Műsorújság
RTL Most

Hírességek, akiknek a Balaton a riviéra

Azt hiszem bátran kijelenthetjük, hogy a nyár az egyik legtökéletesebb évszak a pihenésre, ezért aki csak teheti, igyekszik elutazni valahova. Van, aki a határon túlra esküszik - legyen az Olaszország, vagy Horvátország - mások viszont beérik azzal is, ha a magyar tengerre utaznak néhány pihentető nap reményében.

A Tóth lányok Tapolcáról származnak, így természetes, hogy amikor van egy kis szabadidejük a nyáron, akkor azt a Balaton északi partján töltik. Gabiék a kiruccanás alatt meglátogatták a Tihanyi Bencés Apátságot, majd a délutánt Zamárdi strandján töltötték egy vízibiciklin.

Az X-Faktor egyetlen női mentora, Tóth Gabi nemcsak nővérével, Tóth Verával látogatott el a magyar tengerhez ...

... de szerelmével, Tibivel is a Balatonra utaztak, és minden jel arra utal, hogy a fiatalok úsznak a boldogságban.

Ha szeretnéd megtudni, kiket mentorálna szívesen Tóth Gabi, kattints a képre, és szavazz!Az egykori szépségkirálynő, Bódi Sylvi meseszép helyeken járt az elmúlt hónapokban. Szörfözött, búvárkodott, tökéletes alakját pedig - a férfiak legnagyobb örömére- többször megvillantotta.

Sylvi múlthéten a Balaton Sound miatt látogatott haza, de még hét elején is a magyar tengerrel pózolt.

Katus Attila, a sport nagykövete is imádja a Balcsit. Bár a hétvége kánikula helyett zord időjárást hozott, Attila tündéri fotója biztosan megmelengeti a didergő női szíveket.

 


Az RTL Klub szexi híradósa, Szabados Ági is igyekszik időt szakítani a pihenésre. Július első hetében még egy tengerpartról üzent aggódó rajongóinak...

„Sziasztok! Eltűntem, de mentségemül szolgáljon, hogy nem nagyon volt internet.”

...Alig egy hete pedig már a Balaton partjáról osztott meg képet.

„Végre idén először lejutottam a Balatonra! Holnaptól vasárnapig munka, de ma még pici pihi belefért.”

 

Forrás: Facebook, Instagram

#együttsikerül #maradjotthon