KERESÉS search-close
Hírek Rólunk

Nyári Dia összeköltözött a szerelmével

A Barátok közt húszéves színésznője egy éve alkot egy párt az egykori X-Faktoros Tóth Marcival, akivel nemrég össze is költözött. A szerelmesek...

Solti Ádámnak 13 másodperce volt megkérni kedvese kezét

Egy helyszín, amely talán örökre megváltoztatta Solti Ádám és kedvese életét. És egy nap, amikor a Barátok közt szívtiprója hatalmas döntésre...

Kiss Ramóna megint lejtőre került

A Barátok közt Szentmihályi Zsófija a Havazin stábjával a festői szépségű Innerkrems-be utazott, hogy meghódítsa Ausztria jéghideg lejtőit.  ...

Exkluzív interjú a Barátok közt távozó producerével

Miért távozik a sorozat producere és mi lesz a szereplőkkel? Kalamár Tamás interjút adott a Fókusznak és minden kérdésre válaszolt!

Berényiék taroltak a harmadik héten – a sorozat minden epizódja a nézettségi lista élmezőnyében

Mind a 18-49 éves korcsoport körében, mind a teljes lakosságban a Barátok közt volt a legnézettebb műsor a harmadik héten. Az RTL Klub magabiztos...

Vastag Csaba új szerepben

Vastag Csabának igazán eseménydúsan indul a 2015-ös éve! Új dalokon dolgozik és csütörtök este a Barátok köztben tűnik fel.

Tartalom

Következő rész (2015. március 05.)

Miklós zsarolása visszafelé sül el. László rászedi Miklóst, amiért nem veszi őt elég komolyan. Krisztián kiáll a becsapott Enikő mellett.  

Előző rész (2015. március 04.)

Gizella és László ez alkalommal a vízszűrővel fognak mellé. Mit lép Krisztián, amikor megtudja, hogy Enikő egy nős férfi szeretője? Ágnes nyerő szériája felbőszíti Miklóst.

Ez történt a héten (2015. 09. hét)

​Bözsi és Péter összecsapnak a desszert versenyen. Vajon ki lesz a győztes? Attila szerint Ágnes rossz hatással van Zitára, ezért sokkoló döntést hoz. László olyan valakitől kér kölcsön, akivel eddig szinte csak háborúzott. Vajon mennyit ér meg neki ez a szívesség? Lehet, hogy túl nagy az ára. 

Werk Fotók
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való