Celebklub

Íme a 2016-os X-Faktor döntősei!

rtl.hurtl.hu

2016. október 31. 16:07

Hétvégén végre eldőlt, kik jutnak az élő show-ba. A 12 döntős már nagyon várja a megmérettetést. Lássuk, kik is ők!

Szombat este Gáspár Laci és ByeAlex választotta ki a Mentor Házban azokat a versenyzőket, akiket tovább visznek magukkal az X-Faktor élő showjába. A 25 év felettiek kategóriájában így Balogh Eszter, Fejes Szandra és Ónodi János, míg a zenekarok közül a Ham Ko Ham, a Jaggers és a Soulbreakers állhat majd fel jövő hét szombaton 20 órától az X-Faktor színpadára.

Tóth Gabi a lányok közül Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát, míg Puskás Peti a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergőt, Gorbunov Dmitrijt és Petics Kristófot juttatta tovább vasárnap este.

A mentorok természetesen nem hagyhatták szó nélkül ezt az időszakot.

ByeAlex például egy videóüzenetben, gyönyörű gondolatokat osztott meg a zenéről.



Tóth Gabi álma pedig végre teljesült, ugyanis ilyen még nem volt, hogy női mentor kapja a lányokat. Az énekesnő már két éve is őket szerette volna mentorálni, most elmondta, mit gondol az idei tehetségekről.

Gáspár Lacinak sem volt egyszerű az elmúlt időszak. Kiborulása után azonban újult erővel várta a Mentor Házat. Balogh Eszternek sem volt könnyű, az ifjú tehetség és mentora őszintén meséltek arról, hogyan tudták túltenni magukat a Táborban történt eseményeken.

Azonban Puskás Petinek úgy tűnik, nem lesz egyszerű dolga Petics Kristóffal, az öntörvényű versenyző ugyanis máris balhéba keveredett. További részletekről itt olvashatsz!

Hogy mi lesz az ügy következménye, hamarosan kiderül!

 

#Celebklub#X-Faktor#puskás-dallos peti#byealex#tóth gabi#gáspár laci#mentorház#mentor#tábor#petics kristóf#balogh eszter#élő show#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk