Nyerő Páros

Peller Anna: Imádkoztam Mikike életéért

rtl.hurtl.hu

2022. január 29. 10:44

A színésznő és férje történelmet írtak az RTL Klub képernyőjén, hiszen elsőként emelhették magasba a Nyerő Páros trófeáját. A Reggeli műsorvezetője most feleleveníti a műsorban szerzett élményeit, és azt is elárulja, milyen hatással volt házasságukra a játék.

Hogyan emlékszel vissza a Nyerő Párosra? Milyen élmény volt részt venni benne?

Fantasztikus élmény volt az egész. Érdekes volt kizökkenni a komfortzónámból. Mikikét a sötét szobában sosem felejtem el, de voltak félelmetes pillanatok is. Amikor felküldték a műrepülővel, imádkoztam az életéért. Nagyon büszke voltam rá, mert ő is retteg a magasságtól. Utána össze is hányta magát.

 

Mit tanultatok a kapcsolatotokról és önmagadról a Nyerő Párosnak köszönhetően?

Számunkra ott teljesen kiderült, hogy mennyire jól együtt tudunk működni. Előtte otthon volt GYES-en Mikike, amíg én dolgoztam, és tök jót tett ez nekünk. Egy párterápia volt számunkra, újra egymásra találtunk.

Megváltoztatta az életedet a műsor?

Teljes mértékben. Mikikét is megismerték az emberek. Együtt kezdtük el vezetni a Reggelit, én pedig már négy éve csinálom. Mindig is vágytam arra, hogy műsorvezető lehessek. Ezután próbára tettem magam a Konyhafőnök VIP első évadában, Mikike pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. Fantasztikus kapcsolatokra tettem szert, nagyon sok embert megismertem, például csillagászokat a Reggeliben. Nekem egy óriási nagy élmény volt a Nyerő Páros. Teljes fordulatot vett tőle az életem.  

Van, akivel ott lettetek jóban, és azóta is jó kapcsolatot ápoltok?

Természetesen Papp Gergővel, akivel együtt is dolgozunk a Reggeliben. Szabó Zsófival is nagyon jóban lettünk, annak ellenére, hogy a műsorban voltak játékok okozta feszültségek közöttünk. Vele is együtt dolgozom a Reggeliben, és nagyon-nagyon megszerettem.  

 

Mit csinálnál másképp a Nyerő Párosban?

Semmit, mert nem biztos, hogy megnyernénk (nevet). Minden úgy volt jó, ahogy volt, ez egy csodálatos álom. Amúgy mindig napról napra játszottunk, eszünkbe sem jutott, hogy mi ezt megnyerhetjük. Tökre élveztük, olyan volt, mint egy nyaralás, játékokkal feldúsítva. Játéknak is fogtuk fel, és nem véres harcnak. Szerintem ezért nyertük meg.  

Mit szólsz, hogy ismétlik az első évadot, nézed az ismétlést?  

Nem igazán, mert éppen készülünk a Veszedelmes viszonyok premierjére, és rengeteg időt töltök a színházban. Egyébként nagyon sokszor láttam már. Apukám az összes részt felvette DVD-re, úgyhogy ott van nekünk az egész évad a polcon.  

Nézted a későbbi évadokat?

Igen, és azt láttam, hogy nagyon eldurvult a játék. Örülök, hogy mi az első évadban voltunk, mert egyre nehezebb feladatok vannak, bár a mieink sem voltak kutyák. Puskás Petiéknek nagyon drukkoltam, ők olyan kis tiszta lelkűek. Norbi és Odett is két tiszta szívű lény. Szerintem joggal nyerték meg a játékot.  

 

#Nyerő Páros#rtl#RTL Klub#peller anna#lukács miki#imádkozás#élet

Címlapról ajánljuk