KERESÉS search-close

ByeAlex

szerző:
2016.06.08. 16:30

Márta Alex, művésznevén ByeAlex hirtelen és rendkívüli eredménnyel robbant be a köztudatba 2013-ban. Ekkor aratott osztatlan sikert a Kedvesem című saját szerzeményével az Eurovíziós Dalfesztivál magyar nemzeti válogatójában, A Dalban, így ő képviselhette hazánkat Malmőben, ahol 10. helyezést ért el.

ByeAlex

A 32 éves énekes és dalszövegíró fiatalon kezdett érdeklődni a zene iránt - eleinte csak családja szórakoztatására. Filozófusként diplomázott, de már az egyetemi évei alatt is amatőr zenekarokban játszott, szóló karrierjét pedig 2011-ben kezdte el.

Első feltűnéseit sokan kritikusan fogadták, ám tehetségét népszerűsége igazolja leginkább, ugyanis rendkívül rövid idő alatt tett szert a több ezer fős rajongótáborára. Idén pedig ő is az X-Faktor mentoraként keresi 2016 legnagyobb tehetségét.

 

„A magamfajták, azok az alteros fiúk, akik mindent kritizálnak. Most kaptam egy lehetőséget, hogy a magam világa alapján alakíthassak egy műsort. Ezért én az olyan "lyukas tornacipős izéket" keresem majd, akik 15 másodpercen túl is lekötik a figyelmet. Szerintem én is pont így indultam.

 

 

Kattints IDE és nézd meg a Fókusz videóját!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való