Celebklub

Nem egyszerű a mentorok élete

rtl.hurtl.hu

2016. július 21. 11:00

Az X-Faktor tábora már javában zajlik. Ez nem egyszerű feladat kedvenc sztárjainknak sem, hiszen az egész napi forgatáson kívül komoly lelki erőnlétet is igényel. Na de, hogy bírják a mentorok? Lássuk!

Már 4 napja, hogy megkezdődött a 6. X-Faktor következő rostája. A kamerák reggeltől estig forognak, Tóth Gabi, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex mégis kitart, és próbálja a legjobb döntéseket meghozni!

 


Ám van, hogy az ő energiájuk is elfogy! Ilyenkor egy-egy szünetben muszáj pihenőt tartani! Tóth Gabi és Gáspár Laci  meg is találta a módját egy kis szundinak. Na és persze itt is látszik, hogy Laci igazi úriember!

 


Puskás Peti is megosztotta érzéseit a táborral kapcsolatban, és azt is elárulta hogyan kapcsolódik ki egy nehéz nap után!

"Túl a mai válogatáson! Kedves kis mosolyt vágok, de ennél sokkal drámaibb volt számunkra is a nap :/ Irány futni aztán holnap folytatás!"




Az énekes a szemünk láttára lett helyes fiúból kész férfi. A Story Extra stábja egy koncertje után lepte meg Petit, aki őszintén mesélt az életében létrejött változásokról.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

A szavazás pedig lezárult!  Az X-Faktor történetében most először volt a nézők kezében a lehetőség, hogy ne csak a versenyzők, hanem a mentorok sorsát is alakítsák! A tehetségkutató hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére, és kiderül, végül melyik mentor melyik kategóriát kapta.

Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#puskás-dallos peti#tóth gabi#byealex#gáspár laci#X-Faktor#mentor#tábor#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk