Celebklub

Csórics Balázs: „Ez az egész az én döntésem volt!”

rtl.hurtl.hu

2018. július 17. 10:28

A Barátok közt színésze a Reggeli stúdiójában mesélt arról őszintén, hogy milyen volt számára a végzetes forgatási nap, miért szerette meg Vida Rudi karakterét, illetve miért kérte a készítőket, hogy írják ki a sorozatból.

Hatalmas felháborodást keltett a sorozat rajongótáborában Csórics Balázs által játszott karakter halála, akit már több mint négy éve alakít a színész. Nem csoda, hiszen a nézők nagyon gyorsan megszerették Vida Rudit, akinek az elvesztésébe egyszerűen nem bírnak beletörődni. Az ominózus jelenet óta egyfolytában csörög Balázs telefonja, és mindenki csak azt kérdezi tőle, hogy miért:

„Ez az egész az én döntésem, és az én kérésem volt, és odabent se örültek túlzottan ennek a dolognak. De kellett hoznom egy döntést” – árulta el a színész.
 

 

 

Balázs nagyon sokat köszönhet a Barátok köztnek, így a stábnak, de magának Vida Rudi karakterének is:

„Nagyon sokat tanultam Ruditól. Én alapvetően egy sokkal zárkózottabb természet vagyok és sokkal félénkebb, mint ő. Én nagyon sokat tanultam tőle abból a szempontból, hogy ami a szívemen az a számon. Én szerettem ezt a karaktert játszani.”
 

Ennek ellenére most úgy döntött, ideje továbbállni, és más lehetőségeket kipróbálni. Balázs azt is elmesélte, milyen volt a tragikus kimenetelű balesetet leforgatni, illetve arról is, hol láthajtuk őt legközelebb.

Kattints a Reggeli videójára!

Forrás/képek: Reggeli, Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#színész#karakter#forgatás#döntés#kulisszatitkok#csórics balázs#vida rudi#Barátok közt#sorozat#Reggeli

Címlapról ajánljuk