KERESÉS search-close

gyermekotthon

79 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gyermekotthon"

Továbbra sem tudni, mikor költöztetik ki a fóti Gyermekközpont lakóit

A kormány két éve jelentette be, hogy megszünteti az árva, sérült és menekült gyerekeknek otthont adó intézményt, lakóit pedig kisebb otthonokban helyezik el. A Népszava írta meg, hogy a mozgássérült gyerekeket a tervek szerint egy olyan budai otthonba költöztetnék, ami csak részben akadálymentes.

ÍTÉLET: 8 évet kapott a bicskei molesztáló tanár

Nem jogerősen 8 év fegyházat kapott V. János, a bicskei gyermekotthon volt igazgatója, akinek szexuális zaklatási ügyeit a Házon kívül tárta fel 2016-ban.

Két éves kifiúval tűntek el

Két éves öccsüket is magával vihette az a testvérpár, amelyik szombat este tűnt el egy budapesti gyermekotthonból. A rendőrség nyomoz, a gyerekek fotóit is közzétették, arra kérnek mindenkit, hogy jelentsék, ha valahol látják őket.

Igaz történet: Csecsemőotthonból az elveszett, szerető családig!

Ha bátor a szív, és nem fél szeretni, olyan csodákat élhet át, mint az a hölgy, akit nehéz, és rögös út választott el a vérszerinti családjától…

Gyerekotthonban élő lányokat futtattak

Rendszeresen verték őket és kábítószert tömtek beléjük, így kényszerítettek a gyanú szerint fiatalkorú lányokat prostitúcióra Borsod megyében. Egy novajidrányi pár egy gyermekotthon lakóit környékezte meg, majd a 15 év körüli lányokat Kassára vitték, a szexért kapott pénzt pedig elvették tőlük.

Mérai Kata megmutatta vőlegényét!

A Barátok közt színésznője féltve óvja magánéletét, most azonban megtörte a csendet, és közös fotót osztott meg kedvesével…

Megható videó: a Barátok közt színészei a fóti Gyermekotthonban jártak!

Idén is úgy döntöttek a sorozat szereplői, hogy mosolyt szeretnének csalni a fóti Károlyi István Gyermekotthon lakóinak arcára, és ellátogattak a nem mindennapi gyereknapra. Várkonyi András mesét mondott, Nagy Alexandra, Mezei Léda Réka, Koller Virág és Pásztor Virág különböző játékokkal készültek a nagy napra, amíg Mérai Katalin kókuszgolyót gyúrt a fiatalságnak. A megható pillanatokról pedig felvétel is készült, miközben a színészek elmondták, miért volt fontos számukra, hogy részt vegyenek ezen az eseményen.

Újabb vád a bicskei-ügyben

Újabb bűncselekményekkel vádolták meg a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját. A szexuális zaklatáson és erőszakon kívül vesztegetés és kényszerítés miatt is felelnie kell. A vád szerint helyettesével több érintett gyereket próbáltak rávenni arra, hogy vonják vissza terhelő vallomásukat. Ezt az ügyet szeptemberben tárgyalja majd a Fehérvári Törvényszék.

Nem emlékszik a verésre a fiú

Monokli és zúzódások - két gyerek is azt állítja, hogy az egyik nevelő bántotta őket a makói gyerekotthonban. Mindez még két éve történt, a fiúkat ma hallgatta meg a bíróság.

Repülés ajándékba

Meglepetés repülést kapott ajándékba 9 gyerekotthonban élő gyerek, karácsonyra. Az Age of Hope alapítvány szervezett nekik négynapos tábort, ennek utolsó része volt a repülés. A szervezők azt mondják: szebbé akarták tenni a karácsonyt azoknak a gyerekeknek, akik még az ünnepekre se mehetnek haza.

 

Mesejátékot adtak elő rabok

Otthonban élő, fogyatékos gyerekeket ajándékoztak meg a rabok a váci börtönben. Minden évben karácsony előtt adományokat gyűjtenek, ajándékokat készítenek, és vendégül látják őket. Idén egy mesejátékot is bemutattak a szátoki gyermekotthon lakóinak.

 

14 év a molesztáló tanárnak

Megrázó történet. 14 évre ítélte a bíróság azt a volt nevelőtanárt, aki az ügyészség szerint 36 gyereket molesztált az elmúlt években. Egy XI. kerületi gyermekotthonban, valamint a csepeli Burattino iskolában molesztálta áldozatait, akik közül többen még 12 évesek sem voltak.

 

Adományok otthonban élő gyerekeknek

A legszörnyűbb ünnep a karácsony a gyermekotthonban élő gyerekeknek - az egyik nevelő szerint. A Kuckó Program éppen ezért idén is nekik adományoz az ünnepek előtt. Azok a rászoruló gyerekek, akik az ünnepekre hazamehetnek családjukhoz, élelmiszerdobozt kapnak. Az otthonban maradtaknak pedig kreatív csomag jut zsírkrétával, vízfestékkel, hogy lefoglalják magukat a téli szünetben.

A magyar Twist Olivér megrázó története

Ádám szeretné, ha édesanyja, Margit valóban az édesanyja lenne. A fiú gyermekotthonokban nevelkedett, és anyukájával sosem tartotta a kapcsolatot. Mikor Ádám nagykorúvá cseperedett, a nővére segítségével megtalálta édesanyját, így most ki szeretné deríteni azt az indokot, amiért Margit kizárta őt az életéből.

Gyermekotthonban verhették


szerző:
2017.10.17. 18:08
Gyermekotthonban verhették

Brutálisan megverhettek egy 13 éves diáklányt a gyulafirátóti gyermekotthonban múlt pénteken. Ezt állítja a lány unokatestvére, aki fényképeket is készített a sérülésekről. A közösségi oldalon több mint ezren osztották meg a fotókat. A család feljelentést tett az ügyben, a rendőrség nyomoz.

 

Gyermekotthonban erőszakolták meg

Tizenéves fiúk erőszakoltak meg egy 17 éves lányt a Hűvösvölgyi Gyermekotthonban -írta meg a Bors. A gyanú szerint a szintén az otthonban lakó két fiú még október elején támadt a lányra. Az intézet vezetői még aznap feljelentést tettek, de az ügyről senki sem nyilatkozik, sem a fenntartó, sem a minisztérium. Úgy tudjuk, a lányt azóta pszichiátrián kezelik.

Könnyes találkozás: Balázs azt szeretné, ha Ilonka anyja helyett anyja lenne!

Balázsnak nem volt könnyű gyerekkora, ugyanis a férfi gyermekotthonban nőtt fel. A férfi nincs jóban sem édesanyjával, sem édesapjával, és bár van családja, egyedül érzi magát a világban. Balázs nemrég felkereste nagynénjét, és hála az Anikó Show- nak, Ilonka és Balázs most először élőben is találkoztak.

Balázs:

Balázst két hónapos korában édesanyja egy búcsúban hagyta, és bekerült egy csecsemőotthonba. Később a bajai gyermekotthonba került, majd 16 évesen édesanyja kivette onnan, és két év alatt elszedte a pénzét. A férfinek azóta van családja, mégis egyedül érzi magát a világban, ugyanis sem apja, sem anyja nem kíváncsi rá.
 

 

Bicskei gyermekbántalmazás: az egyik nevelő is gyanúsított

Lezárult a nyomozás a bicskei gyermekbántalmazás ügyében. Szexuális erőszak, és visszaélés, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt összesen 17 sértett esetében kér vádemelést a Komárom Esztergom megyei rendőrség. A gyermekotthon egykori igazgatóján kívül az egyik nevelő is szexuálisan bántotta a rá bízott gyerek egy részét, a rendőrség szerint.

 

Karola:

Karola ráébred, hogy annak idején mennyire szenvedett Szilárd, és mélységesen elszégyelli magát. Egy érzelmektől fűtött pillanatban megállapítják, hogy mindketten a múltjuk áldozatai...

Karola összeroskad, amikor Szilárd szembesíti a múltjával

Mikor Karola felfedezi a combján kamaszkori gúnynevét, felkavarodik benne a múltja, és Grétivel nekilát felgöngyölíteni, hogy mi is történt az elmúlt napokban. Amikor találkozik Szilárddal, a srác szembesíti őt a múltjával, Karola pedig elmenekül.

Megszűntetik az összes bicskeihez hasonló gyerekotthont

Balog Zoltán miniszter bejelentette, hogy 2020-ig megszűntetik az összes bicskeihez hasonló, 200-300 férőhelyes gyerekotthont. Azt mondta, a gyerekek nevelőszülőket kapnak, vagy legfeljebb 12 személyes lakásotthonba költöztetik majd őket, ahol Balog Zoltán szerint családias környezetet vár majd rájuk. A kormány csaknem 6 milliárd forintot különített el a fejlesztésre - európai uniós forrásból.

A Barátok közt színészei számtalan gyermeket tettek boldoggá

A híres sorozat szereplőitől egyáltalán nem áll a távol a jótékonykodás, és ha tehetik, ott segítenek, ahol tudnak.

Új drogmegelőzési program indul

Gyermekotthonokban indít drogmegelőzési programot uniós támogatással a kormány. Azért ott, mert szerintük ők vannak a legnagyobb veszélyben. A Társaság a Szabadságjogokért viszont azt állítja, a legnagyobb veszélyben a legszegényebb fiatalok vannak, akik között rohamosan terjednek a dizájner drogok. Ezek a szerek azért veszélyesek, mert olcsók, és kiszámíthatatlan a hatásuk. Czibere Károly államtitkár azt mondta, a dizájner drogokkal még nem foglalkoznak külön, mert még vizsgálják a használatukat.

Előrehozták a gyereknapot


szerző:
2017.05.06. 18:30
Előrehozták a gyereknapot

Előrehozták a gyereknapot 10 gyermekotthon lakóinak. Az úgynevezett Kuckónapot egy önkéntes csapat szervezi, ahol a szabadtéri játékok mellett például ajándék hajvágást is biztosítanak a gyerekeknek. Az ebédet pedig Sárközi Ákos, Michelin- csillagos séf vállalta, igaz, több összetevőt inkább titokban tartott a gyerekek előtt.

Tiltakoznak a bezárás ellen


szerző:
2017.04.08. 18:25
Tiltakoznak a bezárás ellen

A fóti Gyermekváros bezárása ellen tiltakoztak az otthon egykori lakói. A kormány január közepén jelentette be, hogy kiürítik a Károlyi kastélyt. A lépést egyebek mellett azzal indokolják, hogy a tömeges intézményekben gyakoriak a bántalmazások. Fóton jelenleg kilencven gyerek él, többen közülük mozgássérültek és értelmi fogyatékosak. A kastély és a körülötte lévő hatalmas park állami tulajdon, egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit terveznek a területtel.

Rettegésben tartotta a társait

Kést rántott, bottal verekedett - rettegésben tartotta a gyermekotthont egy tizenhat éves lány Szigetváron. Nevelőjét, lakótársait, pszichiáterét és még az igazgatót is megtámadta. A fiatal még tavaly májusban került az otthonba, akkor kezdődtek nála a dühkitörések. Azóta kilencen tettek ellene feljelentést. A bíróság emiatt és korábbi gyújtogatási ügye miatt előzetes letartóztatásba helyezte.

Gyerekeknek sütöttek a rabok

Rabok sütöttek bejglit gyerekeknek. A baracskai börtön péksége ajánlotta fel a süteményeket egy gyermekotthon lakóinak. A mákos tekercseket karácsonyi ajándéknak szánták. Az egyik rab Híradónknak azt mondta: ez részben kárpótolja őt azért, hogy karácsonykor nem láthatja családját.

Edgár és testvérei találkozása

Szilánkosra tört ablaküvegek, omladozó falak, feje tetejére állt bútordarabok. Ez várta Dingó Edgárt egykori gyermekotthona helyén, ahol 7 másik testvérével együtt nevelkedett.

Az élmény az igazi ajándék


szerző:
2016.12.03. 18:25
Az élmény az igazi ajándék

Hiába próbálkoztak kézműves programokkal, vagy közös énekléssel, alig lehetett lekötni a nevelőotthonokban élő gyerekeket, annyira várták a Mikulást. A meglepetést az úgynevezett Kuckó program önkéntesei készítették elő egy belvárosi étteremben. A Mikulás pedig nemcsak csomagokkal, de jótanácsokkal is készült a gyerekeknek. A szervezők szerint egy-egy ilyen élmény is nagy ajándék nekik.

Az otthon megszűnésétől félnek

2019 végéig átszervezik a bicskei gyermekotthont, a bentlakókat lakásotthonba költöztetik - ezt válaszolta kérdésünkre a fenntartó. Ez az a gyermekotthon, amelynek vezetőjét nemrég előzetes letartóztatásba helyezték, mert a gyanú szerint szexuálisan zaklatta a rábízott gyerekeket. A helyiek attól félnek, hogy  a gyerekeket a Batthyány-kastélyból a város szélén álló menekülttáborba helyezik át, már január elsejétől. Ezt cáfolta most a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság.

Bicskei molesztálási ügy: előzetesben az igazgató!

Előzetes letartóztatásba került a bicskei gyermekotthon igazgatója, kiskorúak molesztálása miatt. A székesfehérvári ügyészség közlése szerint a férfi 2007 és 2016 között több kiskorú fiúval is szexuális kapcsolatot létesített, ezzel veszélyeztette erkölcsi, érzelmi fejlődésüket.

 

 

Újabb áldozatok jelentkeztek

Egy hónappal a rendőrségi feljelentés után kihallgatták azt a fiatalembert, aki azt állítja, hogy őt és társait éveken át molesztálta a bicskei gyermekotthon igazgatója. Az ügyről a Házon kívül számolt be két hete. A riportfilm szereplőinél több korábbi áldozat is jelentkezett, hogy az igazgató hozzájuk is közeledett. Erről láthatnak részletes riportot a Házon kívülben.

Bicskei molesztálás: hogyan maradhatott  26 éven át titokban?

Múlt heti riportunk nagy vihart kavart. Biztosan emlékeznek, két fiú, akik a bicskei gyermekotthonban nőttek fel arról meséltek, hogy az igazgató éveken át szexuálisan zaklatta őket. A ma már huszonéves fiúk bátran, arccal, névvel vállalták vallomásukat. Időközben a bicskei gyermekotthon igazgatóját felfüggesztették, és a hétvégén ki is kellett költöznie az intézetből, ahol 26 éven át lakott.  De még mindig nagyon sok kérdés van a történettel kapcsolatban. Talán a legfontosabb az, hogy maradhatott titokban a szexuális zaklatás 26 éven át? Jól működik-e az a rendszer, ahol a bántalmazott gyerekek nem mernek beszélni a nevelőknek, a gyámoknak? És szerettük volna megérteni azt is, mi zajlott le az áldozatokban? Miért mentek vissza újra és újra a bántalmazójukhoz?

Házon kívül 2016-10-12


szerző:
2016.10.12. 23:50
Felfüggesztették, de az intézményben lakik

A Házon Kívül szerdai riportjában elmondtuk, hogy a rendőrség egy hónapja megint nyomoz az intézetben történt szexuális zaklatás miatt. Az otthont fenntartó Gyermekvédelmi Főigazgatóság az RTL Híradó kérdésére azt válaszolta, hogy az igazgatót felfüggesztették, ennek ellenére úgy tudjuk, hogy jelenleg is az intézetben lakik. Azt is közölték, hogy ők is feljelentést tettek szexuális zaklatás miatt. Arra azonban, hogy miért lakhat még az igazgató a gyermekotthonban, nem kaptunk választ. A Bicskei polgármester szerint mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.

Tűrtek, mert úgy érezték nem tehetnek mást

Egy hónappal ezelőtt a bicskei vasútállomásnál egy 18 éves fiú a vonat alá ugrott, mert nem bírta feldolgozni azt a megaláztatást, amit a gyermekotthonban, ahol felnőtt az intézmény igazgatójától több éven keresztül kellett elviselnie. Másnap egy barátja, aki szintén a szexuális zaklatás áldozata volt feljelentést tett a rendőrségen. A riport sokakat érzékenyen érinthet.

Nyár végén a bicskei gyermekotthon vezetője állami kitüntetést kapott a munkájáért. Szeptember elején egy gyermekotthonos srác a vonat elé vetette magát Bicskén. Másnap egy barátja bement a rendőrségre, és feljelentést tett szexuális zaklatás miatt. Nem bírta tovább, beszélni akart. El akarta mondani, hogy az igazgató hosszú idő óta szexuálisan zaklatja a felügyeletére bízott fiúkat, és ő is az áldozatok között van. Moskovics Judit riportja.

Szex az intézetben, nyomoz a rendőrség

Több zsebpénzt ígérnek a lányoknak, ha szexuálisan közelednek a nevelőkhöz az egyik budapesti átmeneti otthonban, legalábbis Facebookos beszélgetésekre hivatkozva ezt írta a Bors. Az ATV Egyenes beszéd című műsorában is megszólalt egy lány, aki arról beszélt, szexuális ajánlatot kapott az intézményben. A rendőrség nyomoz, a minisztérium pedig belső vizsgálatot indított.

Öt járókelőre támadt a 17 éves lány

Öt járókelőt fenyegetett meg késsel egy 17 éves lány Budapesten. Az ügyészség hétfőn emelt vádat ellene. Úgy tudjuk, egy gyermekotthonból szökött meg, és elfogása után azzal mentegetőzött, hogy ivott. Bár többször próbálkozott, végül egy nőt tudott kirabolni. Egy cigarettát, ezer forintot és egy csizmát zsákmányolt. Fegyveres rablás miatt akár öt évre börtönbe kerülhet.

Gyermekotthonban derült ki a bántalmazás

Egy VI. kerületi gyermekotthonba vitte be az anyja a szexuálisan bántalmazott kétéves budapesti kislányt. A velvet.hu értesülése szerint a gyermeken a gondozónők vették észre a sérüléseket, így került kórházba. Múlt héten derült ki, hogy a kétéves kislányt szexuálisan bántalmazhatták. A rendőrség nyomozást indított. Erről csak annyit közöltek: az első lépésben tisztázni kell, hogy a gyermek sérülései pontosan hogyan keletkezhettek.

Szigorodhat a gyermekvédelmi törvény

Szigorodhat a gyermekvédelmi törvény, csak szakértői döntés után lehetne majd elkülöníteni a problémás gyerekeket a gyermekotthonokban. Legalábbis az ombudsmani hivatal szerint ezt ígérte nekik a szociális ügyekért felelős államtitkár. Az ombudsman azután fordult az Emberi Erőforrások Minisztériumához, miután gyermekotthonokban tartottak ellenőrzést. A fóti gyermekközpontban például speciális képesítés nélküli nevelők foglalkoznak a magatartásproblémás gyerekekkel.

Árva gyerekeket leptek meg


szerző:
2016.04.16. 18:30
Árva gyerekeket leptek meg

Pénz helyett egy életre szóló élmény az árva gyerekeknek. Ez a Kuckónap célja. A Kuckó önkéntesei harmadik alkalommal szerveztek olyan adománygyűjtő napot, ahol a Hűvösvölgyi Gyermekotthonnal közösen egy másik gyermekotthonnak gyűjtöttek ruhákat, játékokat és konyhai eszközöket. A közös pikniken igyekeztek a gyerekek minden kívánságát teljesíteni.

Reflektor 2015-12-17


szerző:
2015.12.18. 00:40

Előzetes: Bandika újra itthon


szerző:
2015.06.30. 17:00
Előzetes: Bandika újra itthon

A Dominikára szöktetett 7 éves kisfiúval kedd délelőtt szállt le édesanyja a Liszt Ferenc reptéren. 2 év után egy dominikai gyermekotthonból kapta vissza kisfiát a külügyminisztérium segítségével. Azután került oda, hogy az Interpol 1 hónappal ezelőtt rátalált apjával együtt. A férfi ellen most is elfogatóparancs van érvényben, de a 2 ország között nincs kiadatás.

14 éves lányokat kényszerített prostitúcióra

14 éves lányokat tartott fogva a házában és kényszerített prostitúcióra egy Hajdúhadházi férfi. A gyanú szerint az elmúlt években két kislánnyal is együtt élt, akiket magához csábított. Egyikük a gyermekotthont hagyta ott, hogy vele éljen, de akkor is maradnia kellett, amikor már nem akart.
 

Hosszú hónapok után ismét magához ölelhette gyermekeit

Egy kétségbeesett apa szeretné látni a gyermekeit. Hédi és Dániel 3 hónapja tartózkodik a szlovákiai Ógyalla SOS gyermekotthonában. De hogyan került két Dunakesziről származó magyar állampolgárságú gyerek szlovák nevelőintézetbe? Czakó József riportja.

Családi veszekedések gyerekszemmel

Válások, családi veszekedések gyerekszemmel. Gyermekotthonban élő gyerekek készítettek filmeket saját sorsukról. A Gyerekszem Közhasznú Egyesület foglalkozásain a gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok 13 éve készítenek filmeket, így dolgozzák fel a velünk történteket. A program sikeres.

Fókusz 15-03-10


szerző:
2015.03.10. 19:20
Fókusz 15-03-10

Fókusz: Veszélyes küldetés - Mire vállalkoznak azok a katonáink, akiket az iszlám állam ellen vezényelnek? És misszók, ahol eddig magyarok haltak meg. Szökés a semmibe - Fiatalok, akik szüleik elől egyszer már elmenekültek. De miért tűnnek el a gyermekotthonokból is? Döbbenetes élettörténetek! Lezuhantak! - Világsztár sportolók haltak meg az argentín légikatasztrófában! Hosszú Katinka az úszóbajnokot gyászolja!

Fiatalok, akik szüleik elől egyszer már elmenekültek

A gyermekvédelmi szakellátásba érkező gyermekek, fiatalok kikerülve családjukból, megszokott környezetükből,- gyökértelenné válnak. Aztán a gyermekotthonból is megszöknek. Visszakerülnek, majd újra megszöknek. Sokan hazáig mennek, megkeresik ismerőseiket, csavarognak, és közben bajba, veszélyhelyzetbe kerülhetnek.

Szökés a semmibe: két fiatal lány megdöbbentő élettörténete

A gyermekvédelmi szakellátásba érkező gyermekek, fiatalok kikerülve családjukból, megszokott környezetükből,- gyökértelenné válnak. Aztán a gyermekotthonból is megszöknek. Visszakerülnek, majd újra megszöknek. Az gyermekotthonból engedély nélkül távozó gyermekek száma jelentős mértékben növekedett az utóbbi években. Sokan hazáig mennek, megkeresik ismerőseiket, csavarognak, és közben bajba, veszélyhelyzetbe kerülhetnek. Gál Petra riportja.

Hogyan karácsonyoznak egy gyermekotthonban?

Karácsonykor minden a család körül forog. Egy igazi családi ünnep, ahol még a karácsonyi dalok, történetek nagy része is a családról szól. Az adventi várakozás izgalmához, majd a szenteste ajándék-bontogató pillanataihoz semmi sem fogható. Ám sajnos nem mindenkinek adatik meg a jóleső izgalom és gondoskodó család sem. Vendégeinkkel arról beszélgetünk, hogy hogyan zajlik a karácsony egy gyermekotthonban.
 

Jerzy nem felejtette el, honnan jött

VV Jerzy népszerűségét kihasználva, hozzá hasonló nehéz sorsú gyerekeken segít.

Reflektor 11-10-03


szerző:
2011.10.03. 23:30
Reflektor 11-10-03

Reflektor: Jáksó László többé nem szabad préda - A hosszú éveken át nőtlenségre panaszkodó műsorvezető becsajozott. Hogy ki a párja, azt még nem tudjuk, de higgyék el, szerkesztőségünk rajta van az ügyön. Jerzy nem felejtette el, honnan jött - Az egykori Villalakó - népszerűségét kihasználva - hozzá hasonló, nehéz sorsú gyerekeken segít.

Fókusz 11-09-30


szerző:
2011.09.30. 20:20
Fókusz 11-09-30

Fókusz: X-Faktor láz - Már Amerikában is milliók imádják. És az utolsó feszült pillanatok nálunk a Táborba indulás előtt. Anya nélkül - Ajándékokkal érkezett. Jerzyvel ellátogattunk abba a gyermekotthonba, ahol felnevelkedett. Szókimondók - Sok ezren skandálják szövegeiket. Bemutatjuk a legnépszerűbb magyar rapbandákat.

Megrázó részletek Annamari múltjából

Aki beköltözése óta próbálja megfejteni a Villa fura lányának személyiségét, az nincs könnyű helyzetben. Annamari láthatóan zárkózott, érzékeny és nagyon sérülékeny lány, aki múltjának súlyos nehezékeitől talán épp a Való Világban szeretne megszabadulni.

Szemérem elleni erőszak egy gyermekotthonban

A gyanú szerint fajtalanságra kényszerített egy fiatalkorú fiút két tizenhét éves fiatal.

Felejthetetlen élményt szereztek a sztárok

DJ Dominique ezúttal egy gyermekotthonnak gyűjtött, az általa szervezett eseményre a fellépők boldogan mondtak igent.

Nem történt erőszak a gyermekotthonban

Azután indult nyomozás, hogy kiderült: egy nevelő rendszeresen vitt ki hétvégére két kislányt az intézetből, akikkel együtt aludt és fürdött is.

Gumiszoba a gyermekotthonban


szerző:
2011.02.02. 12:21
Gumiszoba a gyermekotthonban

Szakszerűtlenül kialakított gumiszobába zárták a dühöngő gyerekeket egy kecskeméti intézményben. Most vádat emeltek az ügyben.

Ajándék félezer gyereknek


szerző:
2010.12.20. 19:21
Ajándék félezer gyereknek

500 gyermekotthonban vagy nevelőszülőnél élő gyereknek rendeztek karácsonyi ünnepséget Debrecenben.

Nem volt rögzítve a Dominikra eső szekrény

Nem volt rögzítve a könyves szekrény, ezért zuhanhatott rá egy kisfiúra a Cseppkő utcai gyerekotthonban.

Fókusz 10-11-25


szerző:
2010.11.25. 20:40
Fókusz 10-11-25

Fókusz: Beköltöztek - Beindult a ValóVilág, az első bentlakókat a kapuig kísértük. Küzdelem az igazságért - 61 év börtön verekedésért! A temerini fiúk egyike a helyszínen idézte fel a drámai eseményeket. Agyhalál - Lekapcsolták a lélegeztetőgépről azt a kisfiút, akire szekrény dőlt egy gyermekotthonban. Ki dönthet a betegek sorsáról?

Ki dönthet élet és halál felett?

Lekapcsolták a lélegeztetőgépről azt a 3 éves kisfiút, akire szekrény dőlt egy budapesti gyermekotthonban múlt pénteken.

Lekapcsolták Dominikot a lélegeztetőről

Ő az a kisfiú, akire az egyik budapesti gyermekotthonban rádőlt egy szekrény.

Testi-lelki veszélyek a gyermekotthonokban?

A 3 évesnél fiatalabb, intézetben nevelkedő kisgyermekek helyzetét vizsgálta Szabó Máté.

Lángolt a gyermekotthon


szerző:
2010.10.03. 16:22
Lángolt a gyermekotthon

A gyermekotthon egyik mellékhelyiségében csaptak fel a lángok.

A „dühöngőbalhé” miatt nem eszik

Meggyanúsították, ezért éhségsztrájkba kezdett a kecskeméti Juhar utcai gyermekotthon igazgatója.

Ágy lángolt egy budai gyermekotthonban

A mentők összesen nyolc embert - hét gyereket és egy felnőttet - szállítottak kórházba füstmérgezés gyanújával.

Tonnaszám érkezett az ajándék


szerző:
2010.05.30. 13:34
Tonnaszám érkezett az ajándék

Tartós élelmiszert, ruhákat és játékokat, többek között kétezer plüssmackót osztottak szét a gyermekotthonban élő gyerekek között.

Volt dühöngő a gyermekotthonban


szerző:
2010.02.12. 17:59
Volt dühöngő a gyermekotthonban

Nem volt szakszerűen kiépítve, nem volt rá engedély, de létezett az elkülönítő szoba.

Létezett dühöngőszoba Kecskeméten

A kecskeméti gyermekotthonban volt dühöngőszoba - állítják volt dolgozók, fényképpel alátámasztva.

Bezárták az intézetben a gyerekeket?

Nyomozás indult, mert egy kecskeméti gyermekotthonban állítólag pofozták és bezárták a bentlakókat.

Beoltott gyerekeket fertőzött a H1N1

Influenza-járvány tört ki egy bakonyoszlopi gyermekotthonban, pedig minden gyereket beoltottak.

Bohócdoktorok vizsgáltak a gyermekotthonokban

Az orvoscsoport ingyenes szűrővizsgálatokat végzett szabolcsi és debreceni gyermekotthonokban.

Gyerekeket kényszerítettek koldulásra

A gyerekeknek minden nap legalább 4 ezer forintot kellett összegyűjteniük az utcán.

Megteltek a Vas megyei gyermekotthonok

Már egy-két gyerek elhelyezése is gondot okoz. Azt mondják: krízis helyzet van.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való