KERESÉS search-close
19. adás
A 2014-es X-Faktor Finálé méltó lezárása volt az idei évadnak. A három döntős, Benji, Tóth Andi és Horányi Juli világszínvonalú produkciókkal...
Kiemelt hírek

Lerántjuk a leplet Trap kapitányról!

A 2014-es X-Faktor egyik legnagyobb rejtélye egészen a mai napig titok maradt. A Tha Shudras frontembere eddig soha nem mutatkozott maszk nélkül. Trap kapitány most viszont megválik a zöldeskék...

Lehull a lepel a szavazatok alakulásról!

Megmutatjuk azt, amit az adásokban eddig nem láthattak. Így szavaztak Önök az X-Faktor versenyzőire!

X-Faktor Finálé: Tóth Andi párbaj nélkül menetelt a csúcsig

A 15 éves Tóth Andi szinte zokogott az izgalomtól a színpadon, amikor Istenes Bence kimondta a nevét. A családtagjaival is madarat lehetett fogatni, hogy Andi idén mindent vitt. Párbaj nélkül...

Az igazság pillanata: így alakultak az X-szavazatok

Jöjjön a nagy leleplezés! Az élő show-kon ugyanis soha nem derült ki a továbbjutás sorrendje, most megmutatjuk, mennyire volt biztos Andi sikere, és volt- e olyan, aki menet közben még őt is...

Kezdetektől a döntőig!

Több ezer önjelölt tehetség vágott neki 2014-ben az X-Faktornak. Hosszú hónapok után végül csak négyen maradtak. Emlékeznek még Benjire a válogatóról? Esetleg Horányi Julira, Nagy Ricsire...

Mi vár az idei nyertesre? Vallomások X-Faktor győztesektől

A siker teljesen megváltoztatja majd a győztes életét. De vajon hogyan? Erről mesélnek most az X-Faktor eddigi győztesei. Danics Dóra, Vastag Csaba, Oláh Gergő és Kocsis Tibor vallanak arról, ...

Kiemelt galériák
AfterX

Nem véletlen nyert Tóth Andi!

Az ifjú hölgy még mindig a könnyeivel küszködött és csak azt hajtogatta, nem akarja, hogy véget érjen ez a csoda, ami vele történt. Olyan gyorsan zajlottak az események, hogy igazán még nem is volt ideje felfogni, hogy megnyerte az X-Faktort.

Horányi Juli megígérte, hogy sokat fog még énekelni!

Juli kiérdemelte a legpozitívabb versenyző címét! Elsőként az jutott eszébe, hogy milyen szép, hogy másodikként ezüstszínű ruhát visel.

Benji örül annak, hogy idáig eljutott

Benjinek volt talán a legmegterhelőbb érzelmileg a verseny, mégis úgy gondolja, hogy nagyon sokat feljődött, így ő is győztesként fejezhette be a műsort.

Így készül a Fináléra a TOP3!

Benji még most sem meri elhinni, hogy bejutott a Fináléba. A fáradhatatlan Andi alvással készül, Juli pedig a következő kilométerkőre, azaz a holnapi produkcióira koncentrál.  

Alföldi ízléséhez Ricsi állt a legközelebb

Alföldi Robi szóhoz sem jutott, hogy az a mentoráltja esett ki, aki soha nem párbajozott eddig, viszont nagyon büszke Benjire, mert tisztalaposként eljutott a Fináléig. Gabi elárulta, a kedvence bent van a Fináléban, de ő is ledöbbent Ricsi kiesésén. Szikora úgy érezte, Ricsi ma este volt a legjobb.  

Alföldi kiesne, hogy a Tha Shudras folytathassa a versenyt

Alföldi Robi szerint azért párbajozott Benji, mert az első dala gyengébben sikerült. Szerinte sokszor nem elég a 100 százalék, 120 százalékon kell égni. Benji úgy érezte, mindent kirakott, amit csak lehetett.  

Ricsi hálás a rajongóinak, szavazóinak

Nagy Ricsi úgy gondolja, kiváltságos helyzete, hogy még sosem párbajozott, kizárólag a rajongói érdeme.

Benji megmutatja új talizmánját

Benji egyre magabiztosabbnak tűnik, megmutatja, mi az a kis tárgyacska, ami segítette őt az előadás során is.

Tóth Andi: „Egy kis félelem van bennem”

Tóth Andi magabiztosan néz szembe a 9. élő show-val, csak egyetlen pici félelme van.

Horányi Juli: „Nagyon küzdelmes estém lesz”

Horányi Juli már múlthéten is betegeskedett, ráadásul nagyon megerőltette a hangszálait, így ma kicsit nehezebb lesz az éneklés. Ettől függetlenül Juli töretlenül optimista. Szurkolunk!

A párbaj sosem könnyű, de Benjivel még nehezebb volt

A spoonos fiúk láthatóan még mindig nem ocsúdtak fel a kiesésükből. Nehezen tudták elhinni, hogy pont az ellen a versenyző ellen kellett párbajozniuk, akivel korábban még egymást biztatták és erősítették.

Nagy Ricsi a héten inkább a show-, és hangulat részére feküdt rá

Nagy Ricsi eddig sokkal magabiztosabb volt- Zsófi szerint. Ebből a videóból kiderül, hogy mi ennek az oka!

Benji már összekaparta magát

Benji nagyon nem volt elégedett a múlt heti teljesítményével, de a héten újult erővel vágott bele a versenybe!

Horányi Juli: „Bízom benne, hogy más párbajozik helyettünk”

Horányi Juli a héten betegeskedett, de úgy érzi, hogy ez a produkciójára nem lesz hatással. Szurkolunk, hogy így legyen!

Tóth Andi: „Örülök, hogy itt vagyok, és örülnék, ha megnyerném az X-Faktort!”

Tóth Andi igyekszik a maximumot kihozni magából, nagyon sokat próbál, még az interjúról is elkésett.

Borbély Ricsi nem egy tipikus kieső

Borbély Ricsi nem tört össze a kiesése után. A párbaj szituációt viszont nagyon nehezen élte meg, hiszen a Tha Shudras tagjait a barátainak tekinti, a barátaival szemben pedig nem szeret harcolni.  

Keressük az eltűnt tangát!

Borbély Ricsi érdekes rajongói levelet kapott, mégis valahol elkeveredhetett. Vajon hol van a tanga?

Nagy Ricsi: Lehet, hogy a széket is felrúgom

Nagy Ricsi igazán jó kedvében volt az adás előtt, ráért egy kicsit bolondozni Zsófival!

Kovács Kati is ezzel futott be, hozzon Julinak is szerencsét!

Horányi Juli elsőre kicsit kétségbe esett, mikor megtudta, hogy a beat lesz a téma, reméli azonban, hogy sikerülni fog az előadás.

Benji maga alatt volt az elmúlt héten

Benji a héten kicsit összezuhant, megtudhatjuk, mi bántotta őt az elmúlt időszakban.

Bella: Nem fogom feladni!

Jakab-Péter Izabella könnyeivel küzdve beszélt az After X-ben, ahol elmondta, az X-Faktor dobbantó is számára, hisz itt fedezte fel, mi van benne valójában.

Borbély Richárd még sosem félt ennyire

Borbély Richárd már három hete küzd a betegségével, reméljük a héten ez nem befolyásolja a produkcióját.

Benji: „Ez a szám nagyon sok energiát és vidámságot kíván meg"

Benji rengeteget próbált, hogy a héten is elkápráztassa a közönséget, így nem is csoda, hogy az X-Faktor versenyzője igazán elfáradt.

Bella: „Most is egy újabb oldalam kell megmutatni"

Vajon melyik lány neveti el magát hamarabb? Izgul Bella a fellépés előtt? Sok rajongója ír neki? Mindent megtudhattok az alábbi videóból.

Nagy Ricsi eddig nem volt elégedett a produkcióival

Próba előtt egy nagyon gyors interjúra volt ideje Ricsinek, aki arról beszélt, miért nem volt elégedett eddig, és miért lehet ez egész más a mai adásban.

Isten éltesse a Tanár Úrat!

Alföldi Róbertet születésnapján köszöntötték a versenyzők és az X-Faktor stábja. Még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Tanuljunk együtt zongorázni!

A Spoon egyik tagja bőszen gyakorol a billentyűk mellett, de Szabó Zsófit is van ideje meglepni a műsorvezető kedvenc dalával.

Tóth Andi visszatér a stílusához

Láttuk már „cukiként", volt rockos, a ma esti adásban pedig a musical világába varázsolt minket Tóth Andi.

Andelic Jonathan nem haragszik a mentorára

Az énekes úgy érzi, hogy álmodott, nagyon szépet és nagyon intenzíven, de ez most sajnos véget ért. G azt gondolja, hogy talán Jota stílusa nem a potenciális szavazókhoz áll közel, ezért kerülhetett ebbe a helyzetbe.  

A Tha Shudras egyik bolygónkívüli tagja barátságot kötött Szabó Zsófival

Zsófi próbálta kifaggatni a Tha Shudras tagjait, de az egyetlen emberi nyelven értő Trap Kapitány helyett csak  a sárga szörnyecskének öltözött bolygónkívülit találta az öltözőben, így a heti felkészülésről nem tudtunk meg sokat, viszont Szabó Zsófival barátságot kötött.

Borbély Ricsi lábát legyantázták, mégis ízig-vérig férfi maradt

Borbély Ricsinek csak az egyik lábát gyantázták le, és Szabó Zsófi az első, aki ezt saját kezével ellenőrizhette le. Ricsi újra randizni hívta Zsófit, de egyelőre a műsorvezető még nem adta be a derekát. Ha véget ér a műsor, vajon létrejön az álom randi?

Bella a színpadon igazi nő, de a hokimeccsen előbújik belőle a vadabbik énje

Bella hétről-hétre igazi nő a színpadon, de egész héten próbált szellemileg felkészülni a mai feladatra, így mentorával, Szikora Robival és Andival jégkorong meccsen járt. A lány azért szereti a hoki meccseket, mert ott kijöhet belőle a férfiasabb énje is.

Horányi Juli a színház világából merített inspirációt a mai produkciójához

Horányi Juli a színházból merített energiát erre a hétvégére, ahol Eszenyi Enikővel is találkozott. A művésznő főszereplője egy olyan előadásnak, ahol egyszerre bújik férfi és női szerepbe is, így hasznos tanácsokkal látta el Julit, aki ma egy férfi előadó bőrébe bújt.  

Benji felszabadult, és még a szemöldökét is kiszedték

Benjinek kiszedték a szemöldökét, és férfiasan bevallotta, hogy élvezte az arcpakolást. A héten nem volt ideje szórakozni menni, hiszen rengeteget próbált, viszont azt is elmondta, hogy egyre jobban érzi magát, és most már sokkal felszabadultabban telnek a próbák Alföldi Róberttel.  

Andi imádja a csokit, és üzeni: nincs testképzavara

Andiról azt írták az egyik magazinban, hogy testképzavaros, de azt állítja, ez aljas rágalom. Nem szereti a beképzelt embereket, és a csoki evésből merít energiát. Sőt, Andi azt is elárulta nekünk, hogy a zöldségeket nem szereti, viszont a húst annál inkább, és köszöni: boldog, és inkább egyen mindenki csokit!  

Jota kicsit elfáradt, de ma este forgószélként csap le a nézőkre

Jota kicsit elfáradt, és túl van már néhány mélyponton, de most már jól van, hiszen ahogy ő fogalmaz:  „luxus hetekre letargiába esni”. A mai produkcióban nem pörgős akar lenni, hanem forgószélszerű, aki magával ragadja és felkapja az embereket.

Alföldi Robi nem érti, mit rontott el

A mentor az okokat keresi, Borbély Ricsi pedig szomorú, mert a „testvérét” veszítette el, akivel hetek óta együtt él, együtt ébred és együtt énekel.  

Szabó Zsófi nem találkozott még olyan férfival, mint Borbély Richárd

A három Ricsi Zsófi kegyeiért verseng. Borbély Richárd zellert eszik, hogy meghódítsa műsorvezetőnk szívét, sőt a naplementében is bármikor lovagol vele.

Szabó Richárd a salátát vagy a húst választja?

Alföldi Róbert mentoráltja az X-Faktor Negyedik Élő Showjában a megcsalásról énekelt, és kiderült, hogy nem tud lemondani a húsról.

Mi van Szabó Zsófi és Nagy Ricsi között?

Műsorvezetőnk megkereste Nagy Ricsit a Negyedik Élő Show előtt. Azonban nem ő, hanem Ricsi kérdezte ki Zsófit, hogy mit gondol a róluk megjelent cikkről.

A Tha Shudras óriási bulit csap!

Zsófi idegen nyelven kérdezte ki a show előtt a Tha Shudras két tagját, Mechanic Man-t és Mirror Man-t. Mivel a zsűri hiányolja Trap Kapitány új arcát, megígérték, segítik vezérüket, hogy bebizonyítsa sokszínűségét.

Benji nem tartja magát csajozós típusnak

Benji elárulta, hogy zavarba hozták a táncos lányok a próbákon és ezzel nem tudott mit kezdeni, de úgy érzi egyre nyitottabb.

Bella mosolyog, mert testvére meglátogatta őt

Jakab-Péter Izabellának fontos volt az előző héten előadott produkciója, hiszen elhunyt nagypapájának énekelte dalát. Elkenődött, mikor hallotta, hogy a zsűritagoknak nem jöttek át az érzései, most azonban boldog, mert testvérével tölthette napját.

Tóth Andi élvezi az önállóságot

Zsófi átérzi milyen Andinak, akiről mindenki azt gondolja, túl hamar felnő. Ő is ugyanilyen kemény lány volt tizenöt évesen, mint a fiatal tehetség.

Zsófi kifaggatta Horányi Julit az elmúlt hetéről

Barátnőjét, Kállai-Kiss Zsófit megviselte a kiesés, de Juli örül, hogy most szombaton is itt lehet, és megmutathatja, mit tud.

Kállai-Kiss Zsófi azt hitte, rosszabb lesz kiesni

Kicsit úgy érzi most, hogy véget ért egy álom, de egy párszor dobta már földre az élet, és ez csak egy újabb ilyen alkalom. Zsófi mégis bízik abban, hogy ezúttal minden jól fog alakulni.

Xtra

Tóth Andi: Alig várom már, hogy énekelhessek megint

Az X-Faktor történetének legfiatalabb győztese még fel sem fogta igazán, hogy az ő győzelmével zárult a műsor 2014-es évada, de máris a jövőre koncentrál, és alig várja, hogy újra színpadon énekelhessen.

Horányi Juli: Túl szép lett volna, ha én nyerek

Az X-Faktor 2014 második helyezettje nem kesereg a végeredmény miatt, inkább nagyon örül, hogy sokan felfigyeltek rá a szakmából, így végre elkezdhet énekesként dolgozni.

Benji: Most is akarom azt a Grammy-díjat

Amikor először lépett az X-Faktor színpadára, büszkén vállalta, hogy már tizenhat évesen is a Grammy-díj a legnagyobb célja, és Benji fél évvel később sem felejtette el az álmait, amihez az X-Faktorban megszerzett harmadik helyével csak közelebb került.

Nagy Ricsi: Ennek így kellett lennie!

Csak egy hajszállal maradt le a Fináléról, Nagy Ricsi mégsem éli meg kudarcként a negyedik helyet, hanem a jövőbe tekint, és nagyon reméli, hogy továbbra is az éneklés lehet majd élete.

Tóth Andi régóta könyörgött Whitney Houston daláért

Már nagyon régóta nyaggatott mindenkit, hogy elénekelhesse az I will always love you-t, ezért Andi nagyon megörült a filmzenés tematikának, így végre színpadra léphetett az egyik kedvenc dalával.

Nagy Ricsi hangszerrel akart színpadra ülni

Ricsihez nagyon közel állnak az ’56-os forradalomhoz kapcsolódó dalok, de talán még ennél is fontosabb szempont volt Dés László dalának kiválasztásánál, hogy Alföldi mentoráltja így magát tudta kísérni a színpadon.

Benji tartott Kállay Saunders dalától

Bár először félt attól, hogy hogyan fog szerepelni a My baby című dallal, később mégis nagyon megszerette szombati második produkcióját, amiben végre ki tudta élni magát.

Juli próbák nélkül is megtett mindent a továbbjutásért

Betegsége miatt egész héten nem tudott gyakorolni, így Juli a főpróbán énekelte el először a versenydalait, ennek ellenére úgy érzi megtett mindent, hogy helye legyen a legjobb négy között.

Tha Shudras: Világsztárok leszünk!

Az X-Faktor 2014 legsikeresebb csapata a kiesése után is tovább dolgozik azon, hogy a földlakók ne feledkezzenek meg róluk. Trap kapitány elárulta, hogy terveik között szerepel egy nagylemez kiadása, és hogy "szétturnézzák" az agyukat, sőt, még egy saját musicalt is írnak, amivel remélhetőleg világsztárok lesznek.

Nagy Ricsi már nagyon várta, hogy a táncban is kipróbálhassa magát

Az egyéni produkcióban végre Fred Astaire lehetett: várta már nagyon, hiszen nem tartja magát egy béna táncosnak, az új kihívások pedig mindig jöhetnek. A duettben pedig már az érzelem síkjára evezhetett, ahol Horányi Julival zökkenőmentesen hangolódtak egymásra.

Tóth Andi könnyen azonosult a Tha Shudras dilijével

Munka, munka és munka! Ó és persze óriási boldogság: Andi ugyanis nagyon élvezte a közös munkát a Tha Shudras fiúkkal. Az egyéni produkciójáról is büszkén mesélt, habár most már fogalma sincs, hogy táncoljon, vagy inkább a mikrofonállványt válassza.

Benji a duettben volt igazán önmaga

Imádta a közös munkát a Spoonnal, hiszen Marcival olyan jól összeillett a hangjuk, hogy igazán elmerülhettek a dalban. A Wonderwall előadásában a mentorok találtak némi kivetnivalót, mégis ezt az estét igazán a magáénak érezte Alföldi Róbert mentoráltja.

Horányi Juli felülemelkedett a betegségen

Az egész X-Faktor csapat betegséggel küszködött, és ebből Juli sem maradhatott ki. Hiába kellett megannyi dalt egyszerre elsajátítania, a legfőbb félelme az volt, hogy nem lesz hangja a 8. Élő Show-n. Erre rácáfolt mindegyik produkciójával.

A Tha Shudrast összekovácsolta a rengeteg munka

A Tha Shudras és Tóth Andi együtt táncoltak az őrület síkján: hiába is tűnnek különbözőnek, Szikora Robi mentoráltjával nagyon könnyen megtalálták a közös a hangot. A duett mellett az egyéni és a közös produkcióra is készülniek kellett, a rengeteg munka viszont csak jót tett a csapatnak.

Spoon: „Ez életünk eddigi legizgalmasabb időszaka”

Könnyes szemek fogadták a Spoon kiesését: nemcsak a fiúk, de a stúdióban ülő közönség is szomorúan fogadta a csapat kiesését. A könnyek ellenére Marci, Miki, Peti és Cici pozitívan állnak a jövő előtt: „eddig is volt Spoon, ezután is lesz”! Tóth Gabi igyekezett erősíteni csapatát, hogy bizony ezek után is ki kell tartani és folytatni kell!  

Tha Shudras: „Az ördög sosem alszik”

Hiába kaptak jó kritikákat, sosem lehetnek igazán nyugodtak, persze a pozitív visszajelzések kellőképp boldogsággal töltötték fel a szívüket. És mi a hekyzet a Beatles-szel? Bizony Lennonékat még az ő bolygójukon is ismerik.

Benji egy ideig még biztosan dühös lesz magára

Nemcsak a szavakat, de önmagát is kereste a produkciója után: a mentorok nem találták őt a dalban, és ő is így érezte, azonban az okokat ő sem tudta igazán. Kicsit máshol járt, feszült volt, pont ezért is ért egyet a mentorok kritikáival.

Tóth Andi félt az LGT szövegétől

Újra óriási pörgést vitt véghez a színpadon, úgy táncolt, mint a profik, Alföldi Róbertnek mégsem tetszett annyira, ez pedig rosszul esett neki. És a szavazatok? Hiába állt a lista elején, kicsit megijesztette, hogy a rajongók majd az adás elején megnyugszanak és nem szavaznak majd rá.

Spoon: A legszebb összetett mondat címét kapja...

A fiúk megtették! Megcsinálták! Olyan interjút adtak, mint még soha, köszönhetően Cicinek, aki a mondatok mondatával nyitott, amit csakis taps és ujjongás követhetett. Mindenre fény derült: a generáció ugrásra, szalagavatóra, törött karokra és persze a posztolás lélektanára is.

Horányi Juli és G a 25 plusz kategóriáért küzdenek

„Nem csak a húszéveseké a világ” - viccelődött Little G utolsó mentoráltja. Juli boldogan jött le a színpadról, hiszen a mentorok imádták a produkcióját. Az előadóművészekhez hűen beengedte a nézőket az érzelmi világába, és ennek megfelelően teljesen átadta magát az érzéseinek.

Nagy Ricsi szerint tök jól sikerült a produkciója

Alföldi Róbert mentoráltja nem értette a mentorok kritikáit, hiszen ő nagyon élvezte a dalt, és úgy érezte, hogy nagyon jól sikerült. Nem sokkal a produkciója előtt, tudta meg társaival együtt, hogy hogyan is áll a szavazás: hiába állt az utolsó előtti helyen, nem ijedt meg, igyekezett még többet adni a színpadon.

Borbély Ricsit megviselte, hogy barátai ellen kellett harcolnia

Ricsi megrendült, a szavait keresve állt kamera elé kisése után. Nemcsak a párbaj ténye rendítette meg, de az is, hogy nagyon jó barátaival, a Tha Shudras-szal kellett küzdenie a bent maradásért. Alföldi Róbert erős és kitartó embernek tartja mentoráltját, aki szerinte ugyanúgy kitart majd a céljai mellett, mint eddig.

Tóth Andi otthon érzi magát a musicalek világában

Andi fél éve talált rá a rock dalokra, azonban előtte a musical volt az ő terepe. Szerinte a hangjához a rock passzol a leginkább, viszont imádja a musicaleket! A produkciója közben Horányi Julihoz hasonló problémát kellett megoldania: a dal végén majdnem elhagyta a portját, így a végepóz elmaradt, ezt persze azonnal bepótolta a színpad mögött.

A Tha Shudras pozitív energiában méri a sikert

Mi az igazi siker? A Tha Shudrasnak többet jelentenek a dicséretek és a pozitív energia, mint a pénz. Ilyesmi amúgy se létezik a bolygójukon.

A Spoon újra interjú-csúcsot döntött

Istenes Bence szinte már minden élő showban kifigurázza a srácokat, amiért nem tudnak azonnal válaszolni a kérdéseire. Ez a színpadon túl sem változik. Persze humorból nincs hiány!

Horányi Juli: „Mindannyiunkban ott van egy hős”

Juli boldogan lépett le az X-Faktor színpadáról, hiszen a mentorok imádták a Mariah Carey dalát. Közelebb is érezte magához, mint az előző heti Maroon 5 dalt, azonban imádta, hogy akkor egy teljesen új oldalát mutathatta meg. Csapattársa, Jonathan elvesztése megviselte ugyan, de boldog, hogy Jota és Zsófi is kiállnak mellette, és szurkolnak neki.

Benji egyre felszabadultabbnak érzi magát

A hatodik élő showban Pharell Williams Happy című slágerét énekelte, többek között mentorának, Alföldi Róbertnek, aki aznap ünnepelte a születésnapját. A mentorok szerint még falat húz maga köré, de ezt igyekszik minél jobban ledönteni.

Nagy Ricsi meglepődött a mentorok kritikáin

Ricsi elégedett volt a produkciójával, szerinte elérte a dallal, amit szeretett volna. Azt azonban sajnálja, hogy ez a mentoroknak nem úgy ment át, ahogy arra számított. Hogy megváltoztatta-e a verseny? Fontosnak tartja emellett, hogy mindig úgy viselkedjen másokkal, amit fordított helyzetben ő is elvárna.

Borbély Ricsi szeret egyszerre hat lovat megülni

Félt a dalától, előre aggódott, hogy mit fognak hozzá szólni a mentorok. Utólag persze belátja, hogy nem szabad hagynia, hogy a félelmei befolyásolják. Azt persze belátja, hogy imádja a színészkedés koncentráltságát: egyszerre táncolni, énekelni és akár több lovat is megülni. Ő így él a színpadon.

Jakab-Péter Izabella: „Imádtam ezt az életet”

Bella kicsit szomorkásan fogadta ugyan az eredményt, mégis pozitívan tekint vissza az elmúlt időszakra, amely nemcsak egy új lehetőséget, de rengeteg élményt és barátot hozott neki. A rajongóinak pedig egy óriási, érzékeny köszönömöt küldött! Mentora, Szikora Robi nem aggódik érte, kemény csajnak tartja, aki megtalálja az útját.

Nagy Ricsi nyitott egy új szerelemre

Bár az X-Faktor rengeteg idejét lefoglalja, és a próbákon kívül szinte semmi másra nincs ideje, Ricsi mégis úgy érzi, ha jönne valaki, akit igazán meg tudna szeretni, akkor nyitott lenne egy új kapcsolatra.

Tóth Andi örül, hogy elküldték a francba

A tizenöt éves lány produkciója után Alföldi annyira nem talált szavakat, hogy szó szerint elküldte a francba Andit, aki még ennek a ”kritikának” is örült, hiszen tudja, hogy Robi pozitív értelemben mondta neki.

Benji könnyekig hatódott a közönség reakciójától

A hatalmas vastapsot hallva, és mentora könnyező szemeit látva Benji is annyira meghatódott, hogy könnyeivel küzdött a színpadon.

Bellának nem sikerült férfivá válnia

Bár a jégkorong meccseken tényleg kijön belőle az állat, de a színpadra ennek csak egy részét tudta átvinni, így Bella nagyon nőies maradt az ötödik élő show-ban is.

Borbély Ricsiben nagyon erős a retró szeretet

Alföldi mentoráltja szerint nagyon fontos, hogy az ember mindig vissza tudjon nyúlni a gyökerekhez, így az ötödik élő show-ban előadott, kicsit régebbi dalát is nagyon hamar meg tudta szeretni.

Spoon: Beszélni nehéz!

A nehézkesen nyilatkozó fiúkat az ötödik show-ban Bence kisegítette egy előre megírt szöveggel, amit a srácok külön meg is köszöntek a műsorvezetőnek. Még szerencse, hogy az énekléssel nem állnak ennyire hadilábon Tóth Gabi mentoráltjai.

A Tha Shudrasnak a közönség szeretete a legnagyobb boldogság

Az ötödik élő show-ban előadott daluk után joggal merült fel, hogy a csapatnak mi jelentené a legnagyobb boldogságot. Trap kapitánytól megtudtuk, hogy ha fennmaradna irántuk az érdeklődés a közönség részéről, az jelentené nekik a legnagyobb boldogságot.

Julinak egy régi álma vált valóra

Mindig is szerette volna egy pörgős számban, tánckarral együtt megmutatnia magát, ezért Juli különösen örült az ötödik élő show-ban bemutatott produkciójának.

Jonathan reméli, hogy hihet a mentoroknak

Az ötödik élő show kiesője úgy érzi, ha igaz az a sok pozitív kritika, amit az X-Faktor színpadán kapott, akkor azt másoknak is észre kell majd vennie, így pedig helye lehet a szakma élvonalában.

Tóth Andi: Hát most mit mondhattam volna?

A tizenöt éves lány, aki élő adásban vállalta fel ország-világ előtt, hogy sosem volt még ”seggrészeg” nem érti, hogy kellett volna fogalmaznia, hiszen náluk ezt így mondják.

Benji: Ilyen sem volt még, hogy táncoltam, és jól éreztem magam

A tizenhat éves fiú a próbákon még zavarban volt a táncos lányok közelségétől, de lassan hozzászokott a koreográfiához, és egy nagyon felszabadult produkciót adott elő a negyedik élő showban.

Bella: Nem hiszem el, hogy mi történik velem

A kedvenc dalait énekli, és ez nem csak a mentoroknak, hanem a közönségnek is tetszik, Bella ezért érzi annyira jól magát, és el sem meri hinni, hogy ez vele történik.

A Tha Shudras-szal zsír a buli

Trap kapitány és csapata midig nagyon jó bulit csinál az X-Faktor színpadán, amit ezúttal egy Dr. Tóth-tól kölcsönvett táblával is jeleztek a srácok.  

Horányi Juli nem áll színpadra akármiben

A színpad mögött csak egy egyszerű fekete ruhában volt szombaton az énekesnő, de a produkciója közben már nem hiányozhatott az a darab, ami igazán Julissá tette a negyedik élő show-s fellépő ruhát is.

Borbély Ricsi imádott a táncos csajokkal dolgozni

Nem csak a nők közelsége, és az erotikus koreográfia miatt élvezte Ricsi a közös munkát, hanem azért is, mert a táncos lányok rengeteget segítettek neki abban, hogy a végeredmény jó legyen.

Nagy Ricsi: Az a legnehezebb, hogy az ember elengedje magát

A Gangnam style egy annyira bulizós szám, hogy ennél nem engedheti meg magának az ember, hogy ne legyen laza a színpadon. Ricsi is attól félt a legjobban, hogy nem tudja majd eléggé elengedni magát éneklés közben, de szerencsére ez mégis sikerült, így csupa pozitív kritikát kapott a mentoroktól.

A Spoon szóvivőt keres

Istenes Bence is megszenved mindig a szűkszavú versenyzőkkel a színpadon, és a fiúk szerint sem sikerül olyan jól minden interjújuk, ezért úgy döntöttek felvesznek egy szóvivőt.  

Szabó Ricsi: Nagyon fog hiányozni ez a csoda, ami eddig tartott

Ricsi bácsi a műsortól ugyan búcsúzott, de nagyon szeretne még sokat tanulni mentorától, így meg is ígérte Alföldi Robinak, hogy nem fogja békén hagyni.

Bella elhunyt nagypapájának énekelt

Azért nem tudta hova tenni a mentorok kritikáit, miszerint nem volt elég lélek az előadásában, mert Bella végig nagypapájára gondolt, aki ugyan már nem hallhatta unokáját, de a végsőkig küzdött az életéért.

Spoon: Szikora Robi színtévesztő

A kritikus mentor úgy fogalmazott értékelésében, hogy a ”spoongyümölcs” még egy kicsit zöld, de a zenekar tagjai szerint ennek csak az lehet az oka, hogy Szikora színtévesztő.

Trap kapitány haját az univerzumok közötti utazás viselte meg

Videónkból az is kiderül, hogy az objektív igazságot akkor leli meg az ember, ha nem ad igazat senkinek.

Borbély Ricsi az édesanyja miatt tiszteli a nőket

Alföldi mentoráltja előtt egy olyan anyakép volt egész életében, ami alapján megtanulta tisztelni, és szeretni a nőket, ezért is ajánlotta minden nőnek legutóbbi dalát.

Tóth Andi először félt a harmonikától

A Show must go on-ban főleg a dobot, és a gitárt kedveli, ezért Andi először tartott attól, hogy milyen lesz a dal harmonika kísérettel, de Szabó Ádám végül meggyőzte a fiatal énekes lányt, aki nagyon élvezte ezt a felállást is.

Benji: Aki ismer az tudja, hogy nem nagyon mosolygok

Visszahúzódó fiúként Benjinek az volt a legnehezebb feladat a harmadik élő showban, hogy megnyíljon, és merjen mosolyogni, ezért is örült, hogy sikerült egy kicsit kiengednie.

Isten is segített Jotának a talpra állásban

Párbaja után nem csak mentora, és barátai, de Isten segítségére is szüksége volt Jonathánnak ahhoz, hogy továbblépjen, és a következő feladatra koncentráljon.

Horányi Juli úgy érzi kihozta magából a maximumot

Alföldi Robi szépelgőnek nevezte Juli produkcióját, amit az énekesnő megértett, de ettől függetlenül úgy érzi minden beleadott ebbe a dalba, amit bele kellett.

Szabó Ricsi száz százalékosan akar teljesíteni

Sok technikai dolgot még csak most tanul, Ricsi ezért úgy érzi, hogy sokszor nem tud minden apróságra odafigyelni a színpadon, így azt tűzte ki célul, hogy egyszer tökéletesen betartson minden instrukciót.

Nagy Ricsi nem csügged a kritikák miatt

Ugyan csak most először kapott negatív kritikákat, Ricsi mégis azon lesz, hogy minél többet leszűrjön a mentorok véleményéből, és legközelebb csak pozitívumokat halljon az értékelésében.

Kállai-Kiss Zsófi: Nem számítottam rá, hogy ennyire hamar búcsúzok

Mentora szerint az X-Faktor harmadik kiesőjének más a küldetése, és a műsoron kívül is segíteni fogja Zsófit, hogy elérje az álmait.

Alföldi Róbert versenyzői az X-Faktor minden pillanatát élvezik

Nagy Ricsi minden pillanatát imádta a Robbie Williams dalának, az izgalom egy pillanat alatt szertefoszlott benne. Borbély Ricsit egyetlen vezér gondolat irányította „jót és add magad” mantrájának meglett a hatása, hiszen óriási sikert aratott a mentorok körében. Benji kicsit betegen, mégis nagy lelkesedéssel adta elő a Police egyik nagy slágerét, melyet egy titkos valakinek énekelt. Szabó Richárd pedig új oldalát mutatta meg, és terebélyes hölgykoszorúval csaptak óriási bulit a színpadon.  

Tóth Gabi csapatai az érzelem húrjain pendültek

A Spoon mindent megtett, hogy lenyűgözze a mentorokat, azonban a kritikák őket sem kerülték el. De nem csüggedtek, elégedettek voltak produkciójakkul, emellett persze a rajongók házassági ajánlatai is szóba kerültek. A Tha Shudras is kapott hideget-meleget, Trap Kapitány mégis megmaradt az objektivitás talaján, és fejet hajtott a mentorok véleménye előtt. De vajon ki lehet az a bizonyos tündérlány?

Szikora Róbert lányai új oldalukat mutatták meg az X-színpadon

Jakab-Péter Izabella félredobta a visszafogott énjét és előhúzta a dögös Dér Heni-kártyát, meg is lett a sikere, és így az öröme is ezek után. Tóth Andi azonban szomorkodva, nem egy könnycseppel fogadta a mentorok kritikáit, és kicsit értetlenül állt produkciója előtt, hiszen szerinte jól teljesített.

G versenyzői nagy pillanatokat és meglepő lépéseket varázsoltak a színpadra

Horányi Juli nemcsak csodálatos ruhakölteményével, de hangjával is lenyűgözte a mentorokat, boldogságát már csak egy nagy adag hála tudta magasabbra dobni. Andelic Jonathan új terepre lépett: beleharapott a tánc világába, amely szerinte egy picit kifogott rajta, mégis élvezettel próbálta ki magát ebben is. Kállai-Kiss Zsófi teljesen átadta magát produkciójának, így szinte semmire sem emlékezett a színpadon történtekből, amit ő egy jó jelnek tekint.

Danics Dóra még mindig izgul az X-Faktor színpadán

Bár ezúttal már nem volt versenyhelyzetben, az X-Faktor 2013 győztesét mégis izgalommal töltötte el, hogy ismét felléphetett azon a színpadon, ahol egy éve rengeteg szép élményt szerzett.

G versenyzői meghódították a mentorok szívét

Kállai-Kiss Zsófi, Horányi Juli, és Andelic Jonathan is csupa pozitív kritikát kapott az első élő show-ban, amitől mindhárman a fellegekben érezték magukat.

Benji életében először nem félt a színpadon

A 13. élő show-s versenyző végre csak arra koncentrált, hogy egy jót énekeljen, Alföldi másik három fiának produkciója közben pedig a könnyeké volt a főszerep, vagy a mentorok sírtak meghatottságukban, vagy pedig a versenyző a kritikák miatt.  

Tóth Andi örül Alföldi szótlanságának

Az X-Faktor legfiatalabb versenyzője kiegyezne azzal, ha Alföldi Robinak mindig elállna a szava a produkciójától. Videónkban Szikora Robi másik két mentoráltja, Bella, és Jenifer is mesél az első élő show-ról.

A Tha Shudras minden buliján szívesen látja a huszonhárom éves Alföldit

Tóth Gabi másik még versenyben lévő csapata, a Spoon a közönségnek üzent inkább a mentorok helyett, a három fiú viszonozta a közönség sikongatását.

Pálinka Republik: sok embernek örömet okoztunk

A Pálinka Republik számára a verseny máris véget ért, de az együttes mentora, Tóth Gabi bízik benne, hogy a fiúknak van jövőjük a zene világában. 

Dallisták

A Finálé dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

A második élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

Továbbjutók - Válogatás
Szavazás és nyeremények

Így tudsz szavazni a versenyzőkre

A 2014-es X-Faktorban is a nézők döntik el, kik a továbbjutók, és ki, vagy kik azok, akik nem folytathatják a versenyt!

Szabályzat

A RTL Klub Magyar RTL Televízió Zrt. és a Telekom New Média Zrt. által szervezett X-Faktor szolgáltatás leírása és szabályai.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való