Bulvár

„Mindenkinek így lesz a legjobb” – Peller Anna és Lukács Miki bejelentették, hogy válnak

rtl.hurtl.hu

2023. március 21. 16:04

A nyilvánosság előtt élték az életüket, így a bejelentést is így intézték. Néhány hónappal ezelőtt Anna testvére, Peller Mariann jelentette be válását.

Videóban közölte Peller Anna és Lukács Miki, hogy elválnak.

Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül úgy, mint a testvérek, ami csodálatos. Viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket,

Az elmúlt két évben próbáltak túllendülni, jártak terápiára, sokat beszélgettek, gondolkodtak, és arra jutottak, hogy soha nem akarják egymást elveszíteni, ezért ez a legjobb, amit tehetnek – fűzték hozzá.

Hozzátettek, hogy együtt nyaralnak majd, a gyereket is együtt nevelik, jóban maradnak, de többet nem szeretnének nyilatkozni az ügyről.

„Nem akarunk ezzel haknizni” – mondta Lukács Miki, a Reggeli műsorvezetője pedig hozzátette: „soha többet”. 

Furcsa egybeesés, hogy Anna testvére, Peller Mariann tavaly októberben tett hasonló bejelentést. 12 együtt töltött év, ebből 10 év házasság után hozták meg férjével a nehéz döntést. Juni Györggyel két közös fiuk van.

Peller Anna és Lukács Miki történelmet írtak, ugyanis elsőként emelhették magasba a Nyerő Páros trófeáját. Hogy milyen közös élményeket szereztek férjével az emberpróbáló vetélkedőn, arról Anna két hónapja adott interjút az rtl.hu-nak. A Nyerő Páros végén elképesztően sok szavazattal győzték le ellenfeleiket, ahogy az alábbi videón is látható:

 

Nyitókép: Facebook 

#Bulvár#peller anna#lukács miki#válás#házasság

Címlapról ajánljuk