KERESÉS search-close

Istenes Bence

szerző:
2016.06.08. 16:30
Istenes Bence

Istenes Bence 1987-ben született, Budapesten. Műsorvezetői karrierje 2008-ban kezdődött, két és fél évvel később pedig az RTL Klub-nál kapott lehetőséget. Bence először a ValóVilág4 háttérműsorát, a NekedValó-t vezette a Cool Tv-n, néhány hónappal később pedig átkerült az RTL Klub képernyőjére.

Láthattuk a NekedValóban és a ValóVilágban is, X-Faktoros pályafutása pedig 2013-ban kezdődött. Ebben az évben Lilu partnereként vezette az ország legnagyobb tehetségkutató showműsorát, 2014-ben pedig egyedül bizonyíthatott az X-Faktor házigazdájaként.

2015-ben a Vigyél el! című társkereső show Cupidojaként láthatták a nézők, legutóbb pedig a Hagyjál főzni! című szórakoztató családi főzőműsort vezette.

A 2016-os X-Faktor házigazdája ezúttal is Istenes Bence lesz, aki a tőle megszokott profizmussal kalauzolja majd el a nézőket hétről-hétre az X-Faktor világába.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való