Bulvár

Peller Anna és Mariann: túlsúlyos gyerekek voltak, gyönyörűek lettek – képek

rtl.hurtl.hu

2024. február 24. 4:59

Az RTL Reggeli két műsorvezetője, Peller Anna és testvére, Mariann minden tini rémálmát élték át, amikor nagy súlyfelesleggel és SZTK-keretes szemüveggel kellett beülniük az iskolapadba. A lányokat nemcsak érzelmileg, de fizikailag is bántalmazták. Összeállításunkból kiderül, hogyan jutottak túl a gyermekkori traumán és lett belőlük az RTL két meghatározó női arca.

A Peller lányok többször beszéltek már az RTL-nek arról, hogy kiskorukban kiközösítették őket súlyproblémáik miatt, ráadásul Mariann még fogszabályzós is volt.

Peller Anna és Mariann: túlsúlyos gyerekek voltak, gyönyörűek lettek – képek
Friderikusz Sándor alig ismerte meg a Peller nővéreket az Életünk történetében. A kép bal oldalán Peller Marriann, a jobb oldalon Peller Anna látható

Nekünk a gyerekkorunk arról szólt Mariannkával, hogy kövér gyerekek voltunk 

– mondta Peller Anna, amikor a testvérek Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában meséltek hosszabban gyerekkori megpróbáltatásaikról.

Peller Anna és Mariann: túlsúlyos gyerekek voltak, gyönyörűek lettek – képek
Így örültek a Peller lányok a karácsonyi ajándéknak. Balra: Peller Anna, jobbra Peller Mariann


„Emlékszem, hogy első-másodikban engem meg is vertek, lefogtak és megtépték a hajamat, mert csúnyának láttak és kövér voltam nagyon. Nem sajnáltatom magam, csak ez is egy trauma, ezt tényleg fel kellett dolgozni” – idézte fel Anna, aki azt is elárulta Friderikusz Sándornak, hogy a forgatás napján is kardiózott, mert gyerekkora óta küzd a plusz kilókkal.

Lelki terror volt folyamatosan. 

 – tette hozzá Mariann, akiről kiderült, annyira rosszul érezte magát iskolatársai miatt, hogy naptárt vezetett arról, hány napot kell még kibírnia velük.

Peller Anna és Mariann: túlsúlyos gyerekek voltak, gyönyörűek lettek – képek
Így néztek ki a Peller nővérek általános iskolásként. Balra: Peller Anna, jobbra: Peller Mariann

Tényleg 100 kiló voltam általános iskolában, ez nem egy kerekített szám, hanem pont annyi. Mindig kilógtam a sorból, Mariannka csak olyan 89 körül volt  

– mesélte a Fókusznak Anna, akit először túlsúlya miatt nem vettek fel a színművészetire.

Nem fogadták el, hogy én egy ilyen nagydarab csaj vagyok

 – emlékezett vissza a legidősebb Peller lány. Annának csak azért sikerült harmadjára felvételt nyernie a színműre, mert akkori osztályfőnöke elfogadta ducinak is, ám társai ítélkezésével még így is meg kellett küzdenie, amihez Anna a humort hívta segítségül: „Mindig kikarikíroztam magam, ironizáltam a túlsúlyommal kapcsolatban, ezért sikerült is beskatulyáznom magam a főiskolán a komikai szerepkörbe.”  

Annának azóta már a komika szerepéből is sikerült kitörnie A Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című darabban Beverleyt játszhatta, a Chicagóban pedig Roxyt.

Akkor fogytam, amikor Mikikére rátaláltam. Ő volt az első olyan férfi az életemben, aki teljes mértékig elfogadott 

– mondta Anna a Fókusz 2018-as riportjában. Amikor Lukács Miki és Peller Anna összejöttek, a színésznő 95 kiló volt, ám Mikike annyira jó hatással volt rá, hogy elkezdett vele edzeni, majd szép lassan lefogyott. 

Később Peller Anna és Lukács Miki történelmet írtak, ugyanis elsőként emelhették magasba a Nyerő Páros trófeáját. Hogy milyen közös élményeket szereztek férjével az emberpróbáló vetélkedőn, arról Peller Anna adott interjút az rtl.hu-nak. A pár tavaly tavasszal jelentette be, hogy 14  után válnak, azóta közös megegyezéssel, szeretetben nevelik gyermeküket, Annabellát.


Anna testvére, Peller Mariann 2022 októberben tett hasonló bejelentést. 12 együtt töltött év, ebből 10 év házasság után hozták meg férjével a nehéz döntést. Juni Györggyel két közös fiuk van.

Átalakulásuk óta mindkét nő azt vallja, hogy egy kis odafigyeléssel működtek az egészséges életmódról köztudott alapszabályok: edzéssel, megfelelő étrenddel és egy jó nagy adag kitartással bárki átformálhatja testalkatát.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#Életmód#peller anna#peller mariann#túlsúly#fogyás#kövér gyerek#tinikor#rémálom#Életünk története#Reggeli#egészség

Címlapról ajánljuk