KERESÉS search-close

Őket választotta Tóth Gabi és Puskás Peti

szerző:
2016.10.30. 21:00

Tóth Gabi a lányok közül Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát, míg Puskás Peti a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergőt, Gorbunov Dmitrijt és Petics Kristófot jutatta tovább vasárnap este a 2016-os X-Faktor élő showjába. Puskás Petinek azonban úgy tűnik, nem lesz egyszerű dolga Petics Kristóffal, a vadóc énekes ugyanis máris balhéba keveredett.

Őket választotta Tóth Gabi és Puskás Peti

Vasárnap este elsőként Puskás Petin volt a sor, hogy döntsön: a fiúk közül kiket juttat tovább a 2016-os X-Faktor élő showjába. A döntésében öccse, Puskás Dani volt segítségére, aki egy-egy versenyző kapcsán elgondolkodtatta az X-Faktor mentorát. Végül úgy döntöttek, hogy a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergő, Gorbunov Dmitrij és Petics Kristóf jut tovább a mentorházból az élő showba.

 

 

Tóth Gabi festői szépségű mentorházában Lotfi Begi segített kiválasztani azt a három lányt, akik tovább jutottak az élő showba. Mivel a táborban több lány produkciója is csalódást okozott Tóth Gabinak, az X-Faktor női mentora nagyon izgult versenyzőiért. Aggodalma azonban hamar elszállt, hiszen a lányok közül mindenki a maximumot hozta ki magából a mentorházban. Tóth Gabi végül Lotfi Begi segítségével úgy döntött, hogy Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát viszi tovább magával.

A mentorok tehát az alábbi produkciókat juttatták be a 2016-os X-Faktor élő showjába:

Tóth Gabi és a lányok:
Jáger Kinga
Opitz Barbara
Vince Aliz Liza

Gáspár Laci és a 25 év felettiek:
Balogh Eszter
Fejes Szandra
Ónodi János

 

 

ByeAlex és a zenekarok:
Ham Ko Ham
Jaggers
Soulbreakers

Puskás Peti és a fiúk:
Dánielfy Gergő
Gorbunov Dmitrij
Petics Kristóf

Puskás Petinek azonban úgy tűnik, nem lesz egyszerű dolga Petics Kristóffal, az öntörvényű versenyző ugyanis máris balhéba keveredett.

 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való