3. adás
Kállai-Kiss Zsófi az előző szériában rendszeresen elkísérte barátnőjét, a későbbi győztes...
Kiemelt hírek

Továbbra is töretlen az X-Faktor 2014-es évadának sikere.

Régen láttunk már ekkora bulit az X-Faktor válogatásán. A mulatósra mindenkit tombolt, Mc Attika és Sir Round óriási hangulatot varázsolt pillanatok alatt a színpadon.

Nem Tóth Marci volt az egyetlen, akinek a produkciója valósággal összeomlott a színpadon: ma már mást énekelne a trombitáló fia mellett táncoló Márta, és a 75 éves István is.

1 millió 800 ezer nézőnek aranyozta be Jonathán a szürke, zuhogó esős estéjét szombaton. A mélyen vallásos fiú volt az első az X-Faktor második válogatásán, amikor a mentorok meghatódtak.     

Amire még soha magyar stábnak nem volt lehetősége: Az X-Faktorba érkező földönkívüli banda megmutatta nekünk űrjárgányát és azt is, ők honnan és hogyan látják bolygónkat, amikor éppen nem zenélnek.  

Fura táncosok, Elvis és még Keyboard kapitány is visszatért. Végül még majdnem a színpad is felgyulladt, mégsem csak a tűzzel játszó öregúr pirult meg ezen a szombat estén. Lássuk a legvakmerőbb jelentkezőket.

Sikeresen startolt az X-Faktor 2014-es évada: 1.714.253 nézővel nyerte a 36. heti nézettséget (teljes lakosság, 4+). Az RTL Klub tehetségkutató műsora a 18-49-es korcsoportban 41,9 SHR %-ot teljesített, amivel szintén a hét legnézettebb műsora volt ebben a korcsoportban.  

Elindult a visszaszámlálás: jönnek a tehetségek, a fura, különleges figurák és a botcsinálta énekesek. Előtte azonban ne felejtkezzünk el a négy ítészről, a mentorokról. Vajon hogyan készül a megmérettetésre Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Robi illetve Little G?

Egyszer fent, egyszer lent. A szombati Fókusz Pluszban láthatják Kocsis Tibort, Danics Dórát, Muri Enikőt, Szabó Ádámot és Nagy Ricsit, akik egyszer már kiestek a műsorból, aztán újra próbálkoztak. Ők mesélnek arról, hogyan lehet valaki sikeres egy ekkora kudarc után.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való