KERESÉS search-close

sorozat

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sorozat"

Paraszt Terminátor vs. pajkaszegi Niki Lauda!

Úgy tűnik Stoki új mulatságot talál magának, és rászáll Gyurira! Vajon ki nyeri meg a háborút? Kiderül szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

Szulejmán 6. évad 34. rész


szerző:
2019.04.22. 21:50

Szulejmán 6. évad 33. rész


szerző:
2019.04.22. 20:40
Erika rajtakapja Gyurit és Ildikót!

Ildikó korábban már lejtett egy erotikus táncot Gyurinak, ám akkor időben érkezett Erika. Most viszont... Lennénk is Gyuri helyében, meg nem is!

A falu jövőbeli őrzőjének sokat kell még tanulnia...

„Ami törvénytelen, és nem érdekes, akkor érdektelen, hogy nem törvényes!” - Stoki megmondta a tutit!

Gyuri „technikai jellegű” edzést tart!

Gyuri „futballistái” nem tudják mire vélni a dolgot, de a Mester szava számukra parancs! Vajon mire készül Gyuri...?

Stoki megsüketül?!


szerző:
2019.04.20. 21:05
Stoki megsüketül?!

Stoki akkorát zakózott szolgálati járművével, hogy még a hallása is ráment! A Doktor tanácstalan...

Ép testben ép lélek - Így indul Stoki napja!

Stoki semmit sem vesz félvállról, a reggeli testmozgás például rendkívül fontos szerepet tölt be életében - mutatjuk mennyire!

A mi kis bakink - 3. évad 10. rész!

Még szerencse, hogy nem Stoki bukását kellett többször felvenni... A 3. évad korábbi bakijait itt találjátok:
1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész | 6. rész | 7. rész | 8. rész | 9. rész

Nézd vissza a 10. rész legjobb pillanatait!

Stoki balesetet szenved, miközben tanítványt kap, Gyurit pedig rajtakapja Erika... Van baj!

USNK az Éjjel-Nappal Budapestben!

A X-Faktor győztes csapata, a USNK hamarosan az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban bukkan fel. A fiúk önmagukat alakítják, koncertet adnak és még a sorozat egyik szereplőjével közösen is előadnak valamit. Hollywoodban is bevett szokás, hogy egy sportoló vagy zenész sztár önmagaként jelenik meg egy filmben.

Stoki tanítványt kap!


szerző:
2019.04.20. 20:00
Stoki tanítványt kap!

Stoki megpróbál betanítani egy újoncot, de nem megy könnyen a dolog, mivel elveszíti a hallását... És hogy mi sül ki mindebből? Kiderül szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

Exkluzív jelenet: Stoki balesetet szenved!

Stoki akkorát esik, hogy nézni is rossz - de mi azért csak nézzük, és izguljunk érte, vajon megmarad-e... Kiderül 20 órától az RTL Klub-on!

Szulejmán 6. évad 32. rész


szerző:
2019.04.19. 21:50

Szulejmán 6. évad 31. rész


szerző:
2019.04.19. 20:40
Barátok közt KVÍZ: hány kérdésre tudjátok a helyes választ?

Ismét eltelt egy hét, és mi ismét készültünk nektek egy kis játékkal! Tedd próbára magad, és deríts ki, hány kérdésre tudod a választ!

Szulejmán 6. évad 30. rész


szerző:
2019.04.18. 21:50
Áron Miklóssal szövetkezett?

Miben mesterkedik megint Berényi Miklós? Gergő és Szonja veszélyben vannak?

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 18-i epizódjaiból!

Előző rész: (2019. április 18.)

Gergő végképp legyőzi Kaszást, de fogalma sincs, kinek köszönheti ezt valójában. László és Mária között igazi anya-fiú kapcsolat kezd kialakulni. Balázs és Szonja randiját meghiúsítja Vanda.

Következő rész: (2019. április 23.)

Gergő a család utáni vágyától indíttatva szívességet tesz Bandinak, a féltestvérének és kifizeti a Fittlaborban felhalmozódott adósságát. Bandi azonban nem akar nyitni Gergő felé, ezért mielőbb visszaadja Gergőnek a kölcsönt, és az italmeghívását is elutasítja. 

Szulejmán 6. évad 29. rész


szerző:
2019.04.18. 20:40
Top 10 – A női nézők első számú kedvence volt, mégis távozott a képernyőről

Az Éjjel-Nappal Budapest adta országos ismertséget félretéve külföldre ment, és új területen próbálta ki magát, tetoválni kezdett.

Szulejmán 6. évad 28. rész


szerző:
2019.04.17. 21:50
Érdekes fordulatot vesz Balázs és Szonja randija

A szerelmesek romantikus estéje igen hamar véget ér, amikor Vanda váratlanul becsönget hozzájuk.

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 17-i epizódjaiból!

Következő rész: (2019. április 18.)

Gergő végképp legyőzi Kaszást, de fogalma sincs, kinek köszönheti ezt valójában. László és Mária között igazi anya-fiú kapcsolat kezd kialakulni. Balázs és Szonja randiját meghiúsítja Vanda.

Előző rész: (2019. április 17.)

Krisztián egy új kollégát vesz fel. Bandi feledékenysége megbántja Lucát. Balázs és Szonja első randevúja váratlan fordulatot vesz.

Szulejmán 6. évad 27. rész


szerző:
2019.04.17. 20:40
Ökörapátiban fergeteges falunapra készülnek

Szerelem, cselszövés, akció, féltékenység, na és persze az örökség utáni vágyakozás - minden, amitől a Drága örkösök az ország egyik legnépszerűbb sorozata. Ma este nagyot fog robbanni a bulibomba: az új polgármester eddig ugyan egyetlen ígéretét sem váltotta tettre, de most egy fergeteges falunapot szervez, ami egyben a saját beiktató ünnepsége is lesz...
Ha ide kattintasz Dombóvári István, Hajdu Steve és Molnár Gusztáv elmesélik mit gondolnak a karaktereikről.

Szulejmán 6. évad 26. rész


szerző:
2019.04.16. 21:50
Luca nagyot csalódik Bandiban

A fiatal lány olyan meglepetéssel találja szembe magát Bandinál, amire egyáltalán nem számított.

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 16-i epizódjaiból!

Következő rész: (2019. április 17.)

Krisztián egy új kollégát vesz fel. Bandi feledékenysége megbántja Lucát. Balázs és Szonja első randevúja váratlan fordulatot vesz.

Előző rész: (2019. április 16.)

Sikerül Ádámnak kimentenie Gigit Ilona karmai közül? Vajon hogy fogadja Krisztián sikerül találni új szakácsot a bisztróba? Luca meglepi-programot tervez Bandinak, ám végül őt éri hatalmas meglepetés.

Szulejmán 6. évad 25. rész


szerző:
2019.04.16. 20:40
Bajusz helyett borostával tér vissza az RTL képernyőjére Magnum!

Bajusz helyett borostával és vadiúj verdával tér vissza a képernyőre a legendás nyomozó: Magnum. A ’80-as évek ikonikus karaktere új köntösbe bújva látható kedd este először az RTL-en. Ám nem csak a bajusz igazodik a mai trendekhez. A főszereplő segítőjét, Higginst nem férfi, hanem egy dögös hölgy játssza majd.

Gigi nagy bajba kerül


szerző:
2019.04.15. 21:45
Gigi nagy bajba kerül

Vajon Ádám időben érkezett, vagy Gigi tényleg nagy bajba kerül?

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 15-i epizódjaiból!

Következő rész: (2019. április 16.)

Sikerül Ádámnak kimentenie Gigit Ilona karmai közül? Vajon hogy fogadja Krisztián sikerül találni új szakácsot a bisztróba? Luca meglepi-programot tervez Bandinak, ám végül őt éri hatalmas meglepetés.

Előző rész: (2019. április 15.)

Nóra megtapasztalja, Levente mekkora áldozatot képes hozni érte. Gergőt és Adélt ismét összehozza egy mindkettőjük számára fontos könyv. Giginek fel sem tűnik, mekkora veszélybe kerül azzal, hogy hagyja, hogy Ilona manipulálja.

A Tanár és A mi kis falunk rajongók, figyelem!

Nem egy, hanem rögtön két jó hírünk is van számotokra!

Mit csinál egy busznyi pajkaszegi, ha várakozik? Ezt!

A pajkaszegi asszonyok Esztergomba látogatnak, de addig is, amíg el nem indul a buszuk, Katika nem akármilyen programot eszel ki nekik!

Teca vs. a pajkaréti kocsmáros!

Teca el akarja adni a kocsmáját, viszont nem akárkinek... íme a pajkaréti kolléga!

Mátrix újratöltve Pajkaszegen!

Bazsó mindig is ki akarta próbálni, milyen reverendában... Most kiderül!

A mi kis bakink - 3. évad 9. rész!

Hogy tetszett a legújabb rész? És a bakik? A 3. évad korábbi elszólásait itt találjátok: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész | 6. rész | 7. rész | 8. rész

Nézd vissza a 9. rész legjobb pillanatait!

Teca összecsapott a pajkaréti kocsmárossal, megjelent a pajkaszegi Neo, és a falu jelentős hányada buszra szállt!

Lacika otthagyja Pajkaszeget?!

Úgy tűnik ha Teca megy, Lacinak sincs maradása a faluban... Hogy mi történik pontosan? Kiderül szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

Itt a legújabb Barátok közt KVÍZ!

Gyere, és játssz egyet! Tedd próbára a tudásodat, és kiderül, mennyire figyeltél a héten a Mátyás király térre!
 

Natasa átlát Ilona tervén?

Miután Natasa meglátja Ilonát a Fittlaborban, azonnal rossz érzés fogja el. A fiatal lány nem téved, viszont Gigit sajnos nem lehet meggyőzni arról, hogy Ilonával nincs minden rendben.

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 12-i epizódjaiból!

Lemaradtál a hét legjobb jeleneteiről? Akkor kattints ide!

Mit tervelt ki Timi és Oszi? Mi történt Laci anyukájával? Timi mire kérte Miklóst? Milyen helyzetben találta magát Gergő és Adél? Miért furcsállja Natasa Ilonát? Ha valamelyik kérdésre nem tudod a választ, akkor nézd vissza a hét legjobb pillanatait!

Következő rész: (2019. április 15.)

Nóra megtapasztalja, Levente mekkora áldozatot képes hozni érte. Gergőt és Adélt ismét összehozza egy mindkettőjük számára fontos könyv. Giginek fel sem tűnik, mekkora veszélybe kerül azzal, hogy hagyja, hogy Ilona manipulálja.

Előző rész: (2019. április 12.)

Gergőt és Adél egy remek napot tölt el egymással. Gigi gyanútlanul belesétál Ilona csapdájába. Nóra szokatlan lépésre szánja el magát, hogy megóvja Timit az iskolai betörés következményeitől.

Következő rész: (2019. április 12.)

Gergőt és Adél egy remek napot tölt el egymással. Gigi gyanútlanul belesétál Ilona csapdájába. Nóra szokatlan lépésre szánja el magát, hogy megóvja Timit az iskolai betörés következményeitől.

Érdekes helyzetben találja magát Gergő és Adél

Gergő már régóta szeretett volna egy kicsit közelebb kerülni Adélhoz. De talán még ő maga sem tudott volna direkt olyan szituációt teremteni, mint amilyenben találák magukat a fiatalok.

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 11-i epizódjaiból!

Előző rész: (2019. április 11.)

Hajlandó-e Júlia felvenni Alex szerepét a csetablakban? Gergő és Adél bent rekednek a kisboltban. Nóra aggasztó híreket tud meg Timiről.

Timi nagyon durva dolgot kér Miklóstól!

Mivel Timinek nem sikerült megzsarolnia Leventét, így úgy dönt, másképp teszi tönkre az életét.

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 10-i epizódjaiból!

Következő rész: (2019. április 11.)

Hajlandó-e Júlia felvenni Alex szerepét a csetablakban? Gergő és Adél bent rekednek a kisboltban. Nóra aggasztó híreket tud meg Timiről.

Előző rész: (2019. április 10.)

Júlia elszántan igyekszik kideríteni, mit titkol előle Máté. László egyre közelebb kerül a vérszerinti családjához. Timi Miklós segítségével akar megszabadulni Leventétől

Pásztor Virág: „Azért, hogy Timi szerelmes lehessen, rengeteget dolgozom”

A fiatal színésznő elmesélte nekünk, miért kedveli az általa megformált karaktert, de mesélt a sorozatbeli szerelméről is, és arról, miért nincs jelenleg párkapcsolata.

Közös múltjukról meséltek a Barátok közt színésznői

Mérai Kata és Gyebnár Csekka az RTL Klub Reggeli műsorában nosztalgiáztak egy keveset.

Alvilág - Kibeszélő 8. rész


szerző:
2019.04.09. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 8. rész

Az Alvilág utolsó epizódjának kibeszélőjében a sorozat főszereplőnője, Balsai Móni, valamint a széria rendezője, Ujj Mészáros Károly meséltek el kulisszatitkokat a forgatásról.

Fény derült Ádám gyilkosának valódi kilétére

Nóra megtudta, hogy ki ölette meg a férjét...

Következő rész: (2019. április 10.)

Júlia elszántan igyekszik kideríteni, mit titkol előle Máté. László egyre közelebb kerül a vérszerinti családjához. Timi Miklós segítségével akar megszabadulni Leventétől.

Laci elveszítheti az édesanyját?

Most, hogy végre megtalálta édesanyját Laci, fel sem tudja fogni, hogy micsoda nagy szerencse érte őt. Lassan, de biztosan kezd megbarátkozni a gondolattal László, azonban a sors úgy hozza, hogy Mária hirtelen rosszul lesz a Rózsában, és úgy tűnik, elég nagy a baj.

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 09-i epizódjaiból!

Előző rész: (2019. április 09.)

Timi a saját titka bebiztosítása közben Nóra takargatnivalójára bukkan. Lászlónak sikerül egy kicsit közelebb kerülnie az édesanyjához. Júlia azzal szembesül, hogy teljesen kicsúszott a kezéből Máté nevelése.

Nóra lelövi a saját testvérét?

Az egész család Mariannt gyászolja. Ervint kiengedik a börtönből. A férfi meglátogatja Steve-et, a találkozót egy nem várt rokon felbukkanása zavarja meg. Nóra színt vall az apjának és megtudja a család szörnyű titkát.

Mindenki kamatostul megfizet az Alvilágban!

Az egész család Mariannt gyászolja. Ervint kiengedik a börtönből. A férfi meglátogatja Steve-et, a találkozót egy nem várt rokon felbukkanása zavarja meg. Nóra színt vall az apjának és megtudja a család szörnyű titkát.

Következő rész: (2019. április 09.)

Timi a saját titka bebiztosítása közben Nóra takargatnivalójára bukkan. Lászlónak sikerül egy kicsit közelebb kerülnie az édesanyjához. Júlia azzal szembesül, hogy teljesen kicsúszott a kezéből Máté nevelése.

Ezt hogyan fogja kimagyarázni Timi és Oszi?

A szerelmesek úgy döntöttek, hogy betörnek a suli tanári szobájába, hogy megszerezzék Timi töri dolgozatának a kérdéseit. Először úgy tűnt, megúszták a csalást, később azonban kiderült, valószínűleg nagy bajban vannak.

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 08-i epizódjaiból!

Előző rész: (2019. április 08.)

Vajon rájön Miklós, hogy Nóra és Levente összejöttek? Vilmos nehéz helyzetbe hozza Bözsit. Lebukik Oszkár és Timi az iskolai betöréssel kapcsolatban?

Hihetetlen látványvilág: így készült az Alvilág egyik legdrámaibb jelenete!

Az Alvilág nem csupán egy krimi, de a történetben legalább ilyen nagy hangsúllyal szerepeltek emberi drámák, fájdalmasan nehéz családi döntések is. A végkifejlet előtt egyre kuszábbak a történet szálai, továbbra is kérdéses, ki lőtte le a családfőt és mi lesz végül a drogszállítmány sorsa. A végkifejletig megmutatjuk a legizgalmasabb werk felvételeket!

Barátok közt: soha sem késő elkezdeni!

A legendás sorozatban bármi megtörténhet, és ahogy láttuk, meg is történik. Idén tavasszal pedig joggal mondhatjuk, hogy bizony sosem késő elkezdeni! Nézzetek bele, hogy mennyi minden történt és történik még a Mátyás király téren!

Jön az Alvilág évadzáró epizódja!

Ujj Mészáros Károly sorozata kedd este 21:40-kor elérezik a nagy fináléjához. Kíváncsi vagy, mi vár még Balsai Móni hősnőjére? Segítünk!

Aknára lépett a Polgármester Pajkaszegen! Vajon megmenekül?

Még szerencse, hogy a jó Doktor nemcsak az orvostudományokban jártas, hanem a tűzszerészeknél is szolgált: így meg tudja állapítani, mi a helyes teendő felrobbanás esetén!

Teca eladja a kocsmáját?!


szerző:
2019.04.06. 21:05
Teca eladja a kocsmáját?!

Teca elárulta Erikának és tözsvendégeinek is, mi a terve a kocsmával: el akarja adni! Mi lesz így a pajkaszegiekkel?!

Félmeztelen fotók kerültek elő a Papról!

Isten útjai kifürkészhetetlenek, hát még a Papé, aki korábban bevállalt egy különleges fotózást - most megérkezett az eredmény!

A mi kis bakink - 3. évad 8. rész!

Az eddigi legjobb bakik?! Zseniálisak!!! A 3. évad korábbi elszólásait itt találjátok: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész | 6. rész | 7. rész

Nézd vissza a 8. rész legjobb pillanatait!

Veszélybe kerül nemcsak a kocsma, hanem a Pap jóhíre, és a Polgármester testi épsége is... izgalomból és humorból ezúttal sem volt hiány!

Túszdráma Pajkaszegen!


szerző:
2019.04.06. 20:00
Túszdráma Pajkaszegen!

Teca besokall és el akarja adni a kocsmát, mert a városba költözne. A hírre mindenki másképp reagál: Laci kiborul, mert nem akarja, hogy Teca elmenjen, Szifonék ragaszkodnak ahhoz, hogy a kocsma kocsma maradjon, Erika pedig megkaparintaná a helyiséget, ha lenne pénze. Ráadásul kiderül a Pap féltett titka, amiről talán csak az vonja el valamelyest a falubeliek figyelmét, hogy a Polgármester aknára lép.

Kvíztime! Tedd próbára magad!

Ha hétvége, akkor Barátok közt kvíz! Hány kérdésre sikerül helyesen válaszolnod!

Nóra nem tud ellenállni Levente csábításának

Levente úgy érezte, eljött az ideje annak, hogy kifejezze érzéseit Nóra iránt.

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 05-i epizódjaiból!


 

Nézd meg a Barátok közt legizgalmasabb pillanatait!

Elhoztuk a hét legemlékezetesebb jeleneteit! Nézd meg, mi történt a Mátyás király tér lakóival ezen a héten!

Következő rész: (2019. április 08.)

Vajon rájön Miklós, hogy Nóra és Levente összejöttek? Vilmos nehéz helyzetbe hozza Bözsit. Lebukik Oszkár és Timi az iskolai betöréssel kapcsolatban?

Előző rész: (2019. április 05.)

Oszkár rájön, hogy vissza kell szereznie Timit. Nóra és Levente nem tudnak ellenállni egymásnak. Krisztián megtudja, valójában milyen nemű lesz a gyermekük.

Exkluzív jelenet: Teca kocsmáját túszul ejtik!

Na most akkor meg van töltve, vagy nincs megtöltve az a puska?! Kiderül szombaton 20 órától az RTL Klub-on!

Mi történik? Gergőnek tetszik Adél?

Úgy tűnik, Gergő közelebbről szeretné megismerné Adélt, csakhogy a fiatal lány nem úgy reagál a dolgokra, ahogy azt Gergő szerette volna.

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2019. április 04-i epizódjaiból!

Következő rész: (2019. április 05.)

Oszkár rájön, hogy vissza kell szereznie Timit. Nóra és Levente nem tudnak ellenállni egymásnak. Krisztián megtudja, valójában milyen nemű lesz a gyermekük.

Előző rész: (2019. április 04.)

Nóra felhúzza magát, mert azt hiszi, hogy Levente pikkelni kezdett Timire. Aliz mindenkit becsapva akarja kideríteni, milyen nemű lesz a gyermeke. Gergő aggódni kezd Szonjáért, amiért Miklós és Vandáék mellé költözik be.

A Drága Örökösök Józsija a való életben

Ritka pillanat egy színész életében, amikor sorozatbéli karaktere szinte lemásolja a valódi életét. A Drága Örökösök Józsiját, azaz Varga Balázst most megtréfálta az élet, hiszen egyből két lánykéréssel is meg kellett birkóznia. Szerencsére Balázs nagyobb sikerrel járt a valóságban, mint a sorozatban és úgy tűnik, megtalálta élete párját.

Te kitalálod, hány éves lett a Barátok közt színésznője!

Varga Iza a közösségi oldalára posztolta ki, hogy hányadik születésnapját is ünnepli.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való