3. adás
Kállai-Kiss Zsófi az előző szériában rendszeresen elkísérte barátnőjét, a későbbi győztes...
Kiemelt hírek

1 millió 800 ezer nézőnek aranyozta be Jonathán a szürke, zuhogó esős estéjét szombaton. A mélyen vallásos fiú volt az első az X-Faktor második válogatásán, amikor a mentorok meghatódtak.     

Amire még soha magyar stábnak nem volt lehetősége: Az X-Faktorba érkező földönkívüli banda megmutatta nekünk űrjárgányát és azt is, ők honnan és hogyan látják bolygónkat, amikor éppen nem zenélnek.  

Fura táncosok, Elvis és még Keyboard kapitány is visszatért. Végül még majdnem a színpad is felgyulladt, mégsem csak a tűzzel játszó öregúr pirult meg ezen a szombat estén. Lássuk a legvakmerőbb jelentkezőket.

Sikeresen startolt az X-Faktor 2014-es évada: 1.714.253 nézővel nyerte a 36. heti nézettséget (teljes lakosság, 4+). Az RTL Klub tehetségkutató műsora a 18-49-es korcsoportban 41,9 SHR %-ot teljesített, amivel szintén a hét legnézettebb műsora volt ebben a korcsoportban.  

Elindult a visszaszámlálás: jönnek a tehetségek, a fura, különleges figurák és a botcsinálta énekesek. Előtte azonban ne felejtkezzünk el a négy ítészről, a mentorokról. Vajon hogyan készül a megmérettetésre Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Robi illetve Little G?

Egyszer fent, egyszer lent. A szombati Fókusz Pluszban láthatják Kocsis Tibort, Danics Dórát, Muri Enikőt, Szabó Ádámot és Nagy Ricsit, akik egyszer már kiestek a műsorból, aztán újra próbálkoztak. Ők mesélnek arról, hogyan lehet valaki sikeres egy ekkora kudarc után.

Szeptember 6-án este fél 8-kor startol az X-Faktor 2014-es évada. AZ RTL Klub mentorasztalánál idén Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett, az Amerikából a műsor idejére hazatérő Little G Weevil blueszenész foglal helyet.  

A négy X-Faktor győztes először közösen a színpadon. Dóri, Gergő, Tibor és Csaba teljes titokban érkezett a mentorokhoz a válogatásra. Már csak alig néhány hét és ismét X-Faktor lázban ég majd az ország. A Fókusz azonban már most benézett a válogatásra, lássuk az idei mezőnyt.

Már az ötödik szériánál tartunk, mégis hatalmas a tömeg az RTL Klub székháza előtt. Kezdetét vette az egészen decemberig tartó X-Faktor őrület. És bemutatjuk a tehetségkutató új mentorát, Little G Weevil zenész producert.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való