Celebklub

Kiss Rami autóversenyzőnek állt!

rtl.hurtl.hu

2018. május 16. 12:40

A Reggeli gyönyörű műsorvezetője nem csak a kamerák előtt, hanem a volán mögött is remekül teljesít!

Kiss Ramónáról nem titok, hogy imád vezetni. Tavaly az Autogram egyik műsorvezetőjével, Borsi Gergővel pattant egy négykerekű csodába, hogy egy versenypályán tesztelje le saját és az autó képességeit.

A vezetéstechnikával összességében nem volt probléma, viszont akadt valami, ami szemet szúrt Gergőnek, és ezt meg is jegyezte a Reggeli és az X-Faktor gyönyörű műsorvezetőjének - az alábbi összeállításból kiderül, miről van szó!

Rami a mai napig imád vezetni, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy hétvégén részt vett élete első rally versenyén! A megmérettetésen különböző helyszíneket kellett felkeresniük a versenyzőknek, majd eljutniuk a végcélhoz - minél gyorsabban. Ez a fotó az indulás előtti pillanatokban készült: 

És hogy hogyan teljesített a Barátok közt egykori színésznője a megmérettetésen? A Story Extra stábja végig elkísérte őt - íme a nagy kaland!

Ramival jelenleg a Reggeliben találkozhatunk a TV képernyők előtt, de nemsokára az X-Faktor műsorvezetőjeként csodálhatjuk meg ismét - tartsatok velünk akkor is!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#lékai-kiss ramóna#kiss rami#rally#autóverseny#vezetés#Reggeli#X-Faktor

Címlapról ajánljuk