KERESÉS search-close

rally

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rally"

Nézők közé csapódott egy versenyautó a Tótkomlós ralin, ki a felelős?

Eddig még sehol nem látott nézői felvételek érkeztek szerkesztőségünkbe a vasárnap kora este történt tótkomlósi horror balesetről. Tizenegyen megsérültek, volt, aki az autó alá szorult, egy negyedikes kislányt pedig életveszélyes állapotban helikopterrel szállítottak a szegedi kórházba.

Mihez kezd A mi kis falunk Gyurija egy rally autó volánjánál?

A mi kis falunk Gyurija imádja az autókat és a száguldozást, ezért megnéztük az őt alakító Lengyel Tamást, hogy áll ő a vezetéssel. Egy homokbányában, mesterséges rally körülmények között próbálhatta ki, milyen lehet a Dakar homokbuckáin száguldani.

Dakar-rali: ünnep az Atacama-sivatagban!

Puskás Öcsi nevét még az Atacama-sivatagban is ismerik! Hogy a Peruban zajló Dakar-rali végére Szalai Balázs nevét is megjegyzik-e még nem tudjuk, de azt megmutatjuk, hogy milyen a Rally ünnep az Atacama-sivatagban.

Öt év után született jogerős ítélet a városlődi rallybaleset ügyében

Öt év után született jogerős ítélet a városlődi rallybaleset ügyében. A szervezőt 1 év fogházbüntetésre ítélték - amit 2 évre felfüggesztettek - mert a versenyen egy autó a nézők közé vágódott - számolt be róla a veol.hu. A balesetben hatan megsérültek, egy néző később a kórházban meghalt. Az ítélet szerint a biztonsági terv hiányos volt, a veszélyes szakaszokat például csak szalagokkal kerítették el.

SZÍVSZORÍTÓ: Bőgő motorral kísérték utolsó útjára a rallysok

A 18 éves Gyalog Milán gyerekkora óta rallyversenyzőnek készült, október végén egy vasúti átjáróban vesztette életét. A fiú abban az autóban ült, amely a sorompót megkerülve a sínekre hajtott, majd összeütközött egy vonattal két hete, Kakasszék határában. Rajta kívül még hárman haltak meg a balesetben. Milán sírját egy rallyzászlóval takarták le gyászoló barátai.

Szalay Balázs 2019-ben is indul a Dakaron

Egy rendhagyó divatbemutatóval kezdődött csütörtök este a Margitszigeten az Opel Dakar Team sajtótájékoztatója. A felvonuláson a modellek az elmúlt 15 év csapatruháiban pózoltak, majd Szalay Balázs bejelentette, hogy 2019-ben is elindul a Dakar Rally-n.

Ginger Joe-nak: „Baromi nagy csalódás vagy…”

Joe meglepte Gingert egy közös autókázással, aminek azonban csúnya vége lett, amikor a lány nekiesett Joe-nak...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ayse szakítani akar Milánnal?

Ginger váratlanul megjelent Joe-nál. Tamara rájött, hogy Marcit megkéselték. Ayse hazatért, de távolságtartó lett Milánnal.

Kiss Rami autóversenyzőnek állt!

A Reggeli gyönyörű műsorvezetője nem csak a kamerák előtt, hanem a volán mögött is remekül teljesít!

Bemutatjuk a Dakar legnagyobb hőseit

Két- és négykerekűek, kamionosok, mind hősiesen állták a sarat az idei Dakaron a sok baleset és hátráltató tényező ellenére is.

 Milyen érzés volt rally versenyzőnek lenni? Pumped Gabo elmesélte!

Gabo megjárta a Budapest-Bamako rallyt. Afrikai útjáról többször be is jelentkezett a Reggelibe. Most viszont személyesen mesélte el, milyen is volt ennyi kilométeren keresztül száguldani a cél felé.

Problémásan indult a magyar csapatnak a Dakar Rally

A Dakar szervezői egyből a mélyvízbe dobták be a versenyzőket, a rajthoz álló magyarok közül pedig sajnos volt, aki nem folytathatta a rally-t.

Ezzel a kocsival indul idén az Opel Dakar Team

Az idén megrendezett negyvenedik Dakar-rallyra Szalay Balázs és Bunkoczi László is alkalomhoz illően készültek, egy nem akármilyen négykerekűvel.

Dakar: már félúton tart a konvoj

Őrjöngő tömeg fogadta a Dakar mezőnyét Bolívia fővárosában, La Pazban. Az út mentén több százezer ember integetett és kiabált, a célban pedig valóságos fesztivál zajlott. A verseny felénél járva egy szünnapot iktattak be a szervezők, így a Fókusz stábja egy kis városnézésre indult.

 

Pumped Gabóból még autóversenyző is lehet?

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy erre nem lesz a válasz, hiszen Gabo már a Budapest-Bamako Rally első pár kilométerén lerobbant. Kíváncsi vagy, mi történt? Akkor most megmutatjuk!

Roland: “Szeretném, hogyha egy család lennénk!”

Roland évek óta szenvedélyes rally versenyző, és mivel rengeteg időt tölt a volán mögött, elhanyagolta családját. Párjával, Ildikóval emiatt már külön élnek, de a férfi most határozott szándékkal érkezett Anikóhoz: kompromisszumot szeretne kötni szerelmével, hogy visszaszerezze őt.

Gergő: „Ez jelenti az életet!”

Árpád 10 éve hódol az utcai motorozásnak, annak ellenére, hogy többször szenvedett már balesetet. Gergővel a főiskolán ismerkedett meg, és Árpád hatására neki is szenvedélyévé vált az életveszélyes sport. A fiú egy gerincsérülés után felépült, de Árpi lelkiismerete megszólalt! Elérkezett az idő, hogy meggyőzze barátját, az utcai motorozás helyett válasszák inkább a versenypályát. Vajon képes meggyőzni a makacs Gergőt?

Íme a 68 éves Ilona néni, aki a motorok megszállottja!

Ági és férje évek óta rally-versenyzők, amit a nő édesanyja, Ilona nem néz valami jó szemmel, pláne az autóbalesetben elhunyt fia miatt. Ági tudja jól, hogy anyukája félti őt, de nem tud búcsút mondani hobbijának. A kétségbeesett anyuka próbálja lebeszélni lányát, de hamarosan kiderül a turpisság, Ilona 68 évesen is szívesen pattan motorra!

Nem jöttek meg a lóerők


szerző:
2017.05.27. 13:20
Nem jöttek meg a lóerők

Április végén rendezték meg a Steelvent Ózd Rallyt, ahol Fogasy Gergelyt és csapatát követte az Autogram.

Fókusz 2017-01-24


szerző:
2017.01.24. 19:00
Így teljesített Szalay Balázs, Bunkoczi László és az Opel Dakar Team!

Az Africa Race első fele csendes, szorgos munkával telt a magyarok számára. A monacói rajtot követően kompra szálltak, majd másfél nap hajókázás után Marokkóban kezdték meg az igazi versenyzést.

Irány a mínuszokból melegebb éghajlatra!

Három magyar egység a Hősök terén, akik ismét melegebb éghajlatra indultak. Karácsony után vannak, akik egyszerűen nem bírnak otthon maradni. 

Veszélyes helyeken járnak a Fókusz riporterei

A Fókusz két kollégája is nyugodtan nevezhetne egy túlélő valóságshow-ba. Ugyanis mindketten embert próbáló autós kalandtúrán vannak éppen a világ két távoli szegletében. Egyikük Afrikát szeli át az Afrika Race csapatával, másikuk pedig egy négyezer kilométeres mexikói flúgos futamon mutatja majd meg a Föld egyik legkülönlegesebb vidékét.

A Földközi-tenger közepén szilveszterezett az Africa Race csapata

Valószínűleg a Fókusz stábja közül Hubai Antal, riporternek volt a legkülönlegesebb a szilveszteri bulija, aki éppen az Africa Race csapatát kíséri Dakarig, a szilveszter pedig a Földközi-tenger közepén érte a stábot. Igaz Anti sokat nem tudott bulizni, mert elcsúszott és kifordult a bokája, de talán a marokkói uralkodó luxusreggelije kárpótolta valamelyest.

 

Ez történt a Silk Way Rally első hetén – Újra versenyben a magyar csapat

Majd 11 ezer kilométer, három országon és a Góbi sivatagon keresztül egészen Pekingig. Ez várt az idei verseny mezőnyére, melyben két magyar csapat is szerepel. Izgalmas heten vannak túl!

Fókusz 2016-07-21


szerző:
2016.07.21. 18:55

2 év után ismét Silk Way Rally!


szerző:
2016.07.16. 12:20
2 év után ismét Silk Way Rally!

A magyar színeket az Opel Dakar Team is képviseli. Az idei cél Peking. Lássuk, hogyan készültek Vízi Balázsék a megmérettetésre!

Aszfaltbetyárok harca


szerző:
2016.07.07. 18:55
Aszfaltbetyárok harca

Füstölgő kerekek, látványos előzések és balesetek, 160-nál száguldó több tonnás monstrumok versenye a legendás Nürburgringen. A kamion-Európa-bajnokság német futamára a Fókusz is meghívást kapott. A címvédő, Kiss Norbert kétszer is felállhatott a dobogóra.

 

Selyemút Rally: Veszélyes kalandok Oroszországtól Pekingig

A rallysoknak a legjobb a világon. A Föld legszebb helyein autózhatnak. Imádják, amit csinálnak, még fizetnek is érte, és szuper gépekben ülhetnek, amelyeket egy profi csapat tart karban. Ezúttal a legendás selyemutat teszik meg 130-an Oroszországtól Pekingig. Ez több mint 10 ezer kilométer.

Elindult az idei országos tereprally bajnokság

Az első verseny a Duna Aszfalt Kupa volt, ahol bár sokan hiányoztak, egy régi páros újra rajthoz állt. Szalay Balázs és Bunkoczi László szerint a távok adta különbségek jelentették a legnagyobb kihívást.

Vezess jobban Szalay Balázzsal!


szerző:
2016.04.09. 12:10
Vezess jobban Szalay Balázzsal!

Nagyon fontos, hogy vezetési technikánk biztonságérzetünkhöz igazodjon. Ezzel nemcsak a komfortosabb vezetés élményét érhetjük el, de a baleseteket is elkerülhetjük. Íme, néhány tipp Szalay Balázs autóversenyzőtől.

Elindult a 2016-os Budapest-Bamako futama

Görkorist vontató kisbusz, vagy egy félmeztelenre vetkőzött lengyel versenyző. Nincs az az őrültség, ami a Budapest-Bamako rally rajtján ne férne bele!

Elrajtolt a Budapest-Bamako rally

Görkorist vontató kisbusz, vagy egy félmeztelenre vetkőzött lengyel versenyző. Nincs az az őrültség, ami a Budapest-Bamako rally rajtján ne férne bele!

Két nap és rajtol a Budapest-Bamako rally!

A 11. Budapest-Bamako rally két nap múlva indul, és Szlovénián, Olaszországon, Franciaországon, Spanyolországon, Marokkón, a Nyugat-Szaharán és Mauritániát keresztül egészen a Mali Köztársaságig vezet.

Ilyen volt 2015 a Fókusz szemével


szerző:
2015.12.21. 19:00
Ilyen volt 2015 a Fókusz szemével

A Föld a világűrből csodálatos látvány. Csak kevés embernek adatik meg, hogy Amerikától Ázsiáig körbeutazza. A Fókusz munkatársai idén is rengeteg helyszínre látogattak el, hogy közelebb hozzák Önökhöz a legtávolabbi vidékeket és a legérdekesebb történeteket. Katasztrófák, sztárok, terrortámadások, extrém helyszínek, vagy háborús frontvonal. Összegyűjteni is nehéz, hány külföldi helyszínről tudósítottunk 2015-ben is.

Bíróság elé áll a halálos verseny szervezője

Két év után vádat emeltek a halálos áldozatot is követelő rallyverseny szervezője ellen. A baleset még 2013 októberében történt Városlődön. Egy versenyző kisodródott és a nézők közé vágódott.

Kamionos tereprally


szerző:
2015.05.30. 11:50
Kamionos tereprally

Dunaszentbenedeken Kovács Miklós kamionjába ülhettünk be, hogy megismerjük hűséges társát, a Scaniáját, amellyel már többször megjárta Afrikát.

Folyékony szobrászat 2.0


szerző:
2015.05.30. 11:50
Folyékony szobrászat 2.0

Bemutatkozik a Hyundai legújabb modellje, és könnyen lehet, hogy az élre fog törni kategóriájában. De Dunaszentbenedekre is ellátogattunk, ahol Kovács Miklós kamionjával rallyztunk egyet.

Gyászmenet az elhunyt rallyversenyzőért

Gyászolnak a magyar rallysok. Több százan gyújtottak mécsest hétfő este Debrecenben az egri versenyen elhunyt navigátor társuk emlékére. A rallyversenyzők autója nagy sebességgel egy fának csapódott. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a versenyautó pilótája hétfőn saját felelősségére elhagyta a kórházat, hogy még éjjel odaérjen a megemlékezésre és ő is gyújtson egy mécsest barátja emlékére. Az elhunyt versenyző 2 gyermeke maradt apa nélkül. Egykori versenytársa gyűjtést szervez, hogy segítsen a családon.

Meghalt a navigátor a rallyversenyen

Halálos baleset az Eger rallyn. Meghalt az egyik versenyautó navigátora, amikor fának csapódott az autó vasárnap este Sirok és Egerbakta között. A pilóta könnyebben megsérült. A baleset a 24-es úton történt, a rally utolsó szakaszán. Bár a mentők hamar a helyszínre értek, a navigátoron már nem tudtak segíteni.

Fókusz Plusz 15-02-14


szerző:
2015.02.14. 19:20
Fókusz Plusz 15-02-14

Fókusz Plusz: Újratöltve! - 2 kontinens, 9 ezer kilométer, hóakadály és sivatagi kalandok a jubileumi flúgos futamon. Elindultunk a Bamakó rallyn. Az igazi Afrika - Vándorló dűnék, elakadt autók, váratlan fordulatok. Pákó és Bódy Szilvi is velünk tartott.

BÓDY SYLVI: „Elképzelhetetlen, hogy itt hogyan élnek emberek!”

Bódy Sylvi úgyérzi, hogy a mostani afrikai útja sokat segített a jellemfejlődésében, de hogy ez mit is takar, azt elmondja ő maga.

Fókusz 15-01-05


szerző:
2015.01.05. 19:20
Fókusz 15-01-05

Fókusz: Drámai fordulat- Megmutatjuk, hogyan bukott hatalmasat Szalay Balázsék autója Afrikában. Bunkóczi Lászlónak a csigolyája is eltört. Értetlenség - Hol és hogyan kell fizetni az útdíjat? Körbejártuk a fizetőssé tett utak környékét. Az év legjobbjai - Állati cukiságok, csodás túlélések, kimagasló teljesítmények. Az óév leglátványosabb felvételei következnek.

Fókusz 14-12-04


szerző:
2014.12.04. 19:25
Fókusz 14-12-04

Fókusz: Végzetes hibák - Magdinak a bal térdét műtötték meg a jobb helyett, Zsuzsában pedig törlőkendőt felejtettek. Kihez fordulhatnak? A gyűlölet fogságában - Hamasz családba született, de később átállt a zsidókhoz. Bemutatjuk az évtized kémtörténetét. Csikorgó gumikkal - Száguldás és rally Monzában, testközelben Ken Blockkal, Lewis Hamiltonnal és a legőrültebb rajongókkal.

Őrület és sebesség: a Monza Rally Show Hamilton szemével

Kubica, Valentino Rossi, Hamilton és Ken Block mellett a Fókusz amatőr csapata is kipróbálhatta a legendás 5 kilométeres pályát. A fiúk lenyűgöző felvételekkel tértek haza!

Élménybeszámoló a rettegett Szalay Balázstól

A kalandorból amatőrré avanzsált „rettegett Balázs”, mára már Európa legjobb terep rally-sa! Szalay Balázs a vasárnapi Portréban, most D. Tóth Andrással beszélgetett. Hogyan vezetett az út egy motorbicikli tankjáról, egy szilveszteri bulin át a Dakarig? Rögösen, hosszasan, de olykor nagyon viccesen.

Sportrovat: Franciák a csúcson


szerző:
2014.10.12. 13:00
Sportrovat: Franciák a csúcson

Részlet a 4ütem 2014. október 12-i adásából.

Csapatépítés Barátok közt


szerző:
2014.05.15. 17:00
Csapatépítés Barátok közt

Elkísértük a Barátok közt szereplőit egy adrenalin növelő csapatépítő tréningre. A sorozat producere azt szerette volna, hogy ne csak a történetben legyenek izgalmas jelenetek, hanem a színészek életében is és kipróbálhassák magukat rendhagyó helyzetekben is.

Fókusz Plusz 14-02-22


szerző:
2014.02.22. 19:29
Fókusz Plusz 14-02-22

Fókusz Plusz: Bár évek óta terrorfenyegetés mellett indul a mezőny, a Budapest - Bamako az egyik legismertebb nemzetközi afrikai futammá nőtte ki magát. Riporterünk a hóvihar után a homokvihar okozta károkat szenvedték meg leginkább.

Fókusz 14-01-24


szerző:
2014.01.24. 19:55
Fókusz 14-01-24

Fókusz: Fura fazonok – Különcök, akik felforgatták a ValóVilágok életét. Mi történt a hóbortos VV Simon elődeivel? A győztes vallomása – Mentorával leptük meg Danics Dórát, aki végre reagált a magánéletéről szóló hírekre is. A káprázat mesterei – Mitől sikeres a Csillag Születikben feltűnt Bogi klipje és miért szeretik Csóró Lali zenéjét?

Kelemen Anna nem bírta abbahagyni a sikítozást

Anna teljesen kiborult, amikor életében először beült egy rallyautóba. A celebvilág kisasszonya belement, hogy Szalay Balázs elfuvarozza egy kör erejéig. Az út ráadásul nyereménnyel is járt, de azt ki kellett érdemelni.

Kammerer Zoli és Szabó Gabriella sportágat váltott

A két magyar világklasszis sportoló úgy döntött, hogy a lapátot négy kerékre cseréli, majd a gondolatot tett követte és beneveztek egy rally versenyre. Riporterünk is ott volt a rajtnál, hogy megnézze, hogyan bizonyít a két újdonsült raliversenyző.

Életveszélyes és kíméletlen: Selyemút-rally

Hét kíméletlen nap története a Vörös Tértől a Kaszpi-tengerig! A Fókusz végigkísérte a magyar versenyzők viszontagságait a Selyemút-rallyn! Lélegzetelállító felvételek, és egy rejtélyes vidék, ahová nem visznek utazási irodák.

Fókusz 13-07-09


szerző:
2013.07.09. 20:55
Fókusz 13-07-09

Fókusz: Mindent bevallott! - Érettségije és diplomája is csalás eredménye! Váratlanul szókimondó interjú Hujber Ferenccel. Csoda, hogy túlélték - Mi is leszálltunk a légi katasztrófa helyszínén. Mi történt a pilótával? A hőség foglyai - Őrült száguldás Sztálingrádban. Megmutatjuk a Selyemút-rally igazi arcát.

Kibírhatatlan hőségben hasítanak a versenyautók

A Fókusz testközelből követi a mezőnyt, exkluzív felvételeinken bemutatjuk, hogyan épül napról napra hűsítő tábor, szinte luxus körülményekkel a megtépázott autósoknak.

Tragikus rally versenyek


szerző:
2013.07.01. 19:00
Tragikus rally versenyek

A hétvégén Nagykállón ütött el kilenc embert egy versenyautó egy amatőr rallysprint futamon. Egy 37 éves nagykállói férfi életét már nem tudták megmenteni.

Elképesztő ugrások és hatalmas balesetek

A tereprally világkupa olasz versenyére Szalay Balázsékhoz szegődtünk. A legjobb magyar csapat bravúrosan végigszáguldott a pályákon, de mások nem voltak ilyen szerencsések.

Fókusz 13-03-25


szerző:
2013.03.25. 19:50
Fókusz 13-03-25

Fókusz: Túlfűtött erotika - Tóth Gabiék és Varga Izáék körül izzott a levegő, Istenes Bencét volt barátnői is meglátogatták. A szabadság ára - Hova kerül, aki a pénzbüntetést nem tudja kifizetni? Extrém futam - A rally már a határon innen elkezdődött, de nagy bukásokat az olasz terep is tartogatott bőven.

Botránnyal végződött a Bamako rally

Majd kilencezer kilométer alig több mint két hét alatt. Úton, homokban, mindenhol. A Budapest–Bamako rally igazi kalandtúra. Hát még kollégánknak, aki Fekete Pákóval utazta végig a hosszú távot.

Amit eddig nem tudtunk Szalay Balázsról

Forma 1-es autóversenyző akart lenni, de kora miatt inkább a Dakarral próbálkozott. Szalay Balázs a félelmetes Dakart 8-szor teljesítette már, ő mesél hihetetlen életéről a Portréban.

Útra keltek: elindult a Bamako rally!

Szabó Gál András a zombi apokalipszis előhírnökeként hirdette: indul a Bamako rally. Nem ő volt az egyetlen, akit túlfűtött az izgalom. A flúgos futam egy átlagosnál nyugodtabb és átszellemültebb napon kezdődött.

Pákó elhagyja az országot


szerző:
2013.01.21. 19:00
Pákó elhagyja az országot

9920 kilométer. Budapesttől Bissau Guineáig. Keresztül Európán, Marokkón, Mauritánián és Szenegálon. Fekete Pákó most visszatér a fekete kontinensre és elszántabb, mint valaha.

Elstartolt a Dakar


szerző:
2013.01.07. 19:00
Elstartolt a Dakar

A verseny, amelyet 1 milliárdan követnek évről évre. Küzdelem a homokkal, a hőséggel és a technikával. A Fókusz, történetében először, élőben követi az eseményeket a világ legnagyobb sivatagi show-ján.

Irány a Dakar rally!


szerző:
2012.11.22. 08:15
Irány a Dakar rally!

Szalay Balázs csapata elindult a Dakar rally-ra. A magyar versenyző a Hősök teréről útnak indította a csapatát Peruba, ahol január 5-én rajthoz állnak. Balázs az indulás előtti percekben nyilatkozott a Reflektornak.

Dakar: Kiss Ramóna is kamionba ült

Már csak néhány nap és elindulnak a járgányok Dél- Amerikába, hogy januárra odaérjenek a Dakar rally rajtjára. Kiss Ramóna az utolsó itthon töltött pillanatokban még kipróbálhatta az egyik óriás monstrumot.

Fókusz 12-09-27


szerző:
2012.09.27. 20:50
Fókusz 12-09-27

Fókusz: Botrány - VV Annamari erotikus munkát vállal? Mi az igazság? Megszólal a villalakó! Szembesítés - Hogyan nézett ki Ákos, Lovasi, vagy Lukács Laci 20 évvel ezelőtt? Ősrégi felvételek magyar rocklegendákról. Életveszélyben - A nagy bejelentés a Dakar rallyról, a világ egyik legkeményebb versenyéről.

Kerekesszékkel a Bamako rallyra


szerző:
2012.09.05. 19:00
Kerekesszékkel a Bamako rallyra

A kerekesszékes Adrienn a quadozást már kipróbálta, most a sivatagról álmodik. A vagány lány a Budapesttől Makóig tartó akadálypályán egyelőre csak navigátorként versenyzett, Bamakóba azonban sofőrként készül.

Fókusz 12-05-18


szerző:
2012.05.18. 20:45
Fókusz 12-05-18

Fókusz: Összezárva - Megszólal Stohl András cellatársa. Vallomás a különös barátságról és a mélypontokról. Még mindig derülnek ki megdöbbentő részletek. Szerelmes csillagok - Összejöttek, szakítottak, lebuktak. Kibogozzuk a döntősök bonyolult szerelmi viszonyait. Szorít az idő - Már csak egy hét, és Balogh Edina a valóságban is férjhez megy. Az egész Barátok közt lázban ég.

170 km/h-val száguldó rendőr a volánnál

Száguldás százhetvennel a fák között – nem éppen szabályos, de egy rally futamon megengedett a száguldás, és a sofőr sem hétköznapi, ugyanis ő képzi ki a rendőröket az autóvezetésre.

Fókusz Plusz 12-02-18


szerző:
2012.02.18. 19:30
Fókusz Plusz 12-02-18

Fókusz Plusz: Jampecok, álomautók, csinibabák - Meglestük azokat, akik még hisznek a rock and rollban! Nagy utazás - Eljutottunk oda is, ahol még sosem járt tévéstáb. Exkluzív útinapló a Bamako rallyról.

Bamakói bevetés a Fókusz riporterével

A Fókusz riportere idén is csatlakozott a világ egyik legőrültebb autós konvojához, hogy megmutassa a világ azon felét, amelyikről nem szólnak útikönyvek, és ahová földi halandó csak akkor jut el, ha bedől illám Géza választási ígéreteinek.

Fókusz 12-02-17


szerző:
2012.02.17. 20:15
Fókusz 12-02-17

Fókusz: Női terminátor - Még a Karácsonyt is konditeremben tölti. Az év fitnesz edzője bárkiből képes szobrot faragni. Az interjú - Kamera előtt most beszél először Tóásó Előd, akit terrorizmus vádjával tartanak fogva Bolíviában. Újra együtt - Jóban maradtak a VV után is. Kinga, Dya és Szandika egy kényeztető programmal pecsételték meg barátságukat.

Irány Afrika! Bamako bevetésen a Fókusz

A Bamako nemcsak száguldozásról, hanem a kalandokról szól: a résztvevők ajándékokat is visznek magukkal olyan országokba, ahol a szegénység rögtön más értelmet nyer.

Magyar férfira bukkantunk a Bamako árnyékában

Ki az a rejtélyes szakállas ember, aki magyarul beszél Afrika legszegényebb országában? A Budapest-Bamako szervezője nem akart hinni a fülének, amikor Zalán megszólalt, ráadásul elmesélte, hogy soha nem készült orvosnak, mégis sok szülést levezetett már.

Hercegi elismerést kaphat a Budapest-Bamako

Az „Év Sporteseménye a Békéért” díjra jelölték Monacóban a magyar Budapest-Bamako ralit.

Hajmeresztő száguldás Vastag Tomival

Vastag Tominak eszébe sem jutott dudorászni, amikor a terepjáróban egyszerre nyomta a gázt és féket, próbált tolatni és előre jutni. Tomi Afrikába készül, és, hogy mindent tudjon a sivatagról, máris új mentorával gyakorol.

Fókusz Plusz 11-09-17


szerző:
2011.09.17. 19:30
Fókusz Plusz 11-09-17

Fókusz Plusz: Őrült futam - Egy komplett rockzenekarral, mindenre elszánt világutazókkal és Moszkviccsal indultunk Jerevánba. A Kaukázus Rally videónaplója. Száguldó paripák - Megkerestük a legolcsóbb, legdrágább és legkisebb lovakat. Hogyan lovagol Rékasi Károly és suttog-e a suttogó?

Élve megúsztuk a Kaukázus Rallyt

Őrült autós vágta, ahol cél az életben maradás. 17 nap nem létező utakon, szakadékok feletti lélekvesztőkön, leharcolt verdák fedélzetén. Egy komplett rockzenekarral, mindenre elszánt világutazókkal és Moszkviccsal indultunk Jerevánba. Íme a Kaukázus Rally videónaplója!

Kisbetegek nagy mosollyal rallyztak

Beteg gyerekek ülhettek a profi versenyzők mellé egy debreceni autóversenyen.

37 métert repült a rally fenegyereke

A svéd futamon, mínusz huszonnégy fokban, méteres hóban, hihetetlen bukásoknak voltunk szemtanúi.

Drámai felvételek Kubica balesetéről

Megrázó képeket rögzített Kubica balesetéről az őt követő autó belső kamerája. A Forma 1-es pilóta vasárnap egy rallyversenyen szenvedett balesetet. Kollégái megrendült nyilatkozatokkal bombázzák a sajtót, Lengyelország imádkozik nemzeti hőséért, aki nem biztos, hogy valaha visszatérhet.

Melegszik Kubica keze


szerző:
2011.02.07. 18:05
Melegszik Kubica keze

Jobban van Robert Kubica, és a kezét is meg tudták menteni. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy vezethet-e még valaha Forma-1-es autót.

Rajthoz álltak a kilométerfaló szörnyetegek

A cél immár hatodik éve az afrikai Mali fővárosa, Bamako. 9000 kilométer 15 nap alatt.

Terroristáktól féltik a Budapest-Bamako indulóit

A Budapest-Bamako Rally indulói hivatalos figyelmeztetést kaptak a Külügyminisztériumtól a veszélyes országokról.

Nem tökéletesek a szabadszájú királylányok

A botrányos Bamako-videóról először és utoljára a Fókuszban mondják el véleményüket a szépségkirálynők.

Katalán rally testközelből


szerző:
2010.10.26. 14:17
Katalán rally testközelből

Turán Frigyes és Zsíros Gábor 140 kilométer per órás sebességgel lőtték ki magukat egy 13 méter mély meredélybe úgy, hogy előző napon a hatodik legjobb időt autózták háromszor is.

Müller Attila újabb őrült terve

A műsorvezető fejébe vette, hogy ismét növeli egy kicsit az adrenalint.

Halál a rallyversenyen


szerző:
2010.09.26. 10:57
Halál a rallyversenyen

.

A szépségek újra versenyautóba pattantak

Budai Zsuzsi és Serdült Orsi jótékony céllal indultak útnak: segélyszállítmányt vittek egy faluba.

Budai Zsuzsi kócosan találta meg az Igazit

A Bamako Rallyn találkozott új szerelmével a gyönyörű, közel 190 centi magas Zsuzsi.

Változik a Bamako-rali útvonala


szerző:
2010.02.26. 14:23
Változik a Bamako-rali útvonala

A 2011-es futam új útvonalon, a veszélyes területek kihagyásával, Szenegál érintésével halad Mali fővárosába.

Állják a sarat a Bamako Rally királynői

Két nappal a Bamako Rally vége előtt tudósított a Fókusz riportere Marokkóból, a szépségkirálynők társaságában.

Okkal félhetnek a Királynők!


szerző:
2010.01.19. 04:00
Okkal félhetnek a Királynők!

Orsi és Zsuzsi elindultak a Bamako rally-n, és bizony tarthatnak a terrorveszélytől.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való