kellett hagynia az albérletét. Először csak ideiglenes megoldásról volt szó, azt beszélték meg, hogy csak addig marad a férfi lakásában, amíg nem talál magának új albérletet. 

Az együttélés azonban azóta is tart, most már teljes értékű párkapcsolatban élnek. Novának megszaladt a webkamerás üzlet, immár többet keres, mint James, egy év alatt több mint 36 millió forintnak megfelelő bevétele volt egy erotikus tartalmat közvetítő platformon. Akár el is költözhetne, de állítása szerint nincs erre szüksége, mivel jól érzik magukat együtt. Annak ellenére, hogy a boldogok a kapcsolatukban, Nova azt mondja, hogy az emberek gyakran megbámulják őket.

Állandóan az apámnak hiszik, ezt mindketten viccesnek találjuk

– idézi a nőt a Daily Star.

Nova szerint sokan nemcsak megnézik őket, hanem fotókat is készítenek. Ez akkor szokott előfordulni, amikor megcsókolják egymást vagy félreérthetetlen gesztusokat tesznek.

Nova azt mondja, hogy a kapcsolat meglepetésként érkezett az életébe, mivel mindig jobban kijött a nőkkel. „Mindig is kényelmesebben éreztem magam a nőkkel, de amikor Jamesszel találkoztam, rájöttem, hogy ó, valójában még mindig szeretem a férfiakat” – mondta.

Nova bevallotta azt is, hogy még mindig készít erotikus tartalmakat nőkkel, sőt más nőkkal is találkozgat James mellett, más férfi viszont nem érdekli a szerelmén kívül. Arra a kérdésre, hogy a párja ezt miképp dolgozza fel, a nő azt felelte, hogy „James tudja, hogy ez is a részem, és elfogadja”.

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Bulvár#korkülönbség#kapcsolat#modell#kamera

Címlapról ajánljuk