KERESÉS search-close
Hírek Rólunk

Kiss Ramóna megint lejtőre került

A Barátok közt Szentmihályi Zsófija a Havazin stábjával a festői szépségű Innerkrems-be utazott, hogy meghódítsa Ausztria jéghideg lejtőit.  ...

Exkluzív interjú a Barátok közt távozó producerével

Miért távozik a sorozat producere és mi lesz a szereplőkkel? Kalamár Tamás interjút adott a Fókusznak és minden kérdésre válaszolt!

Berényiék taroltak a harmadik héten – a sorozat minden epizódja a nézettségi lista élmezőnyében

Mind a 18-49 éves korcsoport körében, mind a teljes lakosságban a Barátok közt volt a legnézettebb műsor a harmadik héten. Az RTL Klub magabiztos...

Vastag Csaba új szerepben

Vastag Csabának igazán eseménydúsan indul a 2015-ös éve! Új dalokon dolgozik és csütörtök este a Barátok köztben tűnik fel.

„Barátok közt“: Producerváltás Magyarország legsikeresebb TV-sorozatánál

Kalamár Tamás 17 év után saját kérésére megválik a „Barátok közt“ TV-sorozattól. Helyébe kreatív producerként Rozgonyi Ádám...

Vastag Csaba újra Barátok közt!

Vastag Csaba pár epizód erejéig újra feltűnik a Barátok köztben! A népszerű énekes évekkel ezelőtt már játszott a sorozatban, de akkor egy...

Tartalom

Következő rész (2015. február 27.)

Megtudja végül Péter Bözsi titkos receptjét? Összebarátkozik-e Nóra kedvéért Róbert és Júlia? Mit kezd Krisztián azzal, amit megtudott Dr Borbélyról?

Előző rész (2015. február 26.)

Sikerül Miklósnak meggyőznie Nórát, hogy újra együtt legyenek? Maradhat-e még Zita vagy most már tényleg mennie kell? Ki nyeri meg a desszert versenyt: Péter, vagy Bözsi?  

Ez történt a héten (2015. 8. hét)

​Aliz új ötlete miatt összetűzésbe kerül Tóbiással. Hogy sikerül az együttélés Zsófinak, Tóbiásnak és Tóbiás anyukájának? Meddig megy el Vilmos, hogy örömet okozzon Bözsinek? 

Werk Fotók
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való