Külföld

Egy perverz férfi kamerát rejtett az autójára, hogy benézhessen a lányok szoknyája alá

rtl.hurtl.hu

2023. július 25. 12:16

Letartóztatták a 44 éves japán férfit, akinek a feltételezések szerint közel 1000 áldozata volt.

Letartóztatták azt a 44 éves japán férfit, aki négy kamerát szerelt a kisteherautójára annak érdekében, hogy felvételeket készítsen az arra járó nőkről. A kamerákat úgy helyezte el a sárvédőkön, hogy pont belássanak a lányok szoknyája alá, amikor elhajt mellettük.

Miután a férfi lebukott, a rendőrség razziát tartott a lakásán, és 30 adattárolót talált tele videókkal és képekkel az áldozatokról. A rendőrség feltételezései szerint az áldozatok száma elérheti az ezret is, több kiskorú, középiskolás lány is van köztük.

Új tartalom
A férfi adattárolói. Forrás: FNN

A férfi tagadta az ellene felhozott vádakat, és azzal védekezett, hogy csak parkolót keresett, amikor lassan hajtott az utcákban. A bíróság nem fogadta a magyarázatát, ugyanis ez nem támasztja alá azt, hogy miért kellett kamerákat szerelnie az autóra, illetve az adattárolókról lefoglalt videókra sem nyújtott magyarázatot.

Egy perverz férfi kamerát rejtett az autó sárvédőjére, hogy benézhessen a lányok szoknyája alá
Az egyik kamera, amivel az áldozatait videózta az elkövető. Forrós: FNN

A szexuális zaklatás és a molesztálás hátteréről is szól korábbi cikkünk a témában: Járvánnyá vált Japánban a nők molesztálása a metrón, és tömegek fizetnek a zaklatásról készült videókért 

Nyitókép: FNN

#Külföld#perverz#japán#pornográf#autó#kamera#rejtett kamera

Címlapról ajánljuk