Fókusz

„Látszott, hogy egy hidegvérű, nagyon higgadt emberrel van dolgunk” – újabb felvételek a VV Fanni-gyilkosságról

Hujder ZoltánHujder Zoltán

2024. július 25. 19:52

Novozánszki Fannit, egykoron VV Fannit eltűnése után hét évvel hivatalosan is halottá nyilvánították. A felvételek, melyeken az látszik, hogy gyilkosa ölben viszi a magatehetetlen lányt egy mélygarázsban, bejárták a netet. Most azonban új felvételek is előkerültek, melyeket eddig nem mutattak be a gyilkossági ügyben. Magyarországon egyedülálló módon Fanni gyilkosát úgy ítélték el, hogy a lány holtteste a mai napig nem került elő. Hogy fordulhat elő, hogy az évekig tartó nyomozás során sem került elő? Gál Sándor, a BRFK életvédelmi osztályának osztályvezetője mondja el a részleteket a videóban. 

vv fanni gyilkosa új részletek felvételek
A már korábban ismert felvételek. 


Az újabb felvételeken a Novozánszki Fannit korábban cipelő férfi már kocsival áll be egy udvarra. Leparkol és egy úgy tűnik, hogy ki fogja nyitni a csomagtartót. Aztán a biztonsági kamerába néz, majd egy pillanatra megdermed és aztán elmegy. Pár perccel később visszatér az autóhoz, mellyel a közeli kukákhoz hajt. Oda, ahova már nem látnak a kamerák.

vv fanni gyilkosa új részletek felvételek
Pár perccel később visszatér az autóhoz, mellyel a közeli kukákhoz hajt. Oda, ahova már nem látnak a kamerák.


A gyilkossági ügy nyomozását vezető Gál Sándor ma a rendőrség podcastjában beszélt először az eddig titkos videóról. Stábunknak azt is elmondta, hogy szerinte miért nem akarta a férfi, hogy a kamera felvegye, mi volt a kocsi csomagtartójában.

Nagy valószínűséggel Fanni vérző holtteste volt a csomagtartóban, illetve az a bőrönd, ami Fannié volt. Ezeket a kamera előtt nyilván nem akarta kivenni a csomagtartóból, és ezért kellett kihajtania az udvarról

– mondta Gál Sándor, a BRFK életvédelmi osztályának osztályvezetője.

A Fókusz birtokába jutott felvételen az is látszik, hogy a kukáktól visszajövet sem nyitja ki a férfi a Citroen csomagterét. A hátsó ülésről veszi elő a bőröndöket. Nem sokkal később egy overallban és kesztyűben tér vissza. Kocsiba ül és elhajt.

Később ebben az autóban találtak perdöntő bizonyítékot a gyilkosságra.

A Citroenben több helyen találtunk vért. Fanni társasházának mélygarázsában is találtunk vért. Ennek a vérnek a mennyisége, a vérfoltok elhelyezkedése és kiterjedése árulkodó jelek voltak

– mondta a nyomozó.

Honnan tudják, hogy gyilkosság volt?

A nyomozás vezetője szerint olyan bizonyítékaik vannak, melyek egyfajta zárt láncolatot alkotnak. A lánc eleje a felvétel a magatehetetlen lányról a társasház mélygarázsában, a lánc utolsó elemei között pedig olyanok szerepelnek, mint hogy a férfi a telefonjában rákeresett a vízihullákra, és arra, hol van az az ország, ahonnan nincs kiadatás.

  • Hogy lehet, hogy eddig nem találták meg Fanni holttestét?
  • Mikor szabadulhat a férfi?

További részletek a videóban.

 

#Fókusz#Videó#Baleset-bűnügy#vv fanni#gyilkosság#felvételek#nyomozás#térfigyelő kamera#kamera#novozánszki fanni

Címlapról ajánljuk