KERESÉS search-close

karakter

84 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "karakter"

Megható búcsú: ezek voltak Solti Ádám legjobb pillanatai!

Összeszedtük Bokros Ádám karakterének a legemlékezetesebb pillanatait!
 

Kiss Ramóna újra Szentmihályi Zsófi bőrébe bújik?

Pont egy évvel ezelőtt a Barátok közt egyik közismert karaktere, Zsófi visszatért a Mátyás király térre. A hírnek nemcsak a rajongók örültek, hanem Rami is.

Szőke Zoltán: „Ez egy nagyon veszélyes játék!”

A Barátok közt színésze először a Fókusz kamerája előtt szólalt meg az általa alakított főhős állapotáról, és arról, hogy milyen érzések kavarognak benne.

Pesák Ádám: „Én nem vagyok egy csajozós!”

A Barátok közt színésze elárulta nekünk, miért szereti Harmath Gergő karakterét, illetve kiderült, hogy mi a legnagyobb különbség közöttük, sőt, némi magánéleti dologra is fény derült.

Pásztor Virág: „Azért, hogy Timi szerelmes lehessen, rengeteget dolgozom”

A fiatal színésznő elmesélte nekünk, miért kedveli az általa megformált karaktert, de mesélt a sorozatbeli szerelméről is, és arról, miért nincs jelenleg párkapcsolata.

Ismerd meg jobban a Barátok közt maffiózóját!

Takács Katalin a Reggeliben mesélt a sorozatbeli karakteréről, a forgatáson szerzett tapasztalatairól és a magánéletéről is.

 

Hat év után távozik a Barátok közt színésze!

Kiss Péter Balázs úgy döntött, megválik a híres sorozattól: az okokat pedig ő maga árulta el.

Kautzky Armand izgalmas karaktert alakít A Tanár következő részében!

Az RTL Klub egyik nagysikerű sorozatának következő részében az ismert színész is feltűnik, és nem is akármilyen szerepben! 

Ismerd meg a Barátok közt szexi tanár urát!

Karalyos Gábor az RTL Klub Reggeli műsorában mesélte arról, hogyan érzi magát a híres sorozat forgatásain, és mit szól az általa alakított karakterhez.

A Barátok közt színésze már gyerekkorában is rajongott a sorozatért!

Pesák Ádám az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogy már fiatalon imádta Bartha Zsoltot és a nagy Berényi Miklóst. Így egy álma vált valóra, mikor személyesen is találkozhatott a legendás karakterekkel.

Sylvester Stallone: „Megszakad a szívem”

A színész megható bejelentést tett a napokban…

Ismerd meg a Barátok közt legújabb színészét!

A sorozat rajongói a hét elején láthatták először Bartha Zsolt fiát, Oszkárt, akit Gombos Krisztián alakít. Gombi a Reggeliben mesélt arról, hogy mennyit kellett várnia erre a lehetőségre, és valójában hogyan érzi magát a Mátyás király téren.

Váratlan vendég érkezett a Mátyás király térre!

Berényi Timi egyszerűen nem jutott szóhoz, amikor a folyóson váratlanul belebotlott Bartha Zsolt fiába, Oszkárba. A vagány fiúról pedig azonnal kiderült, hogy őt bizony egyáltalán nem kell félteni...
 

Neked ki a kedvenc Barátok közt karaktered?

A híres sorozat 20. születésnapi buliján a Story Extra feltette a nagy kérdést és megkérdezte a jelenlévőket, hogy kinek ki a legkedvesebb karaktere! Te kit választanál?

Mit mondanál a saját karakterednek, ha valós személy lenne?

A nap kérdésében a Barátok közt szereplőit arról kérdezzük, hogy mit mondanának saját karakterüknek, ha létezne.

Az ÉNB új szereplője egy gátlástalan csajozógép?

Két évvel ezelőtt egy új karakter tűnt fel a híres sorozatban: annyit elárultunk, hogy a fiatal srácnak az arcánál csak a bicepsze volt nagyobb. Kiderült, hogy szándékosan épített magának ekkora „szobrot”, ugyanis szerinte a lovagok kora lejárt, a nők már a rosszfiúkra buknak.

Bemutatjuk a Barátok közt legújabb szereplőjét!

Mihályi Réka most debütált a Mátyás király téren. A színésznő a Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, miért kellett többször megszakítani a forgatásokat, és miért érzékenyül el, ha a sorozatra gondol.

Csórics Balázs: „Ez az egész az én döntésem volt!”

A Barátok közt színésze a Reggeli stúdiójában mesélt arról őszintén, hogy milyen volt számára a végzetes forgatási nap, miért szerette meg Vida Rudi karakterét, illetve miért kérte a készítőket, hogy írják ki a sorozatból.

Nyári Dia utolsó forgatási napja megviselte a Barátok közt színészeit

Holmann Hanna drámai búcsúja nemcsak a nézőket viselte meg, hanem a sorozat szereplőit is.

Barátok közt: Ma este ismét a gyerekeké lesz a főszerep!

A sorozat ma este ismét egy olyan részhez ér, amelyben a színészek gyermekei lesznek majd láthatóak.

A Barátok közt esküvői forgatásán jártunk!

Egy évvel ezelőtt mesélt nekük arról Nagy Alexandra, hogy az élete az elmúlt időszakban a házasságról és a szerelemről szólt, ugyanis a Barátok köztben az általa alakított Aliz kimondta a "boldogító" igent, amelynek forgatásán a Fókusz stábja is ott lehetett.

Barátok közt: Kiss Ramóna lesz a ma esti meglepetésvendég!

A gyönyörű színésznő újra Szentmihályi Zsófi bőrébe bújik, így nemcsak Tóbiásnak és Kristófnak, de a nézőknek is meglepetést fog okozni. 

Ilyen egy csodálatos apa-fia békülés a Barátok köztben

Hat évvel ezelőtt Bokros Ádám egy óriási döntést hozott, ami az egész életére kihatott. Úgy döntött, megbocsát édesapjának, és elhívja egy találkozóra.

Élő műsorban lepték meg a Barátok közt színészét!

A Reggeli egyik várva várt vendége Tihanyi Tóth Csaba volt, aki gyanútlanul besétált a stúdióba, és egyáltalán nem számított arra, hogy felejthetetlen élményben fog részesülni.

Barátok közt: Novák László súlyos betegségben szenved!

Öt évvel ezelőtt derült ki, hogy Lacinak sajnos súlyos cukorbetegsége van. Mivel a férfi egyáltalán nem vette komolyan a rosszléteit, az egyik régi lakó, Enikő úgy döntött, akkor Laci tudta nélkül vesz tőle egy csepp vért. Kiderült, mindenben igaza volt a fiatal lánynak…

Berényi Bandi nagy bajba került!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a kis Bandi élete egyik legnehezebb pillanatához ért. Kiderült, még a múltban elkövetett egy hatalmas hibát, amiért „most” felelnie kellett. Úgy tűnt, a fiatal fiú egyáltalán nem örült a váratlan vendégnek...

Barátok közt: Ludwig mégis életben van?

Emlékeztek arra, hogy Schneider Ludwig hányszor "támadt fel"? Pont egy évvel ezelőtt, miközben Vida Rudi egy pompás dalt dúdolt, addig a nézők láthatták, ahogy feltűnik egy fura alak. Az illető pedig nagyon hasonlított arra a Ludwigra, aki oly sokszor bántotta Berényi Ágnest. Később persze kiderült, hogy valóban őt láthattuk a padon ülve.

Bartha Zsolt kiütötte Novák Lacit?

Hét évvel ezelőtt pontosan ezen a napon, a Rózsa tulajdonosa úgy döntött, nem kér a hisztizős vendégből, azaz Novák Laciból. Zsolt javára szóljon, hogy először szép szóval próbálta meg leállítani a dühöngő vendéget, de Laci addig-addig provokálta a férfit, amíg be nem húzott neki egyet.

Barátok közt: Bartha Zsolt nem először veszti el a józan eszét!

A Rózsa tulajdonosa egyáltalán nincs jó passzban, szinte a gödör fenekén van. Öt évvel ezelőtt sem volt a topon, mikor még Szentmihályi Zsófival élt együtt. Az egyik pillanatban elveszti Zsolt a fejét, és a hálóingben lévő Zsófit egyszerűen kidobja a lakásból.

A két Rocky rögtön egymásnak feszült

Sylvester Stallone annyira népszerűvé vált az évtizedek alatt Rocky karakterével, hogy a legtöbben vele azonosítják. Ezért is érthető, hogy a róla készült fotók többségén rögtön a bokszoló pózába vágja magát, ökleit támadópozícióba helyezve.

 

Rékasi Károly: „Már nincs halálfélelmem!”

A színésznek újra szembe kell néznie a kilátástalansággal és a fájdalmakkal, ugyanis az általa alakított karakter, Barha Zsolt sorsa kísértetiesen hasonlít a sajátjához...

Ez volt Novák László legnagyobb csalódása a Barátok köztben!

Hat évvel ezelőtt a Mátyás király tér egyik legnagyobb szerelmi csalódását, azaz szakítását követhették nyomon a nézők. Novák László ugyanis ismét belesett abba a hibába, hogy füllentett. A végeredmény szempontjából mindegy, miért tette, még akkor is, ha nem rossz szándék vezérelte.

Ez volt ám a dalpremier a Barátok köztben!

Pontosan hét évvel ezelőtt a Mátyás király tér teljesen felfordult, mikor Szabi úgy döntött, kiengedi a hangját és éneklésre adja a fejét. Nem is kellett sokáig várni, és Kinga elkísérte őt egy hangstúdióba, ahol fel is vették Szabi első dalát.

Pokorny Lia Pajkaszegre költözött

Az ország egyik legnépszerűbb színésznője szombat este fura módon csöppen a közkedvelt vígjátéksorozatba A mi kis falunkba, de ha már bekerült ígéri, marad is egy ideig.

Egy újabb régi szereplő távozott a Barátok köztből!

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy egy olyan szereplő intett búcsút a Barátok köztnek, aki az évek alatt családtaggá vált, aki valóban a szemünk előtt nőtt fel, és lett tinilányból érett hölggyé. Kiss Ramóna a döntést hosszú gondolkodás után, tavaly januárban hozta meg.

Várkonyi András és Szilágyi Zsuzsa imádnak együtt dolgozni!

Októberben lesz 20 éve, hogy a színész Vili bácsit alakítja a Mátyás király téren. András elárulta, hogyan készült Kertész Vilmos karakterének megvalósítására, illetve az is kiderült, Zsuzsa miért szeret a színésszel együtt dolgozni.

Nagy visszatérések, váratlan fordulatok, mi jön még a Barátok köztben?

Vajon mi történik legközelebb? Okkal tehetik fel ezt a kérdést a 20 éves Barátok közt nézői. Jogosan, hiszen az elmúlt hetekben folyamatosan felkavarják a készítők az eseményeket. Régi karakterek térnek vissza, szerelmi háromszögek alakulnak... A szereplőket arról faggattuk az új autogramkártyájuk fotózásán, hogy szerintük mi várható még.

Milyen típusú karakter jelentkezzen a Survivorbe?

Milyen típusú embernek érdemes jelentkezni a Survivorbe? - ez a nap kérdése.

Bréking! Berényi Balázs ma este ismét feltűnik a Mátyás király téren!

Miklós fiának váratlan belépője garantáltan felborítja majd a ház lakóinak nyugodt életét.

Ismerd meg Szabó Vikit!


szerző:
2018.01.11. 20:30
Ismerd meg Szabó Vikit!

Ostorházi Bernadett alakítja Vikit az Oltári csajok című telenovellában. A színésznő mesélt kameránknak saját karakteréről.

Ez volt a Barátok közt Novák Lacijának egyik legnagyobb füllentése!

Novák Laciról tudjuk, hogy a dolgok könnyebbik végét fogja meg sokszor, és néha attól sem riad vissza, hogy kisebb hazugságokba bonyolódjon. Hét évvel ezelőtt, pont ezen a napon ismét saját csapdájába esett, és hogy levegye az aktuális hölgyet a lábáról, képes volt azt füllenteni, hogy Géza a fia és Kinga a lánya. Ki érti ezt?

A Barátok közt

A sorozat Natasáját és Rudiját alakító színészek, Mezei Léda és Csórics Balázs elmesélték, hogyan is telt náluk a karácsony, szoktak-e újévi fogadalmat tenni, de emellett azt is elárulták nekünk, hogy a karakterük számára hogyan alakult a tavalyi év, mit szólnak a sorozatbeli kapcsolatukhoz, és mit hozhat számukra a jövő.

A Barátok közt Gigije érettebb nőként tér vissza 2018-ban?

Görgényi Fruzsinak az idei év elég különösen alakult: nem érték hatalmas változások a karrierjében, sem a magánéletében, viszont lélekben óriási átalakuláson ment keresztül. Az érdekesség, hogy a karaktere, Gigi is sok mindenben fog fejlődni és változni jövőre.

A Barátok közt Vili bácsija humoros pillanatokra számíthat 2018-ban!

Várkonyi András elárulta, hogy a 2017-es év nagy sok munkával járt, de mint mindig, imádta minden pillanatát. Idén is rengetegszer bújt bele Kertész Vilmos bőrébe, akire különleges kalandok várnak 2018-ban.

Ismerd meg Farkas Kálmánt!


szerző:
2017.12.14. 20:30
Ismerd meg Farkas Kálmánt!

Páll Zsolt alakítja Kálmánt az Oltári csajok című telenovellában. A színész mesélt kameránknak saját karakteréről.

Ismerd meg Hegyi Karolát!


szerző:
2017.11.27. 20:30
Ismerd meg Hegyi Karolát!

Fehér Adrienn alakítja Karolát az Oltári csajok című telenovellában. A színésznő mesélt kameránknak saját karakteréről.

Rendőrt hívtak Kiss Ramónához?

A színésznő három évvel ezelőtt elmondta a Vundersőn és Zuperszexiben, hogy hihetetlen dolgok szoktak vele történni. Mint kiderült, a rajongók nem kímélik Ramónát, azaz a Barátok közt (egykori) Zsófiját, hiszen sok néző nem tud elvonatkoztatni attól, hogy a Mátyás király tér lakóit alakító színészek csak karaktert játszanak.

Ismerd meg Bakonyi Lehelt!


szerző:
2017.11.08. 12:40
Ismerd meg Bakonyi Lehelt!

Mohácsi Norbert alakítja Lehelt az Oltári csajok című telenovellában. A színész mesélt kameránknak saját karakteréről.

Ismerd meg Láng Manfrédot!


szerző:
2017.11.07. 20:30
Ismerd meg Láng Manfrédot!

Köleséi Sándor alakítja Manfrédot az Oltári csajok című telenovellában. A színész mesélt kameránknak saját karakteréről.

A Barátok közt színésznője csodálatos átalakuláson ment keresztül!

Varga Izabella bizony szeret mindig megújulni, mintahogy most is.

Hűvösvölgyi Ildikó: ˝Tünde vagyok a sorozatban˝

A színésznő alakítja az Erdész nővérek nagynénjét az Oltári csajokban. Hűvösvölgyi Ildikó most elmesélte nekünk, milyen is pontosan az ő karaktere, és hogy milyenek voltak a forgatások.

Ismerd meg Farkas Márkot!


szerző:
2017.10.13. 15:52
Ismerd meg Farkas Márkot!

Jaskó Bálint alakítja Márkot az Oltári csajok című telenovellában. A színész mesélt kameránknak saját karakteréről.

Ismerd meg Erdész Hajnalt!


szerző:
2017.10.13. 15:47
Ismerd meg Erdész Hajnalt!

Hartai Petra alakítja a középső Erdész lányt az Oltári csajok című telenovellában. A színésznő mesélt kameránknak saját karakteréről.

Ha lemaradtál volna, gyere el a Barátok közt pótválogatójára!

Ne keseredj el, ha lecsúsztál volna a híres sorozat szereplőválogatójáról! Itt vannak az újabb időpontok!

Rékasi Károly: ˝Bartha Zsolt visszatér a Barátok köztbe!˝

A színész őszintén vallott fájdalomról, örömről és az újrakezdés csodáiról.

Kinyomoztuk, hogyan alakul Bokros Ádám jövője!

Öt évvel ezelőtt a felháborítóan sármos Ádám ledobta minden göncét és anyaszült meztelenül állt a felháborítóan gyönyörű Kinga előtt. A jelenetet az RTL KLub nézői sokszor láthatták már, mint az is, hogy a Barátok közt Ádámja bajba sodorja magát. A kérdés csupán annyi volt, hogy mit tartogat a jövő Solti Ádám karakterének.

Nézzétek! Egy új szívtipró tűnt fel a Mátyás király téren

A Barátok közt Benjijét alakító Gömöri András Máté csak nemrég tűnt fel a sorozatban, de már most számtalan rajongóval büszkélkedhet, akik, talán mondanunk sem kell, főleg a lányok köréből kerülnek ki.

A Barátok közt egyik szereplője Londonba költözik!

Négy évvel ezelőtt a Barátok közt nyári szünet előtti utolsó epizódjában több kérdés is nyitott maradt. Egyvalami viszont teljesen biztos volt akkor: ha Jenes Balázsnak nem is esik baja, az őt megformáló Aradi Balázs biztos, hogy elhagyja a sorozatot.

Csúnyán lebukott a Barátok közt Ádámja!

Egy évvel ezelőtt, azaz ezen a napon történt, hogy a fotós, Bokros Ádám nagyon kellemetlenül lebukott a kedvese előtt. Ádi akkor épp nem az őszinteség mintaképe volt, és a munkájához bizony felhasználta akkori szerelmét, vagyis Lilit. A lány mikor ráébredt, hogy mi történt, durván kiakadt.

Nézd vissza Kiss Ramóna felejthetetlen pillanatait a Barátok köztben!

A Mátyás király téren sosem unatkoznak a lakók, főleg, ha Szentmihályi Zsófi is a színen van. Így összegyűjtöttük a csinos színésznő legjobb jeleneteit, melyeket sosem fogunk elfelejteni!

Kiss Ramóna a sorsra bízza a jövőjét?

Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon a Barátok közt Szentmihályi Zsófijáról már tudtuk, hogy babát vár. A Reflektor magazin ebből kifolyólag úgy döntött, megkérdezi a karaktert életre keltő színésznőt, ő hogyan áll ezzel a kérdéssel, mikor szeretne családot alapítani, és mennyire szereti a mostani magánéletét.

Bréking! Egy régi karakter debütál ma este a Barátok köztben!

A dolog mégsem olyan egyszerű, mert van itt ám még egy csavar. A visszatérő karakter a régi ugyan, de a színésznő vadonatúj lesz! 

Ijesztő dolgot tett Varga Iza


szerző:
2016.08.08. 08:00
Ijesztő dolgot tett Varga Iza

Kivételes alkalom volt a Barátok közt stúdiójában, amikor is mindent végignézhettek a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakói. A sorozat Balogh Nórája olyan titkot is elárult, amit csak kevesen tudhattak ez idáig.

Így szenvednek sérülést a Barátok közt sztárjai

Hihetetlen dologra vállalkozott Varga Iza. A Barátok közt ügyvédnője megmutatta, hogyan sérülnek meg a sorozat sztárjai a színfalak mögött.

Ijesztő fenyegetés a Mátyás király téren

Jobb félni, mint megijedni! A felbukkant telefonos zaklatót lehet, hogy komolyabban kellett volna venni?

Vajon mi lesz Natasa óvatlanságának eredménye?

A pszichológusok élete nem könnyű, ugyanis a munkájuk nagy felelősséggel jár. Emellett pedig úgy tűnik, a páciensek elégedetlen hozzátartozóitól nem csak önmagukat kell félteniük…

Mi lesz a Barátok közt Petijével?

A fiatal srác életét mindig is a hullámvölgyek jellemezték, és sajnos most ismét egy mély gödörbe ért. Vajon megtalálja a kiutat?

Igazi kihívás Illés Péter karaktere

Kiss Péter Balázs, Juli nagyobbik fiának megformálója elárulta nekünk, hogyan képes hitelesen alakítani a rá bízott szerepet.

Komoly dologra vállalkozik Laci és Gizi

Tihanyi Tóth Csaba és Gyebnár Csekka a sorozat 8000. epizódjának ünneplése közben árulta el, mi vár Lacira és Gizire a következő részekben.

Szőke Zoltánnak vannak olyan barátai, mint Berényi Miki…

Az állandó konfliktusokat generáló, de ugyanakkor szerethető figura nem is áll olyan távol megformálójától. A színész azt is elárulta, milyen eredményre jutott a gyengébbik nem képviselőit illetően egy közvélemény kutatás alkalmával.

Solti Ádám elárulta, mi lesz karakterének sorsa

A Barátok közt rajongók mellett mi is kíváncsiak vagyunk, mi lesz Solti Ádám karakterének sorsa. Ezért megkérdeztük, ő pedig elárulta, hogy hogyan alakul Bokros Ádám jövője a Mátyás király téren.

Bokros Ádám ismét a hölgyek szolgálatába áll?

A Mátyás király tér sármos lakójáról mindenki tudja, hogy hogyan kereste meg korábban a napi betevőjét. Azóta volt egy törés az életében, ami szinte gyökeresen megváltoztatta pénzkeresési szokásait. Ám hamarosan lehet, hogy mégis kénytelen lesz visszanyúlni múltbéli módszereihez?

Egy újabb szereplőtől búcsúzik a Barátok közt

Két éve derült ki, hogy az ismert sorozat Fekete Szabolcsa elhagyja a Mátyás király teret. Bozsek Márk 21 évesen tűnt fel az RTL Klub képernyőjén. A színész elmondta, több mint öt és fél éven keresztül alakította Szabi szerepét.

Miért szállt ki a sorozatból? Itt kiderül!

Szomorúan távozik a színész a Barátok köztből

Pontosan két évvel ezelőtt jelentette be Aradi Balázs, hogy már nem szeretne többet Berényi Balázs bőrébe bújni. Az ok igen egyszerű és nagyszerű. A fiú akkor azt nyilatkozta, hogy csak a tanulásra szeretne koncentrálni.

Ellenségből barátság? – Szulejmán kulisszatitkok

A híres török sorozatot évekig forgatták, ami azt jelenti, hogy a színészek és a stábtagok olyanná váltak, mint egy nagycsalád. Nem is gondolnánk, de számos munkakapcsolatból igaz barátságok születtek.

Kulisszatitok: Balogh Nóra a sorozatban vált meg hosszú hajától

Bár boldogan készült az esküvőjére, ami tragédiával végződött, később kiderült az is, hogy szándékos emberölés történt. A Barátok közt ügyvédnőjének élete a sorozatban, az utóbbi időben teljesen felborult. De, hogyan viselte a Nórát alakító Varga Izabella, hogy a haját is le kell vágnia, hiszen szerepe szerint ez is egy korszak lezárását és egy új kezdetét jelenti?

Fenyő Iván és Györgyi Anna bármit megtesz egy szerep kedvéért

Nagy fogyások, vagy éppen hízások, bajusznövesztés, kopaszság, többek között ilyen változtatások szükségesek a színművészek számár egy-egy szerep kedvéért. Amerikában és itthon is egy-egy filmben szinte meg sem ismerni egy-egy sztárt a premieren, mert annyira másképp néz ki, és akkor még a karakterrel való azonosulással járó kihívásokról nem is beszéltünk. Bizony Fenyő Ivánnak és Györgyi Annának, legújabb filmjükben, a Veszettek c. alkotásban meg kellett dolgoznia a szerepekkel.

Ott voltunk az RTL vadonatúj sorozatának a forgatásán

Összeköltözött Hernádi Judit és Reviczky Gábor, mégpedig egy különleges hotelbe, ahol még a hálószobatitkoknak is szemtanúi lehetünk ma estétől az RTLII vadonatúj vígjáték sorozatában a butiquehotel.hu-ban.

Több szereplőcsere a Gyilkos elmékben

Jennifer Love Hewitt és A. J. Cook is állapotos, így előbbi el is hagyja a sorozatot legalább egy évadra, utóbbi viszont marad. Aisha Tyler pedig csatlakozik a szereplőgárdához.
 

Lengyel Ferenc a véletlennek köszönheti, hogy színész lett

Az RTL székháza előtt stílszerűen leparkolt. A Portré stúdiójában Barabás Évivel, Lengyel Ferenc, a Parkoló című magyar film egyik főszereplője beszélgetett. Feri igazán szerencsésnek érezheti magát, mert a film főszereplőjének karakterét kifejezetten rá írták.

Dumapárbaj - Eszenyi Enikő


szerző:
2015.01.18. 19:07
Dumapárbaj - Eszenyi Enikő

Ki is ez a göndör hajú menedszer nő, aki Hadházi karakterét irányítja műsorról-műsorra? Eszenyi Enikő többek között erről, és szerepe motivációiról is mesélt.

Matt Bomer meséhez adja a hangját

A nagy svindli sztárja a DreamWorks egyik új animációs filmjében adja a hangját az egyik karakternek.

XXI. század 11-07-12


szerző:
2011.07.13. 00:10
XXI. század 11-07-12

XXI. század: Dögkeselyű a XXI. században. A film egy férfiről szól, akit a törvény a sorsára hagyott és maga veszi kezébe az igazságtevést. Autós üldözés, ököljog és bűnhődés. Van, aki megmosolyogja majd az autósüldözéseket, a bunyókat, mert ma nem ehhez vagyunk szokva. A Dögkeselyűben nincsenek kigyúrt hősök, sportkocsik vagy céltalan lövöldözés. Egy átmeneti korszak problémáit dolgozza fel a film, amelyben nincsenek eltúlzott karakterek. Képek a szocializmusból - amikor lesújt a kalapács – a XXI. században!

Erdogan Atalay barátjaként tekint Semirre

Atalay 1996-ban bújt először Semir Gerkhan bőrébe. Azóta 14 év telt el, és a kölni autópályarendőrség történetei iránt még mindig ugyanolyan nagy az érdeklődés, mint a kezdetek kezdetén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való