Műsorújság
RTL Most

Óriási balhéba keveredett az X-Faktor versenyzője!

Petics Kristóf, az X-Faktor versenyzője hamar a figyelem középpontjába került, ByeAlex pedig egyből megjegyezte neki, hogy mekkora arc! Akkor a srác azt mondta, hogy úgy érzi, most is kieshet a versenyből, de akár nyerhet is.

A ravasz fiú a válogatóra egy Vaya Con Dios dallal érkezett, és a mentorok már akkor sem hagyták szó nélkül, hogy teljesen kész van. Miután előadta cseppet sem átlagos produkcióját, a mentorok a következőket mondták róla.

Gáspár Laci: "Nem akarom beengedni ezt a szellemiséget"

ByeAlex: "Látszik rajtad, hogy semmi önkontrollod nincsen"

Tóth Gabi: "Én imádom, hogy ilyen hülye vagy!"

Puskás Peti: "Szerintem ő egy nagyon okos fiú..."

A fiú négy igennel ment tovább a Táborba, ahol először csapatban bizonyíthatott. Itt újra bebizonyosodott, hogy Kristóf különcsége fegyelmezetlenséggel is párosul, emiatt csapatának felkészülését sokszor inkább hátráltatta, mint hogy segítette volna.

 

 

Végül Kristóf sikeresen teljesítette a csoportos feladatot, bár Tóth Gabi azt tanácsolta neki, hogy magyarázkodás helyett szedje össze magát, hiszen az X-Faktor nemcsak arról szól, hogy jól mulassanak rajta!

 

A székes fordulóban a srác egy "nem szép dallal" készült a mentoroknak, Puskás Peti le is intette a produkcióját. Alex egyből a kezébe vette a mikrofont, és kemény kérdést szegezett hozzá:"Mi a sz*r volt ez?!"

 

ByeAlex azt is hozzátette, hogy ő Kristóf miatt akarta a fiúk csapatát kapni, de ez a dal vállalhatatlanul rossz volt. Bár Gáspár Laci megpróbálta meggyőzni Petit arról, hogy ne ültesse le a "rikácsolót",  Puskás Peti nem hallgatott senkire, és úgy döntött, Kristóf kap egy széket. 

A székes feladat végén Gáspár Laci is bocsánatot kért Kristóftól, és megnyugtatta, hogy nem rá haragudott, hanem Peti döntésével nem értett egyet.

 

 

Kristóf tehát a Mentor Házig menetelt, ahol a fiúban már hatalmas bizonyítási vágy volt, és azt mondta, úgy érzi: megérett arra, hogy komolyan tudja venni ezt a versenyt. A Puskás tetvéreket teljesen elvarázsolta a fiú produkciója, és Peti nagyon meghatódott Kristóf előadásán. Végül a fiú mentora úgy döntött, hogy nem foglalkozik azzal, ki mit mond, és továbbviszi őt az élő show-ba.

 

 

A továbbjutás után Kristóf -akárcsak a többi versenyző- felköltözött Budapestre, és megkezdte felkészülését az első élő show-ra. Egyik este a fiú elment egy szórakozóhelyre, ahol ittas állapotban lányokat inzultált. Mivel Kristóf többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyta abba a lányok zaklatását, a biztonsági őrök kidobták őt a szórakozóhelyről.

Az egyik lány ismerőse, egy külföldi fiú Kristóf után ment, és csúnyán összeverekedtek. Kristóf felülkerekedett, és súlyos sérülést okozott az „ellenfelének”. A kiérkező mentők hivatalból kihívták a rendőröket, akik bevitték Kristófot az őrsre, és bent tartották éjszakára.

 

 

– Már ittas voltam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy külföldi srác elkezd lökdösni. Nem tudom, hogy én tetszettem neki, vagy a lányok, akikkel buliztam, de nagyon kellemetlen volt a helyzet. Odajöttek a biztonsági őrök, és szétszedtek minket. Ideges lettem, ezért elindultam kifelé, hogy szívok egy kis friss levegőt, ám ekkor agresszívan, hátulról átkarolt a srác. Megfordultam, és kétszer ököllel a szeme közé ütöttem. Földre zuhant, ám még utána is ütöttem. Valójában ez önvédelem volt, mert tudtam, ha feláll, és nekem jön, kettétör. Annyira elborult az agyam, hogy nincs is meg minden részlet, de valaki leszedett róla – nyilatkozta a Blikk-nek Petics Kristóf.

– Otthon azt tanították, ne bántsak senkit, de ha úgy alakul, inkább én legyek erőszakos, mint hogy engem terítsenek le. Ha visszamehetnék az időben, pontosan ugyanezt tenném. Alapvetően próbálok mindent a szavak erejével megoldani, de ez most így alakult – sóhajtott Kristóf. – Apukám büszke volt rám, hogy férfiként viselkedtem, és kiálltam magamért.

 

Jelenleg Petics Kristóf ellen rendőrségi eljárás folyik, a rendőrség lefoglalta az esetről készült biztonsági felvételeket. Hamarosan jelentkezünk az ügy további részleteivel.

Legnézettebb videók