Műsorújság
RTL Most

Celebklub

Egyre nagyobb a csetepaté a Konyhafőnök VIP-ben!

Tavaly ezen a napon mutattuk be: egyre hangosabb a konyha, a nézők nem akármilyen kakaskodásnak és harcias pillanatoknak lehetnek szemtanúi. A Konyhafőnök VIP versenyzői a döntőhöz közeledve egyre többször veszítik el az önuralmukat. Soma Mama még meg is legyintette az Anikó show műsorvezetőjét! Csocsesz egyelőre önmagával harcol és meghajol a lányok akarata előtt.

Tovább olvasom
Meglestük az X-Faktor versenyzőinek szeretteit a közönség soraiban

Tavaly ezen a napon mutattuk be: anyukák sírtak, nagyapák büszkélkedtek, mi meg nem hittünk a szemünknek, amikor az X-Faktor versenyzőjének ikertesóját megláttuk. Tamáska Gabi nővére akár a színpadra is felmehetett volna, ha a hajszíne nem árulja el.

Tovább olvasom
Rékasi védelmébe vette a férfit, aki elütötte őt

Három éve mutattuk be: nem túl gyakori egy baleset után, hogy a pórul járt fél kiáll a karambolért felelős másik fél mellett. Rékasi Károly most így tett. Az egyik bulvárlapban megjelent egy cikk, amelyben arról a férfiról írtak nagyon negatívan, akivel ő karambolozott tavaly. A színész most megvédi ezt a férfit.

Tovább olvasom
Szerelmes Shakespeare lett Solti Ádámból

Három éve ezen a napon mutattuk be: a Szerelmes Shakespeare című darab bemutatásának lehetőségéért több budapesti színház is versenybe szállt, végül Szirtes Tamás és csapata kapta meg a jogot. A héten bemutatták a szereplőket is, a legendás angol írót Nagy Sándor és Solti Ádám játssza majd, a gyönyörű múzsáikat, Tompos Kátya és Petrik Andrea.

Tovább olvasom
Egy 18 évvel fiatalabb modellt vett feleségül Quentin Tarantino

Tavaly ezen a napon mutattuk be: az Oscar-díjas amerikai rendező az izraeli modell-énekes Daniella Picket vette el feleségül. A pár 2009-ben találkozott, de csak tavaly jegyezték el egymást.

Tovább olvasom
Hosszú Katinka készül a tokiói olimpiára és boldogabb, mint valaha!

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Katinka és új edzője eddig kerülték a nyilvánosságot. Szokták egymást. Hiszen Petrov Árpád alig fél éve edzi az úszónőt. Évekig Svájcban élt. Katinka kérésére tért haza. A Fókusznak azt mesélte, tanítványa tűrőképessége lepte meg a legjobban. Katinka szárnyal. Jövőre lesz harminc éves, de 2020-ban a tokiói olimpián még biztosan indulni akar.

Tovább olvasom
Győzike lányát padlóra küldték?

Két éve mutattuk be: a nők többsége elvárná azt, hogy a férfié legyen a kezdeményező szerep, azonban ez az ellenkező nem szempontjából már nem olyan egyértelmű. Nemcsak az derül ki a riportból, hogy miért változtak meg a szerepek, hanem az is, hogy Győzike miért húzta fel magát lánya egykori udvarlóján!

Tovább olvasom
Mi az, amit nem tudtunk Szikora Robi és Geszti Péter közös múltjáról?

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Szikora Robi elképesztő energiákkal készül bevenni az arénát, egykori X-Faktoros mentortársával. Geszti Péterrel nem csak a sportban küzdenek egymással. A legendás RGO alapítója a Fókusz kamerája előtt kitárta rejtélyes gardróbjának ajtaját is!

Tovább olvasom
X-Faktor a kulisszák mögött: így készül a show!

Tavaly ezen a napon mutattuk be: rendhagyó összefoglalónkban elkalauzoljuk Önöket a kulisszák mögé, oda, ahová csak nagyon kevesen nyernek betekintést. Ismerjük meg most együtt azokat a háttérben dolgozó, ámde annál fontosabb embereket, akik nélkül nem élvezhetnénk hétről hétre az ország legnézettebb tehetségkutató műsorát, az X-Faktort.

Tovább olvasom
Hollywoodi filmszerepet kapott Palvin Barbi

Három éve mutattuk be: találni sem lehetett volna jobb szereplőt a legendás Herkules eljátszására, mint Dwayne the Rock Johnson. A mitikus hősnek félistenként egyetlen célja van, hogy helyreállítsa a békét. A filmnek több magyar vonatkozása is van, például az, hogy 2013-ban, Magyarországon forgatták. Na meg az is, hogy feltűnik benne a bájos Palvin Barbara is, aki modellként már az egész világot meghódította.

Tovább olvasom
Rács mögé került Guy Ritchie és Madonna fia

Három éve mutattuk be: kábítószer birtoklásáért letartóztatták Guy Ritchie és Madonna tinédzser fiát. Az eset még szeptember végén történt, de csak most hozták nyilvánosságra. Roccót otthona közelében tartóztatták le, miután a szomszédok ráhívták a rendőröket. A 16 éves fiút állítólag többször látták marihuánás cigit szívni, és amikor a rendőrség igazoltatni akarta, megpróbálta eldobni, de nem sikerült neki.

Tovább olvasom
Ezek voltak az elmúlt évek legnagyobb balhéi az X-Faktorban

Tavaly ezen a napon mutattuk be: nemcsak a versenyzők számára óriási a tét az X-Faktorban, ugyanis a mentorok számára is presztízskérdés, hogy versenyzőjük meddig jut el. Ezért nem csoda, ha néha a nézők is szemtanúi lesznek olyan parázs vitáknak, amelyre legutóbb az első élő show-ban volt példa. A balhé óta a mentorok most álltak először kamera elé.

Tovább olvasom
Less be velünk az X-Faktor házba!

Tavaly ezen a napon mutattuk be: vajon, hogyan élnek az X-Faktor házban a versenyzők? Mit csinálnak szabadidejükben? Hogyan készülnek az élő show-ra? A Fókusz stábja ideiglenes otthonukban látogatta meg az énekeseket, akiktől azt is megtudtuk, hogy milyen lesz a következő produkciójuk.

Tovább olvasom
75 évesen hagyta el a feleségét az egyik legnagyobb hollywoodi sztár

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Robert De Niro 1997-ben, 10 év együtt járás után vette feleségül Grace Hightower-t, és 2 évvel később már el is akartak válni. Aztán mégis együtt maradtak, 7 évvel ezelőtt egy lányuk is született nagyfiuk mellé, ám úgy tűnik, most végleg pontot tesznek kettejük közös életére. 

Tovább olvasom
Titokban Magyarországra jött a 80-as évek egyik legnagyobb sztárja

Tavaly ezen a napon mutattuk be: váratlan vendég érkezett a Heim Pál Gyermekkórházba. Terence Hill titokban utazott Magyarországra, hogy mosolyt csaljon a beteg gyerekek arcára és még egy filmbéli Buggy kocsiba is bepattant.

Tovább olvasom
Puskás Peti élő adásban veszett össze Gáspár Lacival

Tavaly ezen a napon mutattuk be: nagy vitát váltott ki szombaton az egyik produkció az X-Faktorban. A mentorok egymásnak feszültek, Puskás Peti élő adásban kiabált Gáspár Lacival.

Tovább olvasom
Az X-Faktor énekeseit a szerelmi életükről kérdeztük!

Négy évvel ezelőtt a Fókusz stábja megkérdezte a versenyzőket arról, hogy milyen tapasztalataik vannak a szerelemmel kapcsolatban.

Tovább olvasom
Csúnyán rászedték Tóth Andit

Három évvel ezelőtt derült ki, hogy alaposan átverték az X-Faktor győztesét: az énekesnő nem akart mást, csak új albérletbe költözni, de csúnyán megjárta. Andi több százezer forint előleget fizetett ki egy háromszobás lakásért, aminek bottal üthette a nyomát.

Tovább olvasom
Megmutatta kisbabáját az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Két éve, hogy megszületett a közismert sorozat Barbijának kislánya. A kis Lilit a Fókusz kameráinak mutatta meg először a gyönyörű anyuka. 

Tovább olvasom
Radics Giginek életre szóló élményben volt része Ausztráliában

A gyönyörű énekesnő élete egyik legszebb és legkalandosabb utazásáról egy évvel ezelőtt ezen a napon számoltunk be. Gigi Ausztráliában és Új-Zélandon 12 napot töltött, de az élményekhez vezető út nem volt egyszerű: több mint két napig kellett utaznia, mire elérte a végsőállomást, és még koncert közben is érte egy kellemetlen meglepetés.

Tovább olvasom
X-Faktor: egy énekes feladta a versenyt!

Pontosan egy évvel ezelőtt olyan dolog történt, amire senki sem számított: Puskás Peti versenyzője, Nagy Krisztián az élő show kapujában döntött úgy, hogy nem lép színpadra.

Tovább olvasom
Szexi jégkorongosoknak öltöztek az ÉNB lányok

Az Éjjel-Nappal Budapest szexi lányai egy évvel ezelőtt egy igen szokatlan szerepben próbálhatták ki magukat: Karola és Bori jégkorong ütőt ragadtak és hoki kapusként igyekeztek a korong útjába állni.

Tovább olvasom
Nagy titkokkal zárul a Drága örökösök 2. évada?

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának befejező része izgalmas fordulatokat tartogat a nézők számára.

Tovább olvasom
Új oldaláról mutatkozik be Fehér Balázs

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Fehér Balázs még nem volt 18, amikor szupermodellek közé csöppent, és a divatvilág legmenőbb kifutóin, legfelkapottabb fotósai előtt pózolt. A szuper jóképű fiatalember aztán zenekart alapított és a női szíveket már nagyban rabolta. Aztán eltűnt, és most A Konyhafőnök VIP-ben tér vissza a nyilvánosság elé, kívül belül alaposan átváltozva.

Tovább olvasom
Igazi nagycsaládot tervez a szépségkirálynő

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Konkoly Ági és férje, az egykori profi labdarúgó nem áll meg két gyereknél! Azt mesélte, szerelmével mindig is nagy családot terveztek, most viszont mindkettejük számára feladat megosztani a figyelmüket és szeretetüket két pici között.

Tovább olvasom
Konyhafőnök: kirobbant az évad legnagyobb balhéja

Három éve mutattuk be: pár nappal később új konyhafőnököt avattunk, nem csoda, ha a véghajrához érve a versenyzők idegei pattanásig feszültek. A műsor történetében még nem volt példa akkora konfliktusra, mint egy adag rizs miatt robbant ki.

Tovább olvasom
ÉNB Karola egy komoly ügy mellé állt

Két éve mutattuk be: az Éjjel-Nappal Budapest Karolája, a vadóc és lázadó lány. Aki ugyanakkor segítőkész, és folyamatosan jótékonykodik. Csak épp nem veri nagydobra. A stroke Magyarországon évente 40-50 ezer embert érint, ez a leggyakoribb rokkantsághoz vezető tünetegyüttes.

Tovább olvasom
A Drága örökösök szereplője szívhez szóló ügy mellé állt!

Ne tökölj, jótékonykodj! - ezzel a felhívással indított Halloween-i gyűjtést Varga Balázs a Heim Pál Kórháznak.

Tovább olvasom
A Barátok közt rég elvesztett szereplői tértek vissza a képernyőre

Tavaly ezen a napon mutattuk be: drámai epizóddal koronázta meg 20. születésnapját a Barátok közt. A születésnapi adásban olyan szereplők tűntek fel újra, akik már életüket vesztették a sorozatban. A nagy visszatérőkkel a különleges jelenet forgatásán találkozott a Fókusz stábja.

Tovább olvasom
Istenes Bence az év egyik legnagyobb trollkirálya

3 éve mutattuk be: az X-Faktor műsorvezetőjét egy versenyző anyukája zavarában Puskás Petivel keverte össze. A videó egy hét alatt nézettségi rekordot döntött. Puskás Peti pedig rajongóit meghívta a Madách Színházba a Macskákra, aminek ő az egyik szereplője. Váratlanul Istenes Bence is megjelent egy csokor virággal.

Tovább olvasom
Így kel életre az X-Faktor varázslatos látványvilága

Hogyan képesek az X-Faktor hátterében, a hatalmas led falon megjelenő különböző lények, robotok pont úgy mozogni, ahogyan az énekesek mellett a profi táncosok? Egyáltalán kik, és hogyan érik el, hogy ezek a figurák, látványelemek megjelenjenek a színpadon? Két éve utána járt a Fókusz!

Tovább olvasom
Így ünnepeltek a sztárok a Barátok közt 20. születésnapján

A Fókusz egy éve ott volt a Barátok közt 20. születésnapi partiján. A sorozat szereplői együtt ünnepeltek és felidézték a két évtized legjobb pillanatait.

Tovább olvasom
Óriási lagzit csaptak a Barátok köztben! Emlékszel?

Egy évvel ezelőtt tartotta meg Tóbiás és Kristóf az esküvőjüket, amit a történet szerint a barátaik szerveztek meg nekik. A meglepetés ceremónia mellett további fordulatok és rég nem látott szereplők tétek vissza a sorozat 20 éves születésnapjára!

Tovább olvasom
Anikó Show harmadik évad: éld át újra a legemlékezetesebb pillanatokat!

Nádai Anikó önálló talk show-ja ezúttal sem okozott csalódást a nézőknek. Lássuk a legmaradandóbb történeteket!

Tovább olvasom
Varga Iza lánya és Szőke Zoltán fia bukkan fel ma este a Barátok köztben

Ismét időutazás lesz a 21 éves sorozatban. Visszarepülünk egyenesen 1988-ba, amikor Balogh Nóra és Berényi Miklós még tinédzserek voltak.

Tovább olvasom
Vicces produkciók, amiket nem láthattál az X-Faktorban

Három éve mutattuk be: az elmúlt hat hónapban több száz énekest, több mint hat órán keresztül láthattak a nézők az RTL Klub tehetségkutatójában. Még az X-Faktor tábori felvételei előtt összegyűjtöttük a legviccesebb felvételeket, amiket eddig még nem látott a nagyközönség.

Tovább olvasom
Kiss Ramóna megkönnyezte az első élő show emlékét

Két éve mutattuk be: bár több mint 16 évig láthattuk már a Barátok köztben és feltűnt más produkciókban is, mindössze néhány hete vezette élőben a Reggelit Fehér Tibivel, előző szombaton pedig élete első egész estés élő showműsorát vezette.

Tovább olvasom
Az X-Faktor felfedezettjeinek otthonában jártunk

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Taka, az egykor Tokióban élő orvos rezidens még meg sem mondta szigorú természetű édesapjának, hogy benevezett az X-Faktorba, míg Arany Tímea édesanyjával nyaralás közben egy óceánjáró hajón is már bizonyította tehetségét.

Tovább olvasom
Tetőfokára hágott a Harry-Megan mánia

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: a brit hercegi pár, akik nemrég jelentették be, hogy első babájukat várják, Ausztráliába utaztak, ahol elképesztő szeretet fogadta őket. Harry, azaz Henrik sussexi herceg csak hatodik a trónöröklési rendben, mégis ő most a legnépszerűbb a brit királyi családból.

Tovább olvasom
ÉNB Tamara ausztriai fotói garantáltan mosolyt csalnak a te arcodra is!

Az ausztriai Heiligenblutba mentek kikapcsolódni az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai, ahol Tamara összebarátkozott a hely valószínűleg legaranyosabb állataival.

Tovább olvasom
Harry herceg elhajtotta felesége rajongóját

Tavaly ezen a napon mutattuk be: Harry herceg és várandós felesége, Meghan Markle kedden érkeztek meg Ausztráliába, ahol óriási tömeg várta őket, hatalmas ajándékokkal és díszes virágokkal. A herceg viszont kiszúrt egy férfit a tömegben, aki a kelleténél nagyobb csokrot szeretett volna átadni Meghan-nek.

Tovább olvasom
Megismétlődött Gáspár Laci pechszériája

Két éve ezen a napon mutattuk be: Puskás Petit még soha nem láttuk ilyen dühösnek, a legrosszabbul pedig Gáspár Laci járt. Egyik zenekara kiesett, a másik pedig párbajozott. Előző évben pont ugyanígy kezdett az X-Faktorban.

Tovább olvasom
Pont egy éve repült a mikrofon az X-Faktor színpadán

Tavaly ezen a napon mutattuk be: hatalmas botrány az X-Faktor válogató színpadán! Mirjam képtelen volt elfogadni a mentorok véleményét, ezért hosszú veszekedés után hozzávágta a mikrofont Gigihez. Megmutatjuk, hogy hol tart most a harcos amazon karrierje!

Tovább olvasom
4 év kihagyás után tért vissza az X-Faktorba, de megérte

Három éve mutattuk be: láttunk már példát arra, hogy megnyerte az X-Faktort az, akit korábban a Mentor Házból küldtek haza. Danics Dóra arról mesélt, hogy mérhetetlen szomorúság , csalódottság után újra felépítette önmagát és pontosan úgy és annyit változott, amire szüksége volt ahhoz, hogy képes legyen a győzelemig menetelni.

Tovább olvasom
40 fölött is bébibumm van a sztárvilágban

Három éve mutattuk be: Janet Jackson 50 évesen lesz édesanya, Geri Halliwell pocakja pedig 44 évesen gömbölyödik újra. 

Tovább olvasom
Szakmát váltott Pumped Gabo exe

Három éve mutattuk be: Pumped Gabo párja, Ági úgy döntött, pályát módosít. Eddig fitnesz versenyző volt, és szinte mindent elért, amit ebben el lehetett. Aztán nemrég Gaboval beköltöztek a Nyerő Páros villába, ahol megismerkedtek Kovács Dóriékkal.

Tovább olvasom
50 év után kapott egy testvért a ‘80-as és ‘90-es évek egyik legnagyobb sztárja

Tavaly ezen a napon mutattuk be: szokták mondani, hogy az élet a legnagyobb forgatókönyvíró, és ezt Zoltán Erika most a saját bőrén tapasztalja meg. Bár egykeként nőtt fel, fél évtized után kapott egy testvért.

Tovább olvasom
Tragédiák egész sora sújtotta az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjét

Négy éve mutattuk be: egy új színfolt az albérletben élők között, aki most már több mint egy hónapja gazdagítja Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudnak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őriz.

Tovább olvasom
Rablók kötözték meg Kim Kardashiant

Három éve mutattuk be: Megrázó részletek derültek ki arról, mit kellett átélnie a celebnőnek, amikor a napokban betörtek hotelszobájába és kifosztották. Öt férfi támadt rá fegyverrel, és életveszélyesen megfenyegették.

Tovább olvasom
Véget ért az egyik legszebb magyar színésznő házassága

Tavaly ezen a napon számoltunk be róla: a szakítás hírét most a színésznő férje, Szarvas Attila közölte közösségi oldalán.

Tovább olvasom