Mémeket csinált az iskola vezetősége a biztonsági felvételekből, amelyeken egy meztelen diák láthatóŐk viszont állítják, hogy csak biztonsági okokból mutogatták a felvételt a kollégáiknak.
Külföld

Mémeket csinált az iskola vezetősége a biztonsági felvételekből, amelyeken egy meztelen diák látható

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 19. 15:05

Ők viszont állítják, hogy csak biztonsági okokból mutogatták a felvételt a kollégáiknak.

Beperelte egy tinédzser Delaware államban volt gimnáziumának vezetőségét, mert állítólag mémeket csináltak egy iskolai biztonsági felvételből, amelyen a fiatal nő félmeztelenül látható, írja a Huffington Post.

A perben az iskola megbízott igazgatója és az igazgatóhelyettes vannak megnevezve: egy olyan incidenst részletez a nő, amely májusban történt, amikor 18 éves volt. A biztonsági kamera azt vette fel, ahogy a nő összeverekszik egy másik diákkal, és a balhé folyamán letépik a felsőjét.

A per szerint többek között egy olyan mémet készítettek az igazgatók a felvételből, amelyben Janet Jacksonnal állították párhuzamba, aki egy 2004-es koncert során villantott véletlenül mellet. Az iskola vezetői viszont állítják, hogy csak biztonsági okokból, a hasonló esetek elkerülése érdekében mutatták meg a felvételt bárkinek.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#mém#meztelen#kamera#felvétel#iskola#diák#igazgató

Címlapról ajánljuk