14. adás
Siker, pénz, csillogás. Ezekről énekeltek ma a döntősök, egy valaki azonban nem csillogtathatja tovább tehetségét, ...
Kiemelt hírek

Hősiesen viselkedett Szabó Zsófi a dzsungelben, a legkeményebb bátorságpróbákat is teljesítette. A végén azonban már megkönnyebbüléssel...

Benjiről nem túlzás azt állítani, hogy a meglepetések embere. Az X-Faktor 16 éves versenyzője múlt héten könnyekig hatotta a mentorokat és...

Az X-Faktor tehetségeinek gyakran lazítani sincsen idejük a próbák mellett. Legtöbbször, amikor hazaérnek ideiglenes szállásukra, már...

 Múlt szombaton szerepet cseréltek a versenyzők: a fiúk női előadók dalait, a lányok férfiakét adták elő az X-Faktorban. A 16 éves...

  Ha Istenes Bencére gondolunk, nem lep meg senkit, hogy gegmester lett: élete is egyfajta nagy, bár néha nem olyan vicces pillanatok sorozata. Emlékezetesek hódításai...

Múlt héten Szikora Robi Beatles kiállításra vitte a lányait, Little G mentoráltjai pedig egy francia étteremben mulatták az időt. Ezen a...

Kiemelt galériák
AfterX

Jakab-Péter Izabella könnyeivel küzdve beszélt az After X-ben, ahol elmondta, az X-Faktor dobbantó is számára, hisz itt fedezte fel, mi van benne valójában.

Borbély Richárd már három hete küzd a betegségével, reméljük a héten ez nem befolyásolja a produkcióját.

Benji rengeteget próbált, hogy a héten is elkápráztassa a közönséget, így nem is csoda, hogy az X-Faktor versenyzője igazán elfáradt.

Vajon melyik lány neveti el magát hamarabb? Izgul Bella a fellépés előtt? Sok rajongója ír neki? Mindent megtudhattok az alábbi videóból.

Próba előtt egy nagyon gyors interjúra volt ideje Ricsinek, aki arról beszélt, miért nem volt elégedett eddig, és miért lehet ez egész más a mai adásban.

Alföldi Róbertet születésnapján köszöntötték a versenyzők és az X-Faktor stábja. Még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánunk!

A Spoon egyik tagja bőszen gyakorol a billentyűk mellett, de Szabó Zsófit is van ideje meglepni a műsorvezető kedvenc dalával.

Láttuk már „cukiként", volt rockos, a ma esti adásban pedig a musical világába varázsolt minket Tóth Andi.

Az énekes úgy érzi, hogy álmodott, nagyon szépet és nagyon intenzíven, de ez most sajnos véget ért. G azt gondolja, hogy talán Jota stílusa nem a potenciális szavazókhoz áll közel, ezért kerülhetett ebbe a helyzetbe.  

Zsófi próbálta kifaggatni a Tha Shudras tagjait, de az egyetlen emberi nyelven értő Trap Kapitány helyett csak  a sárga szörnyecskének öltözött bolygónkívülit találta az öltözőben, így a heti felkészülésről nem tudtunk meg sokat, viszont Szabó Zsófival barátságot kötött.

Borbély Ricsinek csak az egyik lábát gyantázták le, és Szabó Zsófi az első, aki ezt saját kezével ellenőrizhette le. Ricsi újra randizni hívta Zsófit, de egyelőre a műsorvezető még nem adta be a derekát. Ha véget ér a műsor, vajon létrejön az álom randi?

Bella hétről-hétre igazi nő a színpadon, de egész héten próbált szellemileg felkészülni a mai feladatra, így mentorával, Szikora Robival és Andival jégkorong meccsen járt. A lány azért szereti a hoki meccseket, mert ott kijöhet belőle a férfiasabb énje is.

Horányi Juli a színházból merített energiát erre a hétvégére, ahol Eszenyi Enikővel is találkozott. A művésznő főszereplője egy olyan előadásnak, ahol egyszerre bújik férfi és női szerepbe is, így hasznos tanácsokkal látta el Julit, aki ma egy férfi előadó bőrébe bújt.  

Benjinek kiszedték a szemöldökét, és férfiasan bevallotta, hogy élvezte az arcpakolást. A héten nem volt ideje szórakozni menni, hiszen rengeteget próbált, viszont azt is elmondta, hogy egyre jobban érzi magát, és most már sokkal felszabadultabban telnek a próbák Alföldi Róberttel.  

Andiról azt írták az egyik magazinban, hogy testképzavaros, de azt állítja, ez aljas rágalom. Nem szereti a beképzelt embereket, és a csoki evésből merít energiát. Sőt, Andi azt is elárulta nekünk, hogy a zöldségeket nem szereti, viszont a húst annál inkább, és köszöni: boldog, és inkább egyen mindenki csokit!  

Jota kicsit elfáradt, és túl van már néhány mélyponton, de most már jól van, hiszen ahogy ő fogalmaz:  „luxus hetekre letargiába esni”. A mai produkcióban nem pörgős akar lenni, hanem forgószélszerű, aki magával ragadja és felkapja az embereket.

A mentor az okokat keresi, Borbély Ricsi pedig szomorú, mert a „testvérét” veszítette el, akivel hetek óta együtt él, együtt ébred és együtt énekel.  

A három Ricsi Zsófi kegyeiért verseng. Borbély Richárd zellert eszik, hogy meghódítsa műsorvezetőnk szívét, sőt a naplementében is bármikor lovagol vele.

Alföldi Róbert mentoráltja az X-Faktor Negyedik Élő Showjában a megcsalásról énekelt, és kiderült, hogy nem tud lemondani a húsról.

Műsorvezetőnk megkereste Nagy Ricsit a Negyedik Élő Show előtt. Azonban nem ő, hanem Ricsi kérdezte ki Zsófit, hogy mit gondol a róluk megjelent cikkről.

Zsófi idegen nyelven kérdezte ki a show előtt a Tha Shudras két tagját, Mechanic Man-t és Mirror Man-t. Mivel a zsűri hiányolja Trap Kapitány új arcát, megígérték, segítik vezérüket, hogy bebizonyítsa sokszínűségét.

Benji elárulta, hogy zavarba hozták a táncos lányok a próbákon és ezzel nem tudott mit kezdeni, de úgy érzi egyre nyitottabb.

Jakab-Péter Izabellának fontos volt az előző héten előadott produkciója, hiszen elhunyt nagypapájának énekelte dalát. Elkenődött, mikor hallotta, hogy a zsűritagoknak nem jöttek át az érzései, most azonban boldog, mert testvérével tölthette napját.

Zsófi átérzi milyen Andinak, akiről mindenki azt gondolja, túl hamar felnő. Ő is ugyanilyen kemény lány volt tizenöt évesen, mint a fiatal tehetség.

Barátnőjét, Kállai-Kiss Zsófit megviselte a kiesés, de Juli örül, hogy most szombaton is itt lehet, és megmutathatja, mit tud.

Kicsit úgy érzi most, hogy véget ért egy álom, de egy párszor dobta már földre az élet, és ez csak egy újabb ilyen alkalom. Zsófi mégis bízik abban, hogy ezúttal minden jól fog alakulni.

Xtra

Tóth Andi otthon érzi magát a musicalek világában

Andi fél éve talált rá a rock dalokra, azonban előtte a musical volt az ő terepe. Szerinte a hangjához a rock passzol a leginkább, viszont imádja a musicaleket! A produkciója közben Horányi Julihoz hasonló problémát kellett megoldania: a dal végén majdnem elhagyta a portját, így a végepóz elmaradt, ezt persze azonnal bepótolta a színpad mögött.

A Tha Shudras pozitív energiában méri a sikert

Mi az igazi siker? A Tha Shudrasnak többet jelentenek a dicséretek és a pozitív energia, mint a pénz. Ilyesmi amúgy se létezik a bolygójukon.

A Spoon újra interjú-csúcsot döntött

Istenes Bence szinte már minden élő showban kifigurázza a srácokat, amiért nem tudnak azonnal válaszolni a kérdéseire. Ez a színpadon túl sem változik. Persze humorból nincs hiány!

Horányi Juli: „Mindannyiunkban ott van egy hős”

Juli boldogan lépett le az X-Faktor színpadáról, hiszen a mentorok imádták a Mariah Carey dalát. Közelebb is érezte magához, mint az előző heti Maroon 5 dalt, azonban imádta, hogy akkor egy teljesen új oldalát mutathatta meg. Csapattársa, Jonathan elvesztése megviselte ugyan, de boldog, hogy Jota és Zsófi is kiállnak mellette, és szurkolnak neki.

Benji egyre felszabadultabbnak érzi magát

A hatodik élő showban Pharell Williams Happy című slágerét énekelte, többek között mentorának, Alföldi Róbertnek, aki aznap ünnepelte a születésnapját. A mentorok szerint még falat húz maga köré, de ezt igyekszik minél jobban ledönteni.

Nagy Ricsi meglepődött a mentorok kritikáin

Ricsi elégedett volt a produkciójával, szerinte elérte a dallal, amit szeretett volna. Azt azonban sajnálja, hogy ez a mentoroknak nem úgy ment át, ahogy arra számított. Hogy megváltoztatta-e a verseny? Fontosnak tartja emellett, hogy mindig úgy viselkedjen másokkal, amit fordított helyzetben ő is elvárna.

Borbély Ricsi szeret egyszerre hat lovat megülni

Félt a dalától, előre aggódott, hogy mit fognak hozzá szólni a mentorok. Utólag persze belátja, hogy nem szabad hagynia, hogy a félelmei befolyásolják. Azt persze belátja, hogy imádja a színészkedés koncentráltságát: egyszerre táncolni, énekelni és akár több lovat is megülni. Ő így él a színpadon.

Jakab-Péter Izabella: „Imádtam ezt az életet”

Bella kicsit szomorkásan fogadta ugyan az eredményt, mégis pozitívan tekint vissza az elmúlt időszakra, amely nemcsak egy új lehetőséget, de rengeteg élményt és barátot hozott neki. A rajongóinak pedig egy óriási, érzékeny köszönömöt küldött! Mentora, Szikora Robi nem aggódik érte, kemény csajnak tartja, aki megtalálja az útját.

Nagy Ricsi nyitott egy új szerelemre

Bár az X-Faktor rengeteg idejét lefoglalja, és a próbákon kívül szinte semmi másra nincs ideje, Ricsi mégis úgy érzi, ha jönne valaki, akit igazán meg tudna szeretni, akkor nyitott lenne egy új kapcsolatra.

Tóth Andi örül, hogy elküldték a francba

A tizenöt éves lány produkciója után Alföldi annyira nem talált szavakat, hogy szó szerint elküldte a francba Andit, aki még ennek a ”kritikának” is örült, hiszen tudja, hogy Robi pozitív értelemben mondta neki.

Benji könnyekig hatódott a közönség reakciójától

A hatalmas vastapsot hallva, és mentora könnyező szemeit látva Benji is annyira meghatódott, hogy könnyeivel küzdött a színpadon.

Bellának nem sikerült férfivá válnia

Bár a jégkorong meccseken tényleg kijön belőle az állat, de a színpadra ennek csak egy részét tudta átvinni, így Bella nagyon nőies maradt az ötödik élő show-ban is.

Borbély Ricsiben nagyon erős a retró szeretet

Alföldi mentoráltja szerint nagyon fontos, hogy az ember mindig vissza tudjon nyúlni a gyökerekhez, így az ötödik élő show-ban előadott, kicsit régebbi dalát is nagyon hamar meg tudta szeretni.

Spoon: Beszélni nehéz!

A nehézkesen nyilatkozó fiúkat az ötödik show-ban Bence kisegítette egy előre megírt szöveggel, amit a srácok külön meg is köszöntek a műsorvezetőnek. Még szerencse, hogy az énekléssel nem állnak ennyire hadilábon Tóth Gabi mentoráltjai.

A Tha Shudrasnak a közönség szeretete a legnagyobb boldogság

Az ötödik élő show-ban előadott daluk után joggal merült fel, hogy a csapatnak mi jelentené a legnagyobb boldogságot. Trap kapitánytól megtudtuk, hogy ha fennmaradna irántuk az érdeklődés a közönség részéről, az jelentené nekik a legnagyobb boldogságot.

Julinak egy régi álma vált valóra

Mindig is szerette volna egy pörgős számban, tánckarral együtt megmutatnia magát, ezért Juli különösen örült az ötödik élő show-ban bemutatott produkciójának.

Jonathan reméli, hogy hihet a mentoroknak

Az ötödik élő show kiesője úgy érzi, ha igaz az a sok pozitív kritika, amit az X-Faktor színpadán kapott, akkor azt másoknak is észre kell majd vennie, így pedig helye lehet a szakma élvonalában.

Tóth Andi: Hát most mit mondhattam volna?

A tizenöt éves lány, aki élő adásban vállalta fel ország-világ előtt, hogy sosem volt még ”seggrészeg” nem érti, hogy kellett volna fogalmaznia, hiszen náluk ezt így mondják.

Benji: Ilyen sem volt még, hogy táncoltam, és jól éreztem magam

A tizenhat éves fiú a próbákon még zavarban volt a táncos lányok közelségétől, de lassan hozzászokott a koreográfiához, és egy nagyon felszabadult produkciót adott elő a negyedik élő showban.

Bella: Nem hiszem el, hogy mi történik velem

A kedvenc dalait énekli, és ez nem csak a mentoroknak, hanem a közönségnek is tetszik, Bella ezért érzi annyira jól magát, és el sem meri hinni, hogy ez vele történik.

A Tha Shudras-szal zsír a buli

Trap kapitány és csapata midig nagyon jó bulit csinál az X-Faktor színpadán, amit ezúttal egy Dr. Tóth-tól kölcsönvett táblával is jeleztek a srácok.  

Horányi Juli nem áll színpadra akármiben

A színpad mögött csak egy egyszerű fekete ruhában volt szombaton az énekesnő, de a produkciója közben már nem hiányozhatott az a darab, ami igazán Julissá tette a negyedik élő show-s fellépő ruhát is.

Borbély Ricsi imádott a táncos csajokkal dolgozni

Nem csak a nők közelsége, és az erotikus koreográfia miatt élvezte Ricsi a közös munkát, hanem azért is, mert a táncos lányok rengeteget segítettek neki abban, hogy a végeredmény jó legyen.

Nagy Ricsi: Az a legnehezebb, hogy az ember elengedje magát

A Gangnam style egy annyira bulizós szám, hogy ennél nem engedheti meg magának az ember, hogy ne legyen laza a színpadon. Ricsi is attól félt a legjobban, hogy nem tudja majd eléggé elengedni magát éneklés közben, de szerencsére ez mégis sikerült, így csupa pozitív kritikát kapott a mentoroktól.

A Spoon szóvivőt keres

Istenes Bence is megszenved mindig a szűkszavú versenyzőkkel a színpadon, és a fiúk szerint sem sikerül olyan jól minden interjújuk, ezért úgy döntöttek felvesznek egy szóvivőt.  

Szabó Ricsi: Nagyon fog hiányozni ez a csoda, ami eddig tartott

Ricsi bácsi a műsortól ugyan búcsúzott, de nagyon szeretne még sokat tanulni mentorától, így meg is ígérte Alföldi Robinak, hogy nem fogja békén hagyni.

Bella elhunyt nagypapájának énekelt

Azért nem tudta hova tenni a mentorok kritikáit, miszerint nem volt elég lélek az előadásában, mert Bella végig nagypapájára gondolt, aki ugyan már nem hallhatta unokáját, de a végsőkig küzdött az életéért.

Spoon: Szikora Robi színtévesztő

A kritikus mentor úgy fogalmazott értékelésében, hogy a ”spoongyümölcs” még egy kicsit zöld, de a zenekar tagjai szerint ennek csak az lehet az oka, hogy Szikora színtévesztő.

Trap kapitány haját az univerzumok közötti utazás viselte meg

Videónkból az is kiderül, hogy az objektív igazságot akkor leli meg az ember, ha nem ad igazat senkinek.

Borbély Ricsi az édesanyja miatt tiszteli a nőket

Alföldi mentoráltja előtt egy olyan anyakép volt egész életében, ami alapján megtanulta tisztelni, és szeretni a nőket, ezért is ajánlotta minden nőnek legutóbbi dalát.

Tóth Andi először félt a harmonikától

A Show must go on-ban főleg a dobot, és a gitárt kedveli, ezért Andi először tartott attól, hogy milyen lesz a dal harmonika kísérettel, de Szabó Ádám végül meggyőzte a fiatal énekes lányt, aki nagyon élvezte ezt a felállást is.

Benji: Aki ismer az tudja, hogy nem nagyon mosolygok

Visszahúzódó fiúként Benjinek az volt a legnehezebb feladat a harmadik élő showban, hogy megnyíljon, és merjen mosolyogni, ezért is örült, hogy sikerült egy kicsit kiengednie.

Isten is segített Jotának a talpra állásban

Párbaja után nem csak mentora, és barátai, de Isten segítségére is szüksége volt Jonathánnak ahhoz, hogy továbblépjen, és a következő feladatra koncentráljon.

Horányi Juli úgy érzi kihozta magából a maximumot

Alföldi Robi szépelgőnek nevezte Juli produkcióját, amit az énekesnő megértett, de ettől függetlenül úgy érzi minden beleadott ebbe a dalba, amit bele kellett.

Szabó Ricsi száz százalékosan akar teljesíteni

Sok technikai dolgot még csak most tanul, Ricsi ezért úgy érzi, hogy sokszor nem tud minden apróságra odafigyelni a színpadon, így azt tűzte ki célul, hogy egyszer tökéletesen betartson minden instrukciót.

Nagy Ricsi nem csügged a kritikák miatt

Ugyan csak most először kapott negatív kritikákat, Ricsi mégis azon lesz, hogy minél többet leszűrjön a mentorok véleményéből, és legközelebb csak pozitívumokat halljon az értékelésében.

Kállai-Kiss Zsófi: Nem számítottam rá, hogy ennyire hamar búcsúzok

Mentora szerint az X-Faktor harmadik kiesőjének más a küldetése, és a műsoron kívül is segíteni fogja Zsófit, hogy elérje az álmait.

Alföldi Róbert versenyzői az X-Faktor minden pillanatát élvezik

Nagy Ricsi minden pillanatát imádta a Robbie Williams dalának, az izgalom egy pillanat alatt szertefoszlott benne. Borbély Ricsit egyetlen vezér gondolat irányította „jót és add magad” mantrájának meglett a hatása, hiszen óriási sikert aratott a mentorok körében. Benji kicsit betegen, mégis nagy lelkesedéssel adta elő a Police egyik nagy slágerét, melyet egy titkos valakinek énekelt. Szabó Richárd pedig új oldalát mutatta meg, és terebélyes hölgykoszorúval csaptak óriási bulit a színpadon.  

Tóth Gabi csapatai az érzelem húrjain pendültek

A Spoon mindent megtett, hogy lenyűgözze a mentorokat, azonban a kritikák őket sem kerülték el. De nem csüggedtek, elégedettek voltak produkciójakkul, emellett persze a rajongók házassági ajánlatai is szóba kerültek. A Tha Shudras is kapott hideget-meleget, Trap Kapitány mégis megmaradt az objektivitás talaján, és fejet hajtott a mentorok véleménye előtt. De vajon ki lehet az a bizonyos tündérlány?

Szikora Róbert lányai új oldalukat mutatták meg az X-színpadon

Jakab-Péter Izabella félredobta a visszafogott énjét és előhúzta a dögös Dér Heni-kártyát, meg is lett a sikere, és így az öröme is ezek után. Tóth Andi azonban szomorkodva, nem egy könnycseppel fogadta a mentorok kritikáit, és kicsit értetlenül állt produkciója előtt, hiszen szerinte jól teljesített.

G versenyzői nagy pillanatokat és meglepő lépéseket varázsoltak a színpadra

Horányi Juli nemcsak csodálatos ruhakölteményével, de hangjával is lenyűgözte a mentorokat, boldogságát már csak egy nagy adag hála tudta magasabbra dobni. Andelic Jonathan új terepre lépett: beleharapott a tánc világába, amely szerinte egy picit kifogott rajta, mégis élvezettel próbálta ki magát ebben is. Kállai-Kiss Zsófi teljesen átadta magát produkciójának, így szinte semmire sem emlékezett a színpadon történtekből, amit ő egy jó jelnek tekint.

Danics Dóra még mindig izgul az X-Faktor színpadán

Bár ezúttal már nem volt versenyhelyzetben, az X-Faktor 2013 győztesét mégis izgalommal töltötte el, hogy ismét felléphetett azon a színpadon, ahol egy éve rengeteg szép élményt szerzett.

G versenyzői meghódították a mentorok szívét

Kállai-Kiss Zsófi, Horányi Juli, és Andelic Jonathan is csupa pozitív kritikát kapott az első élő show-ban, amitől mindhárman a fellegekben érezték magukat.

Benji életében először nem félt a színpadon

A 13. élő show-s versenyző végre csak arra koncentrált, hogy egy jót énekeljen, Alföldi másik három fiának produkciója közben pedig a könnyeké volt a főszerep, vagy a mentorok sírtak meghatottságukban, vagy pedig a versenyző a kritikák miatt.  

Tóth Andi örül Alföldi szótlanságának

Az X-Faktor legfiatalabb versenyzője kiegyezne azzal, ha Alföldi Robinak mindig elállna a szava a produkciójától. Videónkban Szikora Robi másik két mentoráltja, Bella, és Jenifer is mesél az első élő show-ról.

A Tha Shudras minden buliján szívesen látja a huszonhárom éves Alföldit

Tóth Gabi másik még versenyben lévő csapata, a Spoon a közönségnek üzent inkább a mentorok helyett, a három fiú viszonozta a közönség sikongatását.

Pálinka Republik: sok embernek örömet okoztunk

A Pálinka Republik számára a verseny máris véget ért, de az együttes mentora, Tóth Gabi bízik benne, hogy a fiúknak van jövőjük a zene világában. 

Dallisták

A harmadik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

Továbbjutók - Válogatás
Szavazás és nyeremények

Így tudsz szavazni a versenyzőkre

A 2014-es X-Faktorban is a nézők döntik el, kik a továbbjutók, és ki, vagy kik azok, akik nem folytathatják a versenyt!

Szabályzat

A RTL Klub Magyar RTL Televízió Zrt. és a Telekom New Média Zrt. által szervezett X-Faktor szolgáltatás leírása és szabályai.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való