Celebklub

Ezt a VIDEÓT se fogod kibírni nevetés nélkül – Istenes Bence megint alkotott!

rtl.hurtl.hu

2016. november 13. 10:15

Ha azt gondoltátok, hogy a műsorvezető nem fogja tudni überelni az eddig elkövetett trollkodásait, akkor tévedtetek. Nem hiszitek? Nézzétek!

Az X-Faktor élő show-i alatt se bírja megállni Bence, hogy oda ne szólogasson a zsűrinek. Itt leginkább Puskás Petire gondolunk, akit a válogató alatt is szívatott.

Többször szembesülhettünk azzal, hogy itt-ott megbújva ijesztett rá a mentorra. De ByeAlex sushijával sem bánt kesztyűs kézzel. Sosem fogjuk elfelejteni azt a pillanatot, mikor a műsorvezető titokban elcsente az énekes ínycsiklandózó falatkáját, és jól ráfogták az egészet Tóth Gabira.

Istenes Bence trollkodása lassan fogalommá válik, és már szinte követeljük tőle a jobbnál jobb poénokat. Nem is kellett sokat várnunk. A műsorvezető ismét lecsapott legújabb áldozatára. Most lesből támadt, és bizony senkit se kímélt.

Az X-Faktor második élő show-ja a szeretet jegyében zajlott, ugyanis a mostani tematika nem volt más, mint a „szeretet él”. A versenyzők olyan érzelmes dalokat adtak elő, melyek a szerelemről, a barátságról és az összetartozásról szóltak. A nézők viszont megint döntöttek, párbaj nélkül a Soulbreakersnek ért véget a show, míg és során a fiúnak kellett búcsúznia.

#Celebklub#trollkodás#poén#műsorvezető#mentorok#puskás-dallos peti#tóth gabi#gáspár laci#byealex#istenes bence#X-Faktor#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk