Híradó

Videón az Esztergom-Nyerges Rallyn történt tömegszerencsétlenség

rtl.hurtl.hu

2024. március 24. 14:11

A felvételen látszik, hogy egy jármű megcsúszott és a nézők közé csapódott. Négyen meghaltak és nyolcan megsérültek, köztük egy gyermek életveszélyesen a Lábatlan és Bajót között vasárnap délután történt balesetben. A sérülteket kórházba szállították, a szervezők leállították a versenyt.

A tömegszerencsétlenségről, amelyről korábban itt írtunk. Az esetről további részleteket az RTL Híradó tudosításából tudhatnak meg.

Az rtl.hu a balesettel kapcsolatban megkereste az Országos Mentőszolgálatot, vasárnap délután négy óra előtt azt írták:

A helyszínre 8 mentőautó és 4 mentőhelikopter érkezett. 4 ember életét sajnos nem lehetett megmenteni, 1 gyermeket súlyos-életveszélyes, 1 embert súlyos, 6 személyt, (köztük egy gyermeket) pedig könnyebb sérülések miatt szállítottunk helyszíni ellátás után kórházba. 


A 444 a Formula.hu-ra hivatkozva azt írta, hogy a csibegyári lassítónál egy Rally2-es Skoda Fabia csapódott a nézők közé. A portál szerint az autót ifj. Tóth János vezette, aki csak névrokona a hétszeres magyar bajnok rallyversenyzőnek.

Répa Kata, a verseny sajtófőnöke közölte, hogy a mentők és a rendőrök jelentésének elkészültéig nem nyilatkoznak a baleset részleteiről, mert szeretnének ügyelni rá, hogy csak korrekt és hivatalos tájékoztatást adjanak ki.

 

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#baleset#rally#autóverseny#rali#arrabona rally

Címlapról ajánljuk