KERESÉS search-close
Hírek Rólunk

Vastag Csaba újra Barátok közt!

Vastag Csaba pár epizód erejéig újra feltűnik a Barátok köztben! A népszerű énekes évekkel ezelőtt már játszott a sorozatban, de akkor egy minden hájjal megkent rosszfiút alakított. 

Ábrahám Edit újra Barátok közt!

Claudia december 23-án ismét feltűnik a Mátyás király téren.

Izgalmak Barátok közt

Új, valamint régi-új szereplők is érkeznek a Barátok közt csapatába. A történet szerint nem csak a Berényi klán bővül, de a Kertész családban is történnek változások.

Solti Ádám rátalált az igazira

A Barátok közt sztárja, Solti Ádám igazán nem panaszkodhat a tavalyi évére, ugyanis akkor ismerte meg a szerelmét, Bernadettet. Nem csoda, ha ezek után Ádám az idei évétől is csupa jót vár, de így van ezzel a sorozat többi színésze is, akiket újévi fogadalmaikról faggattunk.

Karácsonyi meglepetés a Barátok közt sztárjaitól

Barátok ezúttal állatok közt! Játszottak, etettek, és mivel már egy hét sincs karácsonyig, arról is meséltek nekünk, hogy töltik majd ünnepeket!

Berényi Claudia visszatért a Mátyás király térre

A Barátok közt színésznője, Ábrahám Edit egy év szünet után tért vissza sorozatba, és mint mondja, nagyon élvezte az elmúlt hónapokat, de örül, hogy újra forgathat. A visszatérés örömére Edit találkozott kolléganőjével, Mérai Katával, ezúttal azonban nem egy közös jelenetre, hanem a karácsonyi sütés-főzésre készültek fel.

Tartalom

Következő rész (2015. január 28.)

Ágnes még távolabb kerül attól, hogy elfogadják. Luca egy helyett kutyák tucatjain segít. Bözsi csapdába kerül a nyereményével. Attila karakán döntést hoz.

Előző rész (2015. január 27.)

Enikő vajon megbocsát Krisztiánnak? Luca szerez egy új barátot. Ágnes vigaszra talál.

Ez történt a héten (2015. 4. hét)

Ágnes meg akarja szerezni a Berényi céget, de váratlanul megtudja, hogy férjének köszönhetően komoly viharfelhők gyülekeznek a feje felett. Bözsi és Vilmos véletlenül olyan, anyaghoz jutnak, ami mosolyt csal az arcukra.

Werk Fotók
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való