KERESÉS search-close

mentorok

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mentorok"

Új zenekart alapítottak az X-Faktor mentorai?

Puskás Peti, Gáspár Laci és Szikora Robi felszántották Balázs nappaliját. Így szólt tőlük a ’What is Love?’.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Kiss Ramóna vezeti a 2019-es X-Faktort!

Kiss Ramóna vőlegénye időbeosztásától tette függővé, hogy pici babájuk mellett el tudja-e vállalni a tehetségkutató műsorvezetését, amire végül igent mondott. Riportunkból az is kiderül, hogy mi lesz a mentorok sorsa!

Vajon ki lesz a negyedik X-mentor?

Tavaly ezen a napon számolt be róla a Fókusz: hetek óta találgatták a sajtóban, hogy ki lesz az X-Faktor három férfi mentora mellett a negyedik ítész. A válogatók már javában tartottak, a szerkesztők járták az országot és határon túl is keresték a tehetségeket. De vajon ki várt a negyedik mentori székre?

 

Hogyan és mennyit készülsz a fellépéseidre?

Az X-Faktor mentorait kérdeztük arról, hogy ők hogyan készülnek a fellépéseikre.

Radics Gigiék twerkelésétől leesik az állad!

Igen izgalmasan indult a 2018-as X-Faktor Elődöntője...

X-Faktor: indulatok a színfalak mögött!

Könnyekkel, feszültséggel, és az X-Faktor egyik legkomolyabb vitájával indult a 2018-as tehetségkutató.

Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban!

Nagy vitát váltott ki szombaton az egyik produkció az X-Faktorban. A mentorok egymásnak feszültek, Puskás Peti élő adásban kiabált Gáspár Lacival.

Megállíthatatlan az X-Faktor


szerző:
2018.11.19. 17:52
Megállíthatatlan az X-Faktor

Továbbra sincs kihívója a hazai televíziós piacon az X-Faktornak: az első élő adás 31,6%-os közönségarányt ért el a fő kereskedelmi célcsoportban.

X- Faktor a színfalak mögül

A szombati élő showban 3 versenyzőtől búcsúztunk. Megmutatjuk, mi zajlott a háttérben: hogyan készülődtek a versenyzők, mit vártak tőlük a mentorok, Kiss Ramóna pedig elárulta, mi vagy ki volt az utolsó gondolata, mielőtt műsorvezetőként a színpadra lépett.

Kiss Ramóna revansot vett a mentorokon?

A Reggeli vendége volt Radics Gigi, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti. Nem volt könnyű szóra bírni őket, de végül kiderültek az új szabályok, ByeAlex elmondta, hogy soha nem volt ilyen lelkes, úgy érzi, mintha megtalálta volna rég elveszett öccseit és a többiek is meséltek saját versenyzőikről.

Megtörtént, amire senki nem számított: Krisztián újra feladta a versenyt

Drámai bejelentéssel indult az X-Faktor szerda délelőtti sajtótájékoztatója. Puskás Peti már csak két versenyzővel, Gergővel és Palival ment fel a színpadra. Mentoráltja, a fiúk csapatát erősítő Nagy Krisztián az élő show kapujában döntött úgy, hogy feladja a versenyt. Így szombaton 11-en lépnek majd színpadra, és csak Önökön múlik majd, hogy ki nyeri  meg a 2018-as X-Faktort!
Puskás Petivel készült interjút ide kattintva nézheted meg hosszabban.

 

Hoppá! Új szabályok az X-Faktorban

Hihetetlenül izgalmas lesz a 2018-as X-Faktor első Élő show-ja, ugyanis a Táborból ismerős székes feladat visszatér a színpadra. A 6 szék helyett ezúttal 4 kap központi szerepet, és a mentorok mellett a nézők is dönthetnek arról, hogy kik üljenek le a továbbjutást jelentő helyekre.

Nézd meg az X-Stage 6., és egyben utolsó teljes adását!

Páratlan hangú énekesekkel telt meg a Mentorház

Gáspár Laci és Gigi a jó hangokat, ByeAlex és Peti az egyéniségeket kereste a versenyzőkben. Ezen a ponton már nem egyszerű a döntés, ráadásul kategóriánként két versenyző közül egyet a más szempontokat képviselő mentortársakra kellett bízni.

X-Faktor: a mentorok mindenkit megleptek!

Bármilyen furcsán is hangzi, Radics Gigi és Gáspár Laci eddig még soha nem énekeltek közös duettet - egészen az X-Faktor egy évvel ezelőtti élő show-jáig. A Fókusznak pedig elmesélte a két énekes, hogy miért várták ennyire a közös munkát.

X-Faktor Tábor: A hatalmas a feszültség és az óriási a tét mindenkit próbára tesz

A legkeményebb megmérettetéshez érkezett az X-Faktor, ami próbára teszi a versenyzőket, de mentorok számára is izgalmas, hiszen itt tudják meg, milyen kategóriáért lesznek felelősek 2018-ban. Idén több mint 100 produkció jutott be a táborba. A Fókusz a versenyzőkkel együtt töltötte a tábor hetét, akik eleinte még jókedvűen várták, hogy végre kiderüljön, kikkel együtt és milyen dalokkal kell teljesíteniük a csoportos feladatokat, a feszültség csak később jött ki rajtuk.

Kinek állna a legjobban Puskás Peti bajsza?

ByeAlex szerint Puskás most jobban néz ki nála. Olyan mint egy zsaru? De ami talán ennél is fontosabb kérdés, az az, hogy vajon ennek a különös és egyben látványos arcszőrzetnek lesz-e hatása a Táboros versenyzőkre?

Peti megsúgta, hogy idén Gáspár Laci kaphatná az X-Faktroll címet

Hétvégén az X-Faktor idei, nyolcadik évadának talán legizgalmasabb dupla adása következik. Elérkezett a Tábor ideje, ahol kiderül, hogy a mentorok melyik kategóriát kapják, illetve az is, hogy kik kerülnek még egy lépéssel közelebb az élő showhoz.

Az X-Faktor továbbjutói a tábor kapujában

A mentorok és a reménységek most már a táborra készülnek, ahol sokak sorsa eldől majd. Megkérdeztük a versenyzőket, mitől félnek a legjobban?

BALOG JANÓ: a zsűri állva tapsolt neki

Balog Janó hat évig külföldön élt, mikor haza jött Magyarországra azt gondolta tesz egy próbát, és jelentkezett az X-Faktorba...

X-Faktor: izgalmas pillanatok, és drámai jelenetek!

A helycserés válogatás nagyon idegtépő volt az X-Faktor táborban két évvel ezelőtt. Az utolsó pillanatban is volt, akinek fel kellett állni a biztosnak érzett helyről. Sőt egyikük már másodszor került ilyen helyzetbe, így ki is akadt mindenki: Gáspár Laci, a lány szülei, az énekes, és a többi mentor is.

X-Faktor: beszólnak, magyarázkodnak, és nem hagyják magukat

Az X-Faktor magyar történetében számos balhé volt már a mentorok és a versenyzők között. Idén már volt mikrofondobálás, sértődés, hiszti, biztos, hogy nagyon nehéz lehet a versenyzőknek, de azért a mentorok is keményen megedződnek.

GABI: akit állva tapsoltak a mentorok

Bátortalanságát éneklés közben sem sikerült legyőznie, viszont az első pillanattól hallható volt, hogy kiváló a hangja. Tamáska Gabriella a többi között arról is mesélt nekünk, miért hatódott meg az elismerések hallatán.

Megmutatjuk a szombati X-Faktor legizgalmasabb történeteit

Mutatjuk a szombati X-Faktor válogató leghihetetlenebb pillanatait. A színpadon zokogó Dóra tiszafüredi otthonában is énekelt nekünk. A mentorok által szétszakított testvérpár továbbjutó tagját, Ervint pedig munka közben leptük meg egy budapesti étteremben.

Elindult az X-Faktor legújabb évada

Elindult az X-Faktor legújabb évada, ahol nem csak a versenyzők, hanem a mentorok is okoztak meglepetést. Kik voltak az első adás főszereplői, és milyen döntések elé állították a mentorok a jelentkezőket? Maradt-e elég tehetség a műsor legújabb évadához? Kiderül.

A mentorok már készen állnak

Az X-Faktorban csak a legtehetségesebb és a legjobb hangú énekesek juthatnak tovább idén is. Hogy kik, abban nagy szerepe lesz a mentoroknak. Hogy ők hogyan készülnek és mit várnak az idei mezőnytől – megkérdeztük!

VICCES: Alex eljátssza Lacit


szerző:
2018.10.05. 17:30
VICCES: Alex eljátssza Lacit

Megmutattuk a mentoroknak a róluk készült viber-matricákat. Laci nem volt ott, de Alex jóvoltából, aki egy papír-Lacit cincált magával, ő is "elmondhatta" véleményét.

Miért érdemes nézni az X-Faktort?

Szombaton startol Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójának 8. évada, a mentorokat arra kértük, foglalják össze a legfontosabb okokat, amiért érdemes az X-Faktort választani.

Szombaton elstartol az X-Faktor

Stábunk ott volt a válogató forgatásán, ahol a mentorok elárulták, mit várnak az új évad versenyzőitől! Rami pedig beavatott minket abba, hogy idén hogyan készül a műsorvezetésre.

Vita az X-Faktor válogatón!

Pontosan egy évvel ezelőtt az X-Faktor mentorai már a tábor előtt elárulták a Fókusz stábjának, hogy melyik versenyzőket szeretnék csapatukba. Hogy mennyire jöttek össze számításaik? Kiderült az összefoglalóból!

Szétszedték Puskás Petit a kommentelők!

Egy évvel ezelőtt az X-Faktor utolsó válogatója rengeteg váratlan és meghökkentő pillanatot tartogatott, Gáspár Laci váratlan sírógörcsétől elkezdve Radics Gigi rögtönzött táncprodukciójáig. Puskás Petit az adás után pedig szembesítettük a kommentekkel, az énekes-mentor kapott hideget-meleget, de vajon ő mit szólt a kritikákhoz?

Ilyen volt az X-Faktor első válogatója!

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy a tavalyi X-Faktor válogatóján furábbnál furább fazonokba botlottunk, akikre a mentor különösen kíváncsiak voltak. Az is kiderült, hogy Tóth Gabi helyett már Radics Gigi vonult a hatalmas tömegben a vörös szőnyegen és mindent az új műsorvezető, a tökéletes formát hozó Kiss Ramóna irányított.

X-Faktor: erre vágynak a mentorok!

Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon derült ki, hogy Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex benne lesz az X-Faktor újabb szériájának a mentorgárádájában. Viszont feltettük nekik a kérdést, hogy Tóth Gabi helyett kire is vágynának, milyen legyen a negyedik mentortársuk. A ítészek végül dalban mondták el kérésüket.

Radics Gigi nem hagyja el az X-Faktort!

Idén is a tavaly már jól összeszokott négyes: Gigi, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex foglalja el a mentorszékeket. Gigi nemrég jött haza Amerikából, most ottani élményeiről mesélt és még a magánéletébe is engedett kicsit bepillantani!

Story Extra 2017-11-22


szerző:
2017.11.22. 15:40
Milyen dalokat hallgatnak az X-Faktor mentorai?

Mindenkinek van kedvence előadója, kedvenc zenéje. Az X-Faktor mentorait kérdeztük kik az ő kedvenceik és milyen dalokat hallgatnak. A sztárok a Story Extrának kedvéért még dalra is fakadtak, természetesen kedvenceiket énekelték.

Peti szerint Gulyás Roland túlságosan Giginek akar megfelelni?

Lacinak annak ellenére is hiányérzete volt, hogy nem volt hiba Roland produkciójában. Úgy érezte, a fiú nem érti, miről is énekel. Alex szerint nem volt jó a dalválasztás, ugyanakkor megmutatta, hogy mit tud. Peti szerint túlságosan a felszínt súrolják, nincs még meg az a mélység.

Gáspár Laci Tóth Bettinának: „Igazi színfolt lehetsz”

Petinek borsódzott a háta, hogy mennyire fantasztikus volt, az est legjobb produkciójának nevezte Betti rappjét. Laci pedig elgondolkodott, hogy a lány történelmet is írhatna, ha bekerülne a döntőbe, drukkol neki. Gigit is megfogta az előadásával, Alexnek pedig a szívügye volt ez a dal.

Puskás Peti Serenának: „Megszületett Serena, a sztár”

Petinek tetszett a tánc és az ének is. Gigi örült neki, hogy Serena kimozdult a lassú dalok világából, és végre laza tudott lenni a színpadon. Laci nem sejtette, hogy ilyen magas, Mariah Carey-hangokat is tud. Alex pedig tömören annyit mondott: „szeretlek Serena”.

Gáspár Laci Berta Daninak: „Hatalmas csapat vagytok Petivel”

Laci nem akart rosszat mondani Daninak, mert látta, hogy óriásit bulizott erre a dalra, a mentor viszont nem. Alex sem szórakozott olyan jól, mint a Peti vagy Dani. Puskás Peti viszont örült neki, hogy boogie volt a színpadon.

Gáspár Laci Ricco&Claudiának: „Buli vaaan”

Alex szerint ezt a kört elvitték, Petinek meglepő volt Claudia rappje, de ezért is nevezte tökéletesnek a produkciójukat. Gigi is imádta a dalt, Laci pedig bevallotta: Claudia ragyogott a színpadon.

Gigi Serenának: „Köszönöm, hogy elénekelted”

Gigi minden pillanatát élvezte Serena produkciójának: tetszett neki, hogy nem őt próbálta utánozni. Peti számára most érkezett meg a versenyző, akinek ez akár a győztes dala is lehetett volna. Lacit az élő show-k alatt most rázta ki először a hideg.

Puskás Petinek széthasadt az agya mentortársai miatt

Alex sajnálta, hogy Dani későn kezdett el megérkezni a versenybe, viszont a rap részeket kiábrándítónak nevezte. Gigi egyetértett Alex-szel, viszont úgy érezte, Petiék nem jó stílus felé indultak el Danival. Peti nem hitte el, amit hall, sőt a többi mentor sem.

ByeAlex Gulyás Rolandnak: „Nem vagy egy frazírkirály”

Laci most először mondta azt Rolandnak, hogy nem tetszett neki a produkciója, unalmasnak érezte. Alex is egyetértett vele, és hozzátette, hogy Roland nem egy „frazírkirály”. Gigi nem értett egyet a fiúkkal. Puskás Peti végül hozzátette: nem kell ezt a srácot félteni.

Gáspár Laci: „Nekem ez egy nagy pillanat volt”

Peti elmondta, hogy a kezdeti érzései ellenére, mostanra már megszerette a duót. Gigi megkönnyezte a produkciójukat, és elmondta, hogy Laci után ők a legjobbak, hogy elénekeljék mentoruk dalát. Alex szerint viszont Claudia most először hamis hangokat is énekelt. Laci viszont büszkén és meghatottan beszélt mentoráltjairól.

Gáspár Laci az Ördögűzőhöz hasonlította Tóth Bettinát

Gigi szerint tökéletes volt a dalválasztás, Bettina jól indította el a műsort, ezzel Peti is egyetértett, és hozzátette, mennyire jól adta elő a rappet. Laci pár évvel ezelőtt nem hitte volna el, hogy egy ilyen dalt valaki bevállal, és nagyon tetszett neki. Alex pedig csak annyival zárta, Betti a színpadra termett.

Tóth Andi: ˝Nem voltam még s***részeg!

A 2014-es X-Faktor negyedik élő show-ját Andi nyitotta meg. A produkció fantasztikusan hasított, és természetesen a végén állva tapsolt a közönség. A mentorok is meg voltak elégedve a fiatal lánnyal, akiről kiderült, hogy a szülők még sosem engedték el bulizni. Istenes Bence azonnal rákapott a témára, mire kiderült, Andi még sosem volt részeg.

A negyedik élő show végén Abaházi Nagy Lívia búcsúzott az X-Faktortól

A mentorok döntése alapján a negyedik élő show kiesője Abaházi Nagy Lívia, aki egyáltalán nem szomorkodik, hogy el kell búcsúznia az X-Faktortól, mert már nagyon hiányzik neki a családja.

Gáspár Laci:

Gáspár Laci és Puskás Peti szerint Serena és Betti nem voltak összhangban, de Radics Gigi annyira megszerette a két lányt és a közös produkciójukat, hogy szeretne még több dalt hallani a duójuktól.

Radics Gigi:

Gáspár Laci szerint ennél nehezebb dalt nem nagyon lehetett volna választani, de Lívia, valamint Ricco&Claudia szerencsések voltak, hogy együtt énekelhettek.

ByeAlex:

Radics Gigi szerint Pumped Gabo akár jogdíjat is kérhetne Rolandtól a mozgásáért. ByeAlex szerint egész jól szólt a két srác hangja együtt. Gáspár Laci szerint is jól álltak a fiúk egymásnak, és csípőmozgás tesóknak nevezte őket. Puskás Peti szerint nagyon jól el volt énekelve ez a dal.

Puskás Peti Serenának:

Puskás Peti örült neki, hogy egyszerű volt Serena produkciója, mert szerinte pont ettől volt nagyszerű. Bár voltak hibák az énekben, a magyar dalválasztás miatt minden tévesztést megbocsátott a 25 év felettiek mentora. Gáspár Laci számára többbet ért az, hogy Serena bevállalta a stenkelést a hibázás kockázatával, mintha a biztosra ment volna a lány.

Gáspár Laci szerint Berta Dani nagyon mellényúlt a dalválasztással

Gáspár Laci szerint nagyon messze volt Berta Dani produkciója Michael Jacksontól, és nem szabadott volna ilyen dalt választaniuk, ugyanis a pop királyának slágerei azok, amik megmutatják, hogy mit nem tud egy előadó.

Radics Gigi Ricco&Claudiának:

Radics Gigi szerint Ricco&Claudiának jól áll, hogy egy mai dalt énekeltek. Puskás Peti szerint Claudia most volt a legjobb, de maga a produkció nem tetszett neki. ByeAlex szerint vérprofik Riccóék, de az ingerküszöbét továbbra sem érik el.

ByeAlex Rolandnak:

ByeAlexnek továbbra is Roland a kedvence a mezőnyben, és örült, hogy ezúttal egy új hangkaraktert is megmutatott a fiú, bár Alex szerint a mozgáson még mindig van mit javítania Gigi mentoráltjának. Gáspár Laci szerint az mutatja, hogy mekkora egyéniség Roland, hogy lehet parodizálni. Puskás Peti szerint a mostani ugyanolyan volt, mint a Muse produkció.

Puskás Peti szerint Tóth Betti felléphetne a Cometen!

Bár Puskás Peti szerint teljesen más volt Tóth Bettina mostani produkciója, mint az eddigiek, ő mégis remekül szórakozott, sőt a Comet díjátadón is szívesen megnézné a lányt. Gáspár Laci szerint nem volt annyira átütő ez a produkció, de összességében tetszett neki. Radics Gigi nem preferálta a dalválasztást, mert jobban szereti, ha Betti angolul énekel. ByeAlex már nagyon szerette volna zenekarral látni a színpadon mentoráltját, az álma pedig végre valóra vált.

Gáspár Laci Líviának:

Gáspár Laci szerint olyan volt Lívia produkciója, mintha fel akarná adni a versenyt. A zenekarok mentora szerint ez a dal bekebelezte előadóját, pedig neki kellett volna uralnia azt. ByeAlex szerint kaotikus volt, amit hallott. Radics Gigi beismerte, hogy nem tud semmi jót mondani Lívia produkciójára.

Extra produkció: Radics Gigi és Gáspár Laci - I Look to You (Whitney Houston)

Radics Gigi és Gáspár Laci egy duettel állt az X-Faktor színpadára. A két mentor Whitney Houston - I Look to You című dalát adta elő.

Story Extra 2017-10-27


szerző:
2017.10.27. 15:40

Story Extra 2017-10-24


szerző:
2017.10.24. 15:40
Mennyire büszkék a mentorok? Ennyire:

A mentorok nemcsak azt mesélték el, mennyire elégedettek a versenyzőikkel, de még egy picit a kulisszák mögé is bevittek minket. Az előző hét izgalmait és szomorú pillanatait is felidézték, sőt a versenyzőik felkészülésébe is beleshettünk még az adás előtt.

Viták közepette választották ki a top 24 énekest az X-Faktor mentorai

Az X-Faktor mentorai már a tábor előtt elárulták, hogy melyik versenyzőket szeretnék csapatukba. Hogy, mennyire jöttek össze számításaik? Kiderül az összefoglalóból!

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Fókusz 2017-10-02


szerző:
2017.10.02. 17:20

Story Extra 2017-10-02


szerző:
2017.10.02. 16:50
X-Faktor tábor Kiss Ramónával

A legkeményebb fordulójához érkezett az X-Faktor, ami immár hagyományosan próbára teszi nemcsak a versenyzőket, hanem a négy mentort is, akik ebben az évben a válogatókból 130 indulót juttattak tovább a táborba. A Fókusz a versenyzőkkel együtt töltötte a tábor hetét. A helyszínt Kiss Ramóna segítségével fedezzük fel!

A teljes adást ITT nézheti meg!

MENTOROK: Így utánozták Lacit

A mentorok egymást sem kímélik, ha egy kis ugratásról van szó. Peti és Alex kitartóan utánozták Laci járását. A viccet Laci rosszalló pillantása ellenére is folytatták…

Mit jelent számodra a család?


szerző:
2017.09.28. 17:25
Mit jelent számodra a család?

A családtagjait nem választhatja meg az ember, jó kapcsolat velük nélkülözhetetlen a boldogság érdekében. Az X-Faktor mentorait arról kérdeztük: nekik mit jelent a család - és miben segítették őket karrierjük során? Ez a nap kérdése.

Story Extra 2017-09-28


szerző:
2017.09.28. 16:55
Megkérték Radics Gigi kezét?

Bizony igaz a hír, mint az is, hogy az X-Faktor többi mentora is került már különös szituációba.

Volt már rajongóval kínos szituációd?

Valakit követnek, másokat telefonon zaklatnak, vagy furcsa üzenetekkel bombáznak. Volt már rajongóval kínos szituációd? Ezt kérdezte a Story Extra stábja az X-Faktor mentoraitól.

Mivel lehet megnevettetni?


szerző:
2017.09.26. 17:20
Mivel lehet megnevettetni?

Valljuk be, idén is volt már néhány olyan produkció az X-Faktorban, ami a nevetés miatt könnyeket csalt a szemünkbe. Mivel lehet bármikor megnevettetni, és ki szokott a legtöbbször? Ezt kérdeztük a mentoroktól.

X-Faktor backstage: minden, amit tudni akarsz a produkciókról

Szombaton este láthatják az X-Faktor utolsó válogatóját, mi most a mentorokkal felidézzük az eddigi legemlékezetesebb produkciókat és előadókat. És bemutatjuk azt a feltűnő jelenséget, aki betartotta szüleinek tett ígéretét, és ahogy nagykorú lett valóra váltotta álmát és teletetováltatta magát. De, mindenek előtt Kiss Ramóna múlt heti spontán produkciójára térjünk vissza!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz Plusz 2017-09-23


szerző:
2017.09.23. 18:50

Story Extra 2017-09-22


szerző:
2017.09.22. 16:50

Story Extra 2017-09-21


szerző:
2017.09.21. 16:50
Mik a tehetségkutatók előnyei?

Világszerte népszerűek a televízióban a tehetségkutatók, az X-Faktor mégis kiemelkedik ezek közül. A mentorokat kérdeztük: vajon mik a tehetségkutatók előnyei? És miért szeretik ennyire az X-Faktort?

Fókusz Plusz 2017-09-16


szerző:
2017.09.16. 18:50
Ő az a tehetség, aki könnyeket csalt a mentorok szemébe

Emlékeztek még Szabó Ricsire, vagy Jonathánra? Három évvel ezelőtt 1 millió 800 ezer nézőnek aranyozta be az esős és hűvös szombatját. Egyszerűen nemcsak meghatódtak az X-Faktor zsűritagjai, hanem őszintén odavoltak az énekesekért is.

Story Extra 2017-09-11


szerző:
2017.09.11. 16:50
Balhé a mentorok között

Beszólogatás, kiabálás, veszekedés és megsértődés – néha nemcsak a versenyzők borulnak ki, hanem maguk az X-Faktor mentorai is.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz Plusz 2017-09-09


szerző:
2017.09.09. 18:50
MENTOR-BALHÉ: Így látják Alex kiborulását

Alex már az első adásban kiakadt mentortársaira, akik szerinte megbántották. Megmutatjuk, mit mond ByAlex, Radics Gigi és Puskás Peti a történtekről.

MC Csipi Gáspár Lacinak: ˝Fogjál vissza magadból!˝

A válogatón leszavazott Raffel Attilának lehetősége adódott, hogy üzenjen a mentoroknak, ezért mikrofont ragadott, és elmondta az őszinte véleményét Gáspár Laciról.

Indul Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatója!

Vadonatúj főcím, új műsorvezető és részben megújult mentorcsapat. Az ország legnépszerűbb zenei tehetségkutató műsora, az X-Faktor minden évben tartogat meglepetéseket. A férfi ítészek, vagy ahogy néha egymás szólítják, az X-Faktrollok, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti mellé idén Radics Gigi csatlakozott.

A teljes adást IDE kattintva nézheti meg!

Radics Gigi lépten-nyomon feltűnik mentor társai fotóin

Onnan is lehet már tudni, hogy Radics Gigit teljesen befogadták társai mentornak, hogy lépten-nyomon feltűnik a srácok fotóin is.

Szombaton indul az X-Faktor hetedik szériája!

Vége a várakozásnak, szombaton indul az X-Faktor hetedik szériája. Következő riportunkban felelevenítjük a legemlékezetesebb pillanatokat, és megtudhatjuk Tóth Gabi és Nagy Feró egyik legnagyobb titkát a műsorral kapcsolatban.

Elstartolt a 2017-es X-Faktor


szerző:
2017.06.13. 18:00
Elstartolt a 2017-es X-Faktor

Konfetti eső, lufi özön, hatalmas tömeg és ováció – így indult útjára 2017-ben az ország legnépszerűbb zenei tehetségkutatója, az X-Faktor. A idei évad startját nem csak a versenyzők és a mentorok várták kitörő lelkesedéssel, a műsor újdonsült háziasszonya, Kiss Ramóna is izgatottan nyüzsgött a backstage-ben.

Exkluzív: Fergeteges bulival indult az X-Faktor forgatása!

Pont egy évvel ezelőtt javában zajlott az élet a tehetségkutató háza táján, ugyanis ezen a napon vette kezdetét a 2016-os X-Faktor forgatás, ahol nemcsak a mentorokat fogadta hatalmas ováció a tömeg, de a táncosok is mindent megtettek, hogy igazi party hangulatot teremtsenek.

Puskás Peti:

Bár csak ősszel kerül képernyőre a 2017-es X-Faktor, már zajlik az élet a tehetségkutató háza táján!

Megdöbbentő vallomást tettek az X-Faktor mentorai!

Pontosan egy évvel ezelőtt az RTL online kamerája a készülődéstől a nagy leleplezésig végig követte a mentorokat. Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti a Vár ötcsillagos szállodájából indultak luxusautókkal a sajtóesemény helyszínére, ahol hivatalosan is bejelentették, hogy milyen szerepet töltenek majd be az idei X-Faktorban. Közben az is kiderült, mi történt a kulisszák mögött!

Dívák az X-Faktorban!


szerző:
2017.05.17. 17:25
Dívák az X-Faktorban!

Nemsokára startol az X-Faktor új, 7. évada. A hosszas találgatások után most végre kiderül, ki ülhet be ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti mellé a mentori székbe és azt is megmutatjuk itt és most, ki lesz az új műsorvezető.

Kiss Ramóna és Radics Gigi az X-Faktor csapatában

A mentorok új társat, a nézők új műsorvezetőt kapnak. Eljött az idő, hogy Puskás Peti ByeAlex és Gáspár Laci mellett a hölgyek is a színre lépjenek.

X-Faktor 2017: mire vágynak a mentorok?

Az már biztos, hogy Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex benne lesz az X-Faktor újabb szériájának a mentorgárádájában. De, vajon milyen társra vágynak Tóth Gabi helyett Gáspár Laciék? Az X-Faktor mentorai dalban mondják el kérésüket!

X-FAKTOR 2017: Ki lesz a negyedik mentor?

A mentorok jelenleg csak hárman vannak, Tóth Gabi ugyanis márciusban bejelentette visszavonulását. Vajon a ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci már tudják, ki lesz a negyedik mentor? És kinek örülnének jobban: egy fiúnak vagy egy lánynak?

Figyelem! – Nagy bejelentést tett az X-Faktor zenekara!

A tehetségkutató válogatóján elementáris erővel robbant be a Jaggers - akkor még The Crossroads. A fiúk az első Élő Show végén búcsúztak a versenytől, de ez nem szegte kedvüket, azóta is zenélnek, sőt épp egy hatalmas meglepetésre készülnek!

Story Extra 2017-02-10


szerző:
2017.02.10. 17:25
Puskás Peti soha nem látott felvételei

Ellőttem az utódom, vagy utódom az elődöm, valahogy így van ez Puskás Petivel és Geszti Péterrel. Mindketten már gyerekként reflektorfénybe kerültek, aztán évekkel később mentorként követték egymást az X-Faktorban. Az viszont csak most derült ki, Puskás Peti szenzációs gyerekkori videóiból, hogy nemcsak higany mozgása volt, de a Rapülők is örökre összeköti őket.

GESZTI ÉS PUSKÁS PÉTER: Muszáj az X-Faktornak folyton változnia

Az X-Faktor mentora régóta híreszteli, hogy az ország egyik legnagyobb Rapülők rajongója volt gyerekkorában. Most Geszti Péterék egy próbján találkozott a két Peti, hogy megosszák egymással az X-Faktorban szerzett tapasztalataikat.

X-Faktor mentorok és újévi fogadalmak

Az X-Faktor, most már így kell mondani, tavalyi sorozatának mentorai vajon tesznek fogadalmat, és ha igen, mit? Ez a nap kérdése.

Az X-Faktor mentorai énekelnek karácsonykor?

Az X-Faktor mentorai biztosan hajszálpontosan éneklik a Mennyből az angyalt. Egyáltalán énekelnek karácsonykor? És mit szólnak a Last Christmas-höz?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való